Şimdi Ara

Ben hatırlarsanız 64 bugu ile bi metin yazmıstım ve istedigimi yapmıslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar bi metin hazırlamıstım ve ingilizceye cevirmenizi istemiştim ben onu bi şekilde cevirip k2 ye gönderdim

ve sonuc suan 70 den 74 olan tüm tanıdıklarım 69 a düşürülmüş

hiç üzülmedim bikere de olsa k2 haklının yanında oldu helal olsun k2 sana.....

• güsel bence arkların bu topici okumasın
  • onlar zaten düşürülecekti.Senin metinle bi alaqası yok.Ne Yapsaydı k2 yaptıklarını yanına mı bıraksaydı onların coğu ya banlanacak ya lvlleri geri alınacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 31 Ocak 2007; 11:40:56 >
  • K2'den beklemezdim helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: theproblem

K2'den beklemezdim helal olsun

Şaşırttılar waLLa dimi

• wooaaw hayırlı bi iş yaptılar sonunda
  • edanada 4sult4ns ın leaderı ceasar war 70 lwl ken 64 bugundan 76 oldu duydumkı 70 e dusmus hll olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayret k2 lvl düşürdü ha vay bea Yeni bugla daha rahat kasarlar diye düşürmüştür :P
  • İnsanon başına gelince üzülüyo ama
  • k2den beklenmedik bir şey
  • k2 ye sonsuz saygılar ve sevgiler...

ama diger göz ardı edilenleri unuttuk sanmasınlar neyse bu olay da hiç degilse rahatlattı bizi...
  • hela olsun yani bu bugu yapanların çoğu prelı çarlar vaybe ensonunda bu oyun için parayı bırakıp iyi birşey yaptılar
  • helal olsun yigen
  • Helal olsun wallaha
  • az dusurmusler
  • geçende bi adam warrior üstü full rebirt shell +7raptor fln ama adam lwl 1-9 dan seek açıodu heralde o baya bi kasmış gm de lwl 1e düşürmüş
  • Bide boss kesenlere titan falan çekenler olmasa dahada rahatlayacaz. Haksiz miyim 34TR ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremc

geçende bi adam warrior üstü full rebirt shell +7raptor fln ama adam lwl 1-9 dan seek açıodu heralde o baya bi kasmış gm de lwl 1e düşürmüş

Atma.En fazla 5-6 LvL a kadar düşürülür.Ondan sonra exp. düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

k2 ye sonsuz saygılar ve sevgiler...

ama diger göz ardı edilenleri unuttuk sanmasınlar neyse bu olay da hiç degilse rahatlattı bizi...

Haklısın içimize su serptiler adeta.
    Şu dupeyi koxpu kaldırsalar tadına doyulmaz oyunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

Bide boss kesenlere titan falan çekenler olmasa dahada rahatlayacaz. Haksiz miyim 34TR ?

Adamına göre muamele...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.