< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 15:41:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben Düşük Zekalıysam Sonum Nasıl Bu Olmadı?

-
-
Killi forum uyesinin bi sozu vardi bu konuyla alakali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşamak bu değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyaz Haberyoutube
BITCOIN BİR AİLEYİ DAĞITTI!https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=QEnMKlkyu_w
Buna dayanamayanlar var.
%30 bile bana ufak geliyor. Siz -%365-700'lere dayanmak nedir bilmezsiniz ve bir daha o paranın yukarı çıkmama ihtimali var.
Çok şükür dibin dibini görüp ayağa kalktım kaç kez.
Bir avuç elit ruh hastasıyla kapışıyorum ben. Aylarca o zararı kaldırabilecek kadar güçlü değil burada ki insanlar.
Beni aşağılayanlar o kadar dibi görse intihar ederdi! Hepsi ince hesaplamalarla ve derin bilgiyle oldu.
Höğ sen al sat yapıyon diyen arkadaşlara iki kelam etmek istedim.
Üstüne aylarca beklediklerime eklemeler yaptım. Ulan coinin çıkıp çıkmayacağı belli değil o riski alarak ilerledim bu uğurda. Siz kime ne anlatıyorsunuz?
Çok şükür yatırım yaptıklarımın çoğu toparlandı hızlıca. Bazıları geç tepki veriyor ama olsun bu iyiye işaret.
Kimi zaman rugpull yedim, kimi zaman pozisyonum hiç edildi, kaybettiğim paraların hepsini geri aldım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 17:34:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu hadise nisanda olmuş. İntihar etmeseydi, kaybettiklerini btc yükseldiği için geri alabilir miydi, hatta kâra geçebilir miydi an itibariyle ?
-
Alırdı.
Hatta kaybettiğinin fazlasını alırdı kaldıraç oynamadıysa. Ancak yüksek ihtimal bu tip kişiler kaldıraç oynayıp batıyor.
TR'de bu sebepten kaldıraç yasak, çok para kaybediliyor, bilgisi olmayan birisi kumar oynuyor sonra tüm param gitti diye kafayı yiyor.
Kaldı ki bunun spotta riskli olanı da var. Sen bir proje buluyorsun adam çıkarmış ne güzel bu diyorsun 1 sene geçmeden veya 2-3 sene geçmeden hop coini çatallıyor yeni isim çıkarıyor senin paran çöp oluyor. Ben bunu da yaşadım. Kriptoları boşaltmak için tonla yol var.
BEN DUAYEN EHONOMISTIM diyenlerin bir halt bildiği yok. Benim elimde bir harita var. O haritayı takip ediyorum ben. Hani diyorlar ya KARDEŞİM YA SEN YÜKSELİNCE SATIYON DÜŞÜNCE ALIYON MANTIH BU...
En sağda olan gruptayım ben ve piyasa yükselince satıp düşünce almaktan fazlasıdır. Ben piyasaya girdiğimde covid, ftx ve Ukrayna Rusya savaşı üstüne İsrail ve İran çatışmaları Hamas çatışmaları vardı. Çip krizi, taşımacılık krizi her şey vardı.
Millet korkarken ben buradaydım. Benden bazı grupların nefret etmesinin temel sebebi kendilerinin hiçbir halt bildiği yok aklınca ahkam kesiyorlar.
-
BEN DUAYEN EHONOMISTIM DİYENLER:
Bunun hiçbir anlamı yok.
İki çizgi çekmekle ezbere bilgilerle boş boş konuşur dururlar. Herkes duayen ehonomist.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 18:17:15 > -
Daha durun, hani diyorlar ya SEN DÜŞÜK ZEKALISIN SENİN BAŞARIN YOH.
Arkadaş FTX krizininin ortasındayım. Ulan kosa koca borsa batmış. Milletin Bitcoinleri, eth, xrp'ları hepsi çöp hale gelmiş adamlar çekemiyor. Borsa batınca yaptıkları ortaya çıktı çoğu kişi hala parasını almakla uğraşıyor.
Bundan öncesinde de borsalar battı. MT.gox borsası battı o zamanlar piyasada değildim uzaktan seyirciydim. En yakını Bybit hacklenmesi adamlar borsayı hacklediler kaçtılar gittiler çok büyük zarar verdiler.
Ben çıplak elle arı kovanını tutuyorum arıların sokmamasını sağlıyorum bir yandan beni. Bu başarı değilde nedir?
E buna artık siyasilerde dahil olmaya başladı yani adamlar gidip kasıtlı olarak piyasayı mahvediyor. Yani ben bu kadar şeye rağmen direnmişim savaşmışım bu başarı değil öyle mi? Düşük zekalıyım ben?
Bu borsaya girdiğimden beri coğrafi analiz, siyasi ve politik hamleleri ve özellikle savaş konusu, ticari konular hakkında kimin ne niyetle hareketle ettiğini öğrendim ben.
Birisi bir yeri bombalıyor uçak kaldırıyorsa niyetin ne olduğunu anlıyorum? Aynen bu düşük zeka belirtisi. O yüzden %2000 ve üstü karlar elde edebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 18:27:25 >
-
Okucam
Yani bu piyasa o kadar riskli bir yer ki. Ben bunları yaparken toksik bir kız arkadaşım vardı ne yapsam beğenmiyordu, kafayı yedirten bir işte aynı anda 3-4 kişinin makinesine bağlanıp sorun çözüyordum. Üstüne şirketin bürokratik saçmalıkları ile uğraşıyordum sorunları çözdürmek için.
AHTAPOT GİBİYDİM.
Ailenin baskısı bir yandan başka bir şey bir yandan.
Piyasa yükselişe geçince de olacakları biliyorum. Millet sanıyor ki mega boğa, boğa geldi her gün yükselecek? :D :D
Bana hayal Dünyasında yaşıyorsun diyenler hiçbir halt bilmediği için sallıyor.
Ben kendimi bir şey sanmıyorum ama bunların hepsi gelişimin eseridir.
Tüm paramın cehennemin dibine gittiğini gördüm bu kadar olumsuz ortamda nasıl kafayı serin tutabildim? Ne uyuşturucu, ne sigara ne alkole verdim kendimi ne de HEDONIZM MORUQQQ YHA diye uğraştım.
Bunların hepsi disiplinle oldu, araştırmayla oldu. Benden insanlar coin istiyor bilerek vermiyorum. Çünkü biliyorum ki batıp gidecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 18:40:21 >
-
Bence şu an acaip pişman fakir olduğun için seni bıraktı sonuçta şimdi günlük 100 k oynadığını biliyo son bir şansı daha haketmiyo mu sence de?
O konu hakkında konuşmak istemiyorum.
-
Onlarla alakam yok hocam özel mesaja girilmiyor