Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Param olsa şu şaklaban ortamla mı uraşırım allah için ufak düşündüğün için eziksin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Param olsa şu şaklaban ortamla mı uraşırım allah için ufak düşündüğün için eziksin sen

yapma yav.sen ne yaparsın peki? iskandinav ülkelerine kaçıp karıyla kızla mı yersin yoksa 1626262 tane ev alıp kiraya mı verirsin? söyle dahice fikrini de benimde ufkum açılsın ezikliğimden kurtulayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela her şeye rağmen şükrederek yaşayabilirsin her zaman kendinden daha kötülerinde olduğunu düşünerek.Bilmiyorum ben her şeye rağmen şükrediyorum.Türkiye gibi cennet bi ülkede yaşadığım içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 26 Ekim 2014; 17:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Babanın parası olsa sende böyleydin. Bizde böyleydik. Yapacak bişeyimiz yok hayat bu çalışıp çocuğumuza belki böyle bi hayat sunabiliriz ne diyelim.

Yazı ile nick uyumu manidar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 26 Ekim 2014; 17:42:40 >
  • sadece parası olan okuyamıyor yalnız robert'te en fazla 2-3 yanlış yapacaksınız 100 sorudan öyle kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

hepsi standart, inek, fularlı, çerçeve gözlüklü tipler. bunlarla ne muhabbet olur ne de başka bir şey. öldürseler okumam orda. lise hayatı gibi bir şans insana gelemez bir daha.

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?

Adam doğru yazmış niye bu kadar eksilemişler anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Hocam bu ağzı açık batı hayranlığını bırakman lazım..
    Bir şeyi genelleme yapacak kadar da seviyeyi düşürme bence. Yok şu terörist olur yok şu ak-47 kullanır.
    Ayrıca ekrandaki sana sunulanları bir sorgula derim gelmiş bana dizinin tekindeki yorumdan bahsediyorsun.. :D

Ağızı açık batı hayranlığımı?
    Lütfen camdan dışarı apartmanın otoparkına bir bak ne göreceksin?
    Buraya yazdığın bilgisayar veya telefon hangi ülkenin markası?
    Televizyon izliyorsun hangi ülkenin markası?
    Bindiğin yolcu uçakları hangi ülkenin malı?
    Oturma odandaki ampul hangi ülkenin markası? Ampülü geçtim ampulün anahtarı ne marka?
    Giydiğin ayakkabı? Üzerindeki kıyafet? Televizyon kumandandaki pil? Daha devam ediyim mi bu kadar yeterli mi? Türkiye bir modern sömürgedir ve sizin seçtiğiniz insanlar üretime yatırım yapmak yerine dünya para harcayıp kendilerine saray yaptırıyor. Kapiş? Anladın?

Sakın bana Bursa'daki otomobil fabrikalarını örnek gösterme. Adamlar benim iş gücümle, benim toprağımda, benim fabrikamda üretim yapıp benim vaamdaşıma araba satacak ve bundan pay alacak...

Dipnot: Honda, Mazda, Subaru, Toyota vs... japon markası bunu bende biliyorum ;)

• Lise ortaokul anaokulu farkmaz, okulun her bir türlüsünden tiksiniyorum. Öğretmenlik mezunu olarak bunu söylemek çok acı
  • Belki de o imrendiğin insanlardan eksiğin yok, fazlan vardır.Sağlık gibi, ailenin yanında olması gibi,mutluluk gibi, samimi arkadaşlar gibi...Bir zamanlar Sakıp Sabancı demişti ki; bu kadar servetim var, araba fabrikalarım var ama benden araba isteyen bir oğlum yok...demişti.Aslında bir oğlu var ve ileri derecede engelli.Kızlarının biri de engelli sanırım.Vehbi Koç da o kadar zengindi ama sadece pirinç lapası yiyebiliyordu.Zenginliğin ve şımarıklığın bir üst sınırı yok, istedikçe istiyor insan.Ben iphone 6 telim olsa mutlu olurum sanıyorum, iphone 6 sı olan bmw si olsa mutlu olurum sanıyor ve liste böyle uzayıp gidiyor.
  • Bunu anlamdıramıyorsanız o okullarıda hakedemezsiniz. Videoyu izlemedim ama amerikada yaşayan bütün insanlar aynı şartlardamı yaşıyor yada avrupada. Desenki benim babam niye fakir birşey demicem ama bu şekilde başka ülkelerin şartlarına özenmek çok saçma. Git o ülkede yaşa demiyorum zaten gitsende o okula yine gidemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

https://m.youtube.com/watch?v=426N_zfRyfg

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

tanıtıma aldanma bende böyle bir liseden mezunum bir numarası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Sağlığın yerindeyde cok kafana takma.

Videodaki cocuklarin cogu yarı kör

Sise dibi gozluklerle takılıyorlar.

Bu kadar yesil alan gosterdi spor kulübü falan ama eminim cogu kullanilmiyor ve sadece reklam.o cocuklar o gözlükleri hak etmek icin ne yaptiysa simdi de onu yapmaya devam edeceklerdir.yani ineklemeye devam edecekler ve karinca kolonisindeki bir kisiden farki olmayacaktır bu antenlerin.

Çimlerde vakit geçirip sosyal aktivitelerde zaman harcayan ve şişe dibi gözlük kullanan bir tane kişi görmedim ben hayatimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 26 Ekim 2014; 18:42:18 >

• ben istemem böyle bir ortam meslek lisesinin yeri ayrıydı
  • Robert iyi güzel hoş da inanın bana o kadar özenmenize gerek yok.
    Lise'ye gidecek arkadaşlar orta'nın üstünde bir anadolu, veya fen lisesi kazansın ve yatılı okusun.
    İnanın yatılı okuldan aldığınız zevki isterseniz en kral liseye gidin, alamazsınız.
    Dediğim gibi lise hayatında bence özenilecek tek şey varsa o da yatılılık durumudur.

Ayrıca lisede yatılı kalmayıp, üniversitede yurtta kalan arkadaşlar yok yea falan diye gelmesin. İkisinin arasında dünyalar kadar fark var.
  • 00:24te duvara yansıyan yazı ters mi ne?! akıllı robert kolejliler ne yapıyorlar??
  • güğn gelir o süper imrelilen okullarda okuyanlar bilimsel darbe yapar ülkeyi uçurur ozaman imrenirim.yoksa kendi hayatını kurtarınca bana yararı ne?
  • ne kızlar varmış şu okulda beee
  • Gelecekte her şeyi özelleştirecekler. Durumu olmayan çocuk yapmasın.
  • birazda olanla yetinmeyi öğrettikleri için bu haldeyiz.. hiç baş kaldırmadık.. hep boyun eydik.. vergilere, zamlara, düşük maaşa, sigortasız işçiye
    emeğinin karşılığını alamayan öğretmene.. bunlara hiç itiraz edilmedi... bir tarafta hiç bir şey yapmayıp bütün gün kırmızı koltukta oturan vekiller bir tarafta yurdum insanı.. arasındaki fark uçurum gibi..

imkanım olsa 5 dakika durmam bu ülkede çeşitli manevi değerlerden dolayı buradayım..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.