Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T.M.C

sen belli bir yere gelince oluyorsun zaten mason yoksa senin meslegini bitirirler

adamların elinde güç var bir takım iradeleri zor ile aşıyorlar yönetiyor adamlar

boşver sen oraları türkiyenin %70 den mason olmaz zaten dert etme onlar parayı bulan memleketinde markalaşmış yörüngesine oturmuş insanları bulur

haklısın katılıyorum fakat ben şunu kastettim. cocuk okudu büyüdü bakan oldu. bu zaten yahudilere çalışacak kişi. ama düşün bu saatten sonra muhsin yazıcıoglu tarzı bı adamı kim mason yapabilir hiç kimse.
    umarım anlatabilmişimdir
  • Eksiğin , ya paran ya zekan yada ikisi de.
  • babana sor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçindeki nefreti açığa çıkar (Liverpool'da okudum ve ordayım.)
  • Mevzu egitim degil.
    Adamlar cok kotu egitim verse bile. Senin oradaki ortamda kaptigin feyz.
    Oradaki birliktelik.
    Okulun köklü olusu.

Bunlar bir ömur devam edecek seyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

https://m.youtube.com/watch?v=426N_zfRyfg

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

tanıtıma aldanma bende böyle bir liseden mezunum bir numarası yok.

videodaki gibi değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

quote:

https://m.youtube.com/watch?v=426N_zfRyfg

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

tanıtıma aldanma bende böyle bir liseden mezunum bir numarası yok.

videodaki gibi değil mi?

kesinlikle değil reklamlara aldanmamak gerekir. mesela bizim lisenin reklamlarına kandım gittim. sözde olimpik havuz, kapalı spor salonu, tenis kortları, kapalı açık halı saha vs... ama çoğunu 4 sene boyunca kullanmadık bile. ama ygs girdiğimde ilk defa devlet okuluna gittim o tahta sıraları ve atmosferi çok garipsedim ama geriye bakınca da iyiki gitmişim diyorum. ha ama reklamlardaki kadar süper değil... o kadar para vermeye değmez bence 23bin tl bilkent 20bin tl ted koleji

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Evet en iyi okullarında hala ısrar ediyorum. Tabi bu en iyi kavramı verdiğin linkteki skor ve puanlarla alakalı değil.
    Bu materyalist kafayla işin içine milyon dolarlar da eklenince tatmin olduğunu görmek şaşırtmadı.
    Elbette lisedeki gibi değil yarışmalar ama benim bura bahsettiğim ülke yönetimi en ön sırada.
    Eğitim düzeyini savunduğun ülkelerin ahlaksızlık seviyesini de bir araştır istersen..
    Sen hala sıralamayı savun ben de hala bir adamın dahi ülke tarihini değiştirebileceğini savunayım.
    Söylediklerimi de yeniakitle sınırlandırman da ayrı bir hata..

Öyle gereksiz ve yanlış şeylere odaklanıyorsunuz ki bu yüzden ilerleyemiyoruz.Sizin bu kız erkek ayrımcılığı ortalığı kızıştırıyor zaten.Bu düşünceleriniz,zihniyetiniz yüzünden sadece amacı üreme olan hormonun sürekli salgılanmasına ve kötü olaylara vesile olmasına neden oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

bunlar gibi olup da ne yapacaksın la?

ben normal düz lise okudum ki yemişim ağacını yeşilliğini eğitimini..

sen demir kapının üzerinden bekçi sigara almaya gidince atlayıp kaçmak nedir bilir misin? kalbimin nasıl attığını hala hatırlarım. ve o kapıyı atladığın andan hemen sonra gelen sevinç kelimelerle açıklanamaz.. kaçtın olum okuldan daha ne olcak.

bunlar 10-15 kişilik sınıflarda eğitim görürken ben 40 45 kişilik sınıfta makaranın dibine vurmuş, beden derslerinde 4-5 takım çıkartıp minyatür kale ödüllü turnuvalar yapmışım.

arka bahçede arkadaşlarım sigara içerken gözcülük yapmışım.

derste arka sırada iddaa kuponları yapmışım. silgi kopartıp kızların kafasına atmışım.

sınıfta boş derste uzun eşek oynamışım, müdür basmış idarelik olmuşum.

sayarım da sayarım. biz hayat yaşadık kardeşim. bunların ki hayat evet bazılarını tenzih ederek söylüyorum ama %90'ınınki boş hayat. her şey ne para, ne manzara, ne de böyle üst düzey eğitimden ibaret değil..

bunların ne boş dersten, ne uzun eşekten, ne okuldan kaçmaktan, ne de makara kukaradan haberleri var. hayat bunlarınkiyse ben istemiyorum kalsın.

düz lise okudum, özel üniversiteden mezunum (beykent ün.) ki şunu söylim, gerçekten kasıntı olmayan, harbi arkadaşlık ve ortamları bu tip özel okullarda vs bulmak daha zor.

boşversene..

+1

Tiyatro,vb. gibi aktiviteleri illa vardır ama ben zamanlarının %98'ini bu kolejlilerin dersle geçiyordur diye tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Buda bizim sınavımız genç isyana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgben

quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

bunların hepsi zengin züppesi
    hepsi inek lan
    ama devlet lisesinin verdiği hazzı hiç bir zaman tadamıyacaklar

Gariban tesellisi of the year

Aynen öyle. Nasıl bir hazsa artık, tek sigara peşinde, okuldan kaçıp kahvehanelerde okey oynama hazzı

lise hayatını pek yaşayamamıssın her halde . hayata dair bilgin yok burda gelmiş konuşuyosun.İllede rabırt koleji afl galatasaray liseside onun kadar köklü bir tarihe sahip.odtü boğaz içi mezunlarının okudukları lise sanki hepsinin rabırt koleji,

+1

15 yaşına kadar evden dışarı adımını sadece okula gitmek için atan bu inek tiplerle okumanın neyini istiyorlar anlamıyorum. ha tamam vereceği eğitim iyidir kötüdür ona lafım yok ama birde okulda okuyon bebeleri övüyorlar ya ona akıl sır erdiremedim.

Robert Kolejteki insanlarla hiç tanışmadınız galiba...

Sizin yorumunuz direk ön yargı... ve gariban tesellisi.

seninki de direk avatar mesaj uyumu.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Her neyse, Robert Kolejindeki insanlar kafa ve eğlenceli tiplerdir... tanışmak isterseniz yer yıl Robert Kolejinde Nisan'da gerçekleşen "RCIMUN" konferansına gidebilirsiniz.
    Tabii onlarla hiç tanışmadan, konuşmadan ve takılmadan onlara 24/7 ders çalışan inek damgasını vurmak kolay.

Hocam ne bu amerikan sevdası? Profil foton bile US

seviyoz kank

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.