< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibyalcin -- 27 Aralık 2005 12:41:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibyalcin -- 27 Aralık 2005 12:41:59 > |
"Beni seviyor musun?" sorusu, bir ilişkide sıklıkla merak edilen ve yanıtlanması zor bir sorudur. Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, ancak düşünülmesi gereken bazı faktörler şunlardır:
Sonuçta, birinin seni sevip sevmediğini yalnızca kendileri cevaplayabilir. Ancak yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, duygularına dair bir fikir edinebilirsin.
Ek olarak:
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted1905 -- 27 Aralık 2005 15:26:20 > |
|
|
_____________________________ |
|
![]() +++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tv'yi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++ |
|
Asus A8n Sli Deluxe / Amd64 3000+ 939s / Samsung 160Gb Sata / TT V1000a Xaser-III / TT 480W Pure Power / Inno Tornado 6600 / Lg 1750S / Asus DVD-RW / 512X2 500Mhz Adata Vitesse
eski nick manyetico Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal ![]() |