Şimdi Ara

Ben yaptıma ZAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, az önce telefonuma mesaj geldi, 24 Temmuzdan itibaren 19 tlye verilen 500 dk heryöne konuşma 250 heryöne 250 turkcell olarak değişmiş, 5 tl olan internet 7 tl olmuştur, en kısa zamanda aveaya gidiyorum gelen?

• Operatorler zam ayina gectiler desene..

Ben yaptim biter bu sartlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasız mı faturalı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvaniyet

Merhabalar, az önce telefonuma mesaj geldi, 24 Temmuzdan itibaren 19 tlye verilen 500 dk heryöne konuşma 250 heryöne 250 turkcell olarak değişmiş, 5 tl olan internet 7 tl olmuştur, en kısa zamanda aveaya gidiyorum gelen?

Ben yaptimpaketim bittigi anda yenilemeyip avea ya gectim verdim 20 tl keyfime bakiyorum.

• muhtemelen turkcell "ben yaptım" paketini, avea yeni nesil 500 ve yıkılan pakete alternatif olarak sundu ama bu tarifelere yeni abone alımı sona erince.. turkcell de "ben yaptım" paketini güncelledi..
  • Operatorlerin sicaktan beyni sulanmis anlasilan.
    Turkiyede rakabet yok.olmayacakta.
    biri zam yapar digeride zam yapar.biri gostermelik indirim yapar digeride yapar.
    bunlar anlasmali dovusuyorlar.

• Vay arkadaş

Başlıcam zammınıza

Denim bana da mesaj geldi fitil oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 Temmuzdan itibaren Ben Yaptim paketiyle aylik 19 TL'ye her yone 250dk ve Turkcell'lilerle 250 dk olmak uzere toplam 500 dk alabilirsin. Bu tarihten itibaren Ben Yaptim ek sms ve internet paketlerinin fiyati 7 TL olarak degisecektir.

Daha bu kampanyayı çıkaralı ne kadar oldu ki hemen zammı bindirdiler

• Arkadaşlarımın çoğunluğu Turkcell olmasa çıkıp gidicem şu hattan ama işte öyle bir zemin kurmuşki zamanında herkes Turkcell.
    Birde Turkcell hattım kenarda kalsn yeni hat alayım diyorum ayda 20-25 TL arası verebileceğim konuşma+mesaj+internetli bir paket yok hiçbir operatörde
    Avea yıkılan paket "hattını taşı"yınca veriyor konuşma+sms+net pakedini yeni hat alınca vermiyor. Ki o kampanyayada alım bitti diye biliyorum.
    Vodafone Genç Avantaj İnternet kampanyası var heryöne 500dk+5000sms+500 mb net ama oda hat taşıyınca oluyor yeni üyelere olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Arkadaşlarımın çoğunluğu Turkcell olmasa çıkıp gidicem şu hattan ama işte öyle bir zemin kurmuşki zamanında herkes Turkcell.
    Birde Turkcell hattım kenarda kalsn yeni hat alayım diyorum ayda 20-25 TL arası verebileceğim konuşma+mesaj+internetli bir paket yok hiçbir operatörde
    Avea yıkılan paket "hattını taşı"yınca veriyor konuşma+sms+net pakedini yeni hat alınca vermiyor. Ki o kampanyayada alım bitti diye biliyorum.
    Vodafone Genç Avantaj İnternet kampanyası var heryöne 500dk+5000sms+500 mb net ama oda hat taşıyınca oluyor yeni üyelere olmuyor...

avea bal pakete bakin isterseniz. Faturali sec konus a da bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Arkadaşlarımın çoğunluğu Turkcell olmasa çıkıp gidicem şu hattan ama işte öyle bir zemin kurmuşki zamanında herkes Turkcell.

avea bal pakete bakin isterseniz. Faturali sec konus a da bakabilirsiniz.

• bu da demek oluyor ki, turkcell bu paketi, sirf aveanin yikilan paketina alternatif olsun diye cikarmis.

• allah tependen baksın Turkcell daha kampanya 1 ay olmadan hemen zam geçirdin. Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

bu da demek oluyor ki, turkcell bu paketi, sirf aveanin yikilan paketina alternatif olsun diye cikarmis.

doğru tespit olabilir. Allah turkcell'in eline düşürmesin kimseyi. taahhütüm bitince de avea'dan hayallerimin operatörü GSMobile- 4te 4 tarifesi beni bekler
  • Haftasonu bu pakete geçecektim,vazcaydım şimdi,turkcell e

• tarife tarık ortalarda görünmesin bu aralr
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tarife tarık ortalarda görünmesin bu aralr

Hadi bir mesaj atında şu tarife temsilcisine neden değiştirdiklerini ve neden abone alımına (750 dk) kapattıklarını öğrenelim.?
    Bizler bu mesajı atan arkadaşlardan cevap metnini göndermesini bekliyoruz.. O zaman işin aslı ortaya çıkacaktır..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tarife tarık ortalarda görünmesin bu aralr

bencede
  • 500 dakika 500 mb 1500 sms 33 liraya geliyor. e nerede kaldı bunun indirimi ?
  • daha çıkalı 1 ay oldu olmadı anında zam yapmışlar bu ne ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.