Şimdi Ara

Bence Thermaltake'in en iyi kasasi sayilir. [Aguila]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa alacaklara duyurulur. Ben bu kasayi inciğine cinciğine kadar inceledim, arastirdim ve almaya krar verdim de zaten 1 haziranda alacagim. Size de oneririm.

Thermaltake Aguila

Neden Thermaltake Aguila ->

- Yanda cpu yuvasi uzerinde cpu ya takilan şaşalı sogutucularin kasa icindeki sicak havayi değil, disaridan soguk ve temiz havayi almasini saglayan panel.
    - Baştan aşağa şık tasarim
    - Toz gecirmemesi, mavi ledli fanlari
    - Kasanin kilitlenebilir olmasi
    - Ozel ayaklariyla kesinlikle devrilmemesi (kasa 10 000 gram biraz zor devrilir zati )
    - Mukemmel hava sirkulasyonu, minumum seviyedeki iç sıcaklık
    - Sıvı sogutma desteklemesi
    - Kendine has vidalari
    - Ekonomik fiyati.

Simdi bazi arkadaslar diyor ki "bu konunun amaci ne ki" bende simdiden soyleyeyim oneri.
    Kasa alacaklara guzel bir tavsiye veriyorum.

Iste bunlarda resimler:

Arkadaslar lutfen sizde goruslerinizi yazarsaniz daha iyi olur. Konu'mu takip ediyorum ozellikle myazgan, WinPeAcE ve kenan arkadaslarim o kadar konuya bakmislar ama yorum yazmamislar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasTex -- 25 Mayıs 2007; 20:19:52 >

• hediyesi ne kadarmış bunun iyi bir kasaya benziyor. psu varmı içinde?
  • Fiyatı nedir ki?
  • PSU 400W ATX 12V V2.0

Kaynak: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/aguila/vd1000bws.asp#

Fiyat 150 $ ve bence bu kasa icin cok iyi.
    http://www.hepsibilgisayar.com/thermaltake-vd1000bws-aguila-siyah-atx-p-6606.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasTex -- 25 Mayıs 2007; 19:51:39 >

• güzel kasa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctura -- 26 Mayıs 2007; 2:02:20 >
  • bence pahalı üzerinde 400 watt var oda bana yetersiz geldi ama görüntü ve sirkülasyon olarak çok çok iyi görünüyor buda artı puan...
  • 150 dolar + kadv ye tt 400w psuyla beraber kasa satar mı sanıyorsun sn? içinde psu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

150 dolar + kadv ye tt 400w psuyla beraber kasa satar mı sanıyorsun sn? içinde psu yok

Ya kardesim ben satmiyorum PSU zaten 400 W az geliyorsa iyi bir donanimin var demektir iyi bir donanim varsa zaten PSU ayriyetten alinir kasanin icindeki kullanilmaz.

quote:

bence pahalı üzerinde 400 watt var oda bana yetersiz

O zaman sen thermaltake in kasalarina goz atmadin. Bi bak bakalim bu mu pahali

iyi bir donanim varsa zaten PSU ayriyetten alinir kasanin icindeki kullanilmaz.

• bu kasayı alacaksın bir de güç kaynagı alacaksın eti mi sana 300 kagıt... hesaplıymış peeeeehhh...

al sana hesaplı ve kaliteli kasa,

• Kasa çok güzel görünüyor.Kim ne derse desin bence kasanın şekli önemli.Ayrıca kasanın toz geçirmeme özelliğinide beğendim.Yapısı itibariyle bütün parçaları serin tutacağı kanaatindeyim.
    Fiyata gelirsek.Eğer bu kasa aliminyum ise bence 150$ iyi bir fiyat.Eğer aliminyum değilse pahalı.
  • Bu kasa pro kullanıcılar için hesaplı sayılır (bütce olacak)
    Senelerdir pc topluyorum bu tür 100$ üstü alan nadir çıkıyor 100 kişi arasında 5-9 arası..
    Normal müşteri kasa alırken 30$ lık kasa alıyor ...

Kendim Xclio Wind Tunnel kullanıyorum çok üst seviye bir model bu tür kasalar onla yarışamaz bile bende onun fiyatına uygun diyebilirim ama kendi açımızdan olduğunu belirtmemiz gerek sana ucuz gelen şey ahmet mehmete pahalı geliyor
  • ufacık kasa ya napıcaksınız onu
  • yok ben DH adına konuşuyorum, toplanıp beni temsilcileri seçtiler de
  • Kapaklı olması pratikliğini bitiriyor bence bir kasanın. Bu sebeple bir çok kişinin tercihi olmayacaktır.. Onun haricinde piyasadaki kasaların %50-60'ının üstünde bir kaliteye sahip olduğu kesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

Kapaklı olması pratikliğini bitiriyor bence bir kasanın. Bu sebeple bir çok kişinin tercihi olmayacaktır.. Onun haricinde piyasadaki kasaların %50-60'ının üstünde bir kaliteye sahip olduğu kesin..

Kapak feel hurricane 2 deki gibi olsa iyi olurdu.Hem kapaklı ama aynı zamanda sürücülere kapağı açmadanda ulaşabiliyorsun.
  • Kuzenime aldık yılbaşında. Kasa güzel. Kasa hakkında ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.
  • Bu arada ultra tower kasalarda bir numara Cm Stacker bence. Zamanında eksenden arkadaşıma 150 dolar+kdv'ye almıştık. O günleri mumla arar oldum :). Gene de çok güzel yani. Bu sadelik,kullanışlılık ve hafiflik çok güzel Stackerda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

Kapaklı olması pratikliğini bitiriyor bence bir kasanın. Bu sebeple bir çok kişinin tercihi olmayacaktır.. Onun haricinde piyasadaki kasaların %50-60'ının üstünde bir kaliteye sahip olduğu kesin..

evet benim kullandığım xclio a380 de kapaklı insan belli bir zamandan sonra alışıyor. ama çok dvd-cd yazan birisi kullanacak ise kapak sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Kuzenime aldık yılbaşında. Kasa güzel. Kasa hakkında ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Kasa aliminyum mu?
  • Hayır. kasa çelik, sadece ön paneli alüminyum .
    Gümüş renkli olan model alüminyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 27 Mayıs 2007; 12:07:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.