Şimdi Ara

Beni uyandırabilecek bi SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar simdi söyle bi sorun var ben uyanamıyorum. Gittim bi tane Piranha timezone x type diye bi ürün aldım hem radyo hemde alarmlı saat sadece alarmlı saat için aldım fakat gel görki bozuk cıktı. Hani şu eski saatler varya tirrrrrrrrrrrrrrriiiiiink diye beyninize işler böyle bana öyle birşey lazım. Nerden bulurum acaba ondan ? Veya alternatifi herhangi bi ürün filan. Allah rızası için bi yardım eli

Not: Uyanmam cok güçtür normal telefonda kurdugum alarm uyandırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 6 Mart 2016; 1:16:40 >

• bulursan bana da haber et ama o saate bile alışıp ruhu duymayan insanlar tanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/time-gold-calar-masa-saati-siyah-p-DKNESAAZ18SYH

böyle birşey buldum ama sesi nasıldır acaba gerçekten güçlümüdür ki Elle gidip alabilecegim bi yer varsa süper olur buna benzer
  • Xiaomi mi band

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle bi baktımda aslında ihtiyacım olan bi üründe fakat titreşimi beni kesin uyandırır mı ? Kullanıyormusun bizzat
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Alarmy yada Sleep if u Can aynı programın 2 adı. Mantık basit alarm çalıyor alarmın kapanması için önceden çektiğin nesnenin/yerin resmini çekmen gerekiyor alarm bu şekilde kapanıyor. Salondaki koltuk banyodaki klozet yada mutfaktaki ocak gibi uyuduğun yerden uzakta başka bir odada bir nesne seçersen alarmı kapamak için kalkıp diğer odalara gidip resim çekmen gerekecek uygulamayı indir incele. İşe yarayacağını düşünüyorum. Klozetin resmini çekip odana geri dönüp uyursan ona yapacak bir şeyim yok :D

• seni arayıp uyandırabilirim kesin uyanırsın ama cüzi bir miktar vermen gerekiyor 159 TL'cik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Yav yürü get işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Yav yürü get işine

sabaha kadar seni bekleyecem bi zahmet de ver cüzi miktarı
  • FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Bugün denicem.
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Sağol canım istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Bugün denicem.

Tamamdır yarın sabah sonucunu bekliyorum bakalım ile yarayacak mı :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.