Şimdi Ara

Bugün benim doğum günümdü ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet bugün benim doğum günümdü. Ama buruk bir acıyla girdim yeni yaşıma. Hiç beklemediğim kişiler benim doğum günümü kutladılar. Unutanlarda oldu. Ama o unutanların bir sebebi vardı da unuttular. Sonradan hatırladılar ya da ben söyledim. Unutmuş olsalarda bir şekilde bir sebepleri olduğunu biliyorum. Çünkü hepsini yakından tanıyorum. Sağolsun onlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Arkadaşlarımı gördüm. Birde zamanında burada çok şey söylediğim bir konu vardı. Adı bende saklı. Bir mesaj atmayı bile kendisine işkence gören birisi. Bekledim acaba bir mesaj atıp beni sevindirir mi unutmamıştır büyük ihtimalle dedim ama nafile. Unutulmuşum arkadaşlar unutulmuşum. Bu mutlu günümde kendisini benim yanımda görmek istemeyen biriyle beraber olmuşum. Biteli aylar olmuştu ama hala konuşuyorduk. Arada sırada da olsa konuşuyorduk.

    Peki ben çok şeymi bekledim sizce. Bana bir mesaj atmasını çok mu gördü acaba. Ben demekki onun gözünde değersiz biriymişim. Bunu en başından anlamalıymışım ama körlüğümden malesef göremedim.

    İşte hayatın acı tarafı da bu. Doğum günümde en beklemediğim unutmuştur belki dediğim arkadaşım hatırladı. Hatta doğum günüm bugün olmasına rağmen dün geceden kutlayanlar oldu ama o, beni çok sevdiğini söyleyen o, benim için herşeyi feda edeceğini söyleyipde beni sonradan terkeden ve beni en iyi arkadaşı görmek isteyen o hatırlamadı.

    Hayat mı acımasız yoksa benmi çok acınası durumdayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey var. 18 yaşıma hüzünlü, buruk ve acıyla girdim. Hayatımı düzene sokmam çok uzun zaman alacak.

    Bana sadece 2 kontörü çok görenleri gördüm arkadaşlar. Gerçek olan arkadaşlarımı gördüm.

    Ve işte karşınızda ben Ünal Korkmaz. 18 yaşında hayatının yarısı bitmiş bir insan.

    Doğum günüm kutlu olsun.







  • takma kafana banada böle şeyler oldu bende 16 yaşındayım fakat yaşamaya çalışıyorum fakat bu öss yaşatırmı insanı doğum günün kutlu olsun
  • doğum günün kutlu olsun hacı,ben daha beter durumdaydım ama tahmin edemezsin o derece
  • doğum günün kutlu olsun;
  • Bence hatırlamıştır. Hatırladığını belli etmemiştir önem vermiş olmasın diye... Balık hafızası yoksa tabii ki

    Doğum günün kutlu olsun. Kendi doğduğun gün bari başkaları için üzülmekten vazgeç. Keyfini çıkar doğmuş olmanın daha 18 yaşında olmanın...Nice mutlu yıllara... sağlıkla ne neşeyle geçsin ömrün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 6 Mart 2007; 0:11:29 >
  • öncelikle doğum günün kutlu olsun..bazen tomas bana komaz demesini bilmeli..olsun daha neler görceksiniz olur bölye şeyler..senin bi doğum günün olay inşallah bununla kalır acıların...asıl bundan sonra başlıcak dertler...geriye bakıp tebessümle anacaksın bu günleri..ama içinde o burukluk hep kalacak ya neyse fazla kurcalamayım..yani taksanda takmasan da yaşayacaksın bu günleri onun için takmamaya bak..takınca düzelmiyo çünkü..ben taktım ordan biliyorum
  • ayrılmışsınız bitmiş doğum gününü hatırlamasını ve hatta msj yazmasını hiç bekleme. seni çok seviyorum vs lafları yalan insanlar sevgiyi bile işine geldiği gibi kullanıyo. niye üzülüyosunki o kutlamadı diye yeni yaşına girmedinmi boşver haketmeyenleri düşünüp üzülmiceksin. yeni yaşında bu felsefeyi kullan seni sevmeyeni sen hiç sevme.
  • ben sana bir kaç yıl sonra sorucam biraz daha büyü bakalım birdaha büyümek istiycek misin
  • mutlu yillar sana...


