Şimdi Ara

Beni reddeden kız çekilişte bana çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, daha önce bi konu açmıştım kitap aldım diye, ondan 2 hafta sonra ona açıldım nazik bir şekilde reddetti(aslında baya uzun ama neyse).Sınıfta yılbaşı çekilişi yaptık ve bana o çıktı.Sizce ona hediye almalı mıyım ? Ya da başka biriyle değişmeli miyim ?

Alacaksam ne almalıyım önerileriniz var mı ? (fiyatı abartmayın, benim için sorun değil fakat hoca limit olarak 15 dedi.yine de siz 30-35'e çıkabilirsiniz fakir hediyesi alacak değilim)

Çok parantez kullanıyorum bir de fark ettiniz değil mi ? (bu gereksiz bi cümleydi)

• Degis biriyle isini garantiye al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaksital

Degis biriyle isini garantiye al

Nedenini söyler misin ? Ona hediye almam reddedildikten sonra kötü bir şey mi ?
    Ha bi de bişey daha sorucam, o reddeddikten sonra hiç konuşmadık, ondan öncesinde hep konuşurduk.Şimdi ise konuşmuyoruz sadece göz göze geliyoruz, sizce böyle konuşmadan devam mı etmeliyim yoksa tekrar muhabbeti sağlamalı mıyım ?(ben bunu istemiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

Orijinalden alıntı: Gaksital

Degis biriyle isini garantiye al

Nedenini söyler misin ? Ona hediye almam reddedildikten sonra kötü bir şey mi ?
    Ha bi de bişey daha sorucam, o reddeddikten sonra hiç konuşmadık, ondan öncesinde hep konuşurduk.Şimdi ise konuşmuyoruz sadece göz göze geliyoruz, sizce böyle konuşmadan devam mı etmeliyim yoksa tekrar muhabbeti sağlamalı mıyım ?(ben bunu istemiyorum)

Kotu degil hatta yikilmadim demek gibi olur ama ona alirsan cok zorlanirsin ve onla muhabbet kurma bence baska denizlere acil

• ya sırf ona hediye almak için başkasıyla değiştiğini düşünüp seni amele sümüğü gibi bişi olarak görürse ?
  • Hediye alacaksın gidip vereceksin o da soğuk bir tavırla "sağol" deyip geçecek sende uğraştığınla kalacaksın..Özetle değiş başka biriyle zorlama fazla..
  • ne zor işlerdi bunlar valla. Allah kolaylık versin. Evlendik de kurtulduk

Neyse değiş derim. kızın durduk yere tribe girmesine luzum yok. Yok ben illa artistik bişi yapacam dersen senin olduğunu hissettirecek ama belli etmeyecek bir hediyeyi senin verdiğini belli etmeden ver (Tabi bunu yapabilmen mümkünse). sırasına mı koyarsın çantasına mı bırakırsın yoksa adrese mi yollarsın o sana kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkasıyla değiştir uğraşma bile. Dinle sen ağabeyini, daha çok dikkatini çekersin.
  • bencede başkasıyla değiştir.uğraşma.
  • Adam değiştirmek istemiyor, umut dünyası işte.
  • 5 liralık bir şey al ver ne uğraşıyosun
  • Değiş başka biriyle, yok alırsan hediye aslında kendi isminin sana çıkmadığını sen birileriyle onun ismini değiştirdiğini düşünüp havalara girecektir.
  • "fakir hediyesi" , çocuk hediyeyi yanlış anlamış
  • Ben olsam kıza leopar don alırdım ama okulda açarsa sorun olabilir o yüzden kıza platonik aşkı anlatan bir şiir kitabı gibi duygusal şeyler alabilirsin...
  • Değiş kesin ama yine kız olsun O'na da çok orjinal güzel bir hediye al

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmi ile laf sokabilecegin bi kitap al

• Serkaxc S kullanıcısına yanıt
    Kufuru kaldir ban yersin benden soylemesi

• PM atarsan her türlü yardımcı olurum o kızı sana yalvarmasını bile sağlarız.
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    kitabın adı bu :/ tamam kaldırıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.