    bende benzer bir acıyla girmiştim yeni yaşıma 2 yıl önce...ayrılalı 1 ay olmuştu ama ben sadece onun doğum günümü kutlamasını bekledim..olmadı olmayacak.
  • doğum günün kutlu olsun arkadaşım. bırak daha önünde nice doğum günleri olacak, kutlayanlar, unutanlar, kutlamak istemeyenler olacak. daha neler görecez hayatta.




    quote:

    Orjinalden alıntı: suree

    ayrılmışsınız bitmiş doğum gününü hatırlamasını ve hatta msj yazmasını hiç bekleme. seni çok seviyorum vs lafları yalan insanlar sevgiyi bile işine geldiği gibi kullanıyo. niye üzülüyosunki o kutlamadı diye yeni yaşına girmedinmi boşver haketmeyenleri düşünüp üzülmiceksin. yeni yaşında bu felsefeyi kullan seni sevmeyeni sen hiç sevme.



    bu arada @suree forumda hep konuşmaların gıcık gibi geliyordu bana. artık gelmiyo valla ağır, ama açık konuşuyorsun, koyan ama düşündüren sözler ediyorsun. bu akşam düzelmeme yardımcı oldun ya helal sana




  • ilk defa biri bana açıkca gıcık dedi ben sana yardım ediyim @caparli sen bana gıcık de. ama bu gıcıklığın nerden geldiğini biliyorum ben bazı söylediklerim işinize gelmiyordur
    yav ben kendi düzelmeme yardımcı olmuşum tabiki helal bana
  • doğum günün kutlu olsun beni gereksiz topiği 10 sayfaya çıkaran arkadaş iyiki doğdun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suree

    ilk defa biri bana açıkca gıcık dedi ben sana yardım ediyim @caparli sen bana gıcık de. ama bu gıcıklığın nerden geldiğini biliyorum ben bazı söylediklerim işinize gelmiyordur
    yav ben kendi düzelmeme yardımcı olmuşum tabiki helal bana




    nee ilk ben mi gıcık dedim


    edit: kırdıysam özür. ama bazen çok iğneli konuşuyosun forumdaki erkeklere kabul et



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 6 Mart 2007; 0:26:57 >




  • arkamdan söyleyen çokturda böyle açıkca yazan ilk sensin
    neyse topici katletmeyelim. başka münasip bi topicte devam ederiz bu muhabbete
    edit:kırılmadım çünkü gıcık olduğumu biliyorum. erkekler için herzaman kötü şeyler yazmıyorum ama yazıyosamda hakettiğini düşünüyorumdur.çünkü bu forumdaki bazı erkeklerde kızları aşağılama derdinde bende tahammül edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 6 Mart 2007; 0:29:48 >
  • sanırdım gündüzü onlarla gece beni benden etti dost bildiklerim

    ne onlardan eser kaldı ne benden

    terk edipte gitti dost bildiklerim
    ....



    buluşmada görüşürüz... Daha yaşın 18 en güzel yaş kıymetini bil


    bak biz 23 yaşındayız ama yine de göçmedim sayılır herkes kendini acı çekmiş sanır ama gerçek acı nedir bilmez...


    Gerçekçi ol kendi doğrularını kendin bul....
  • doğum günün kutlu olsun... geleceğe hep umutlu bakmanı tavsiye ederim!
  • Mutlu yıllar kardeşim
  • Doğum günün kutlu olsun, nice ve sevdiklerine ve sevildiklerinle beraber yıllar geçirmen dileğimle.
  • her doğan güneş umudun olsun,çökmesin karanlıklar masum yüreğine...mutlu yıllara ama en güzel yaşlardasın kıymetini bil.

    birgün doğru kişiyle karşılaşınca yeniden doğduğunu hissedersin...tıpkı benim gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiküheylan -- 6 Mart 2007; 15:30:43 >
  • doğum günün kutlu olsun
    hayırlı bi ömür dilerim arkadaşş..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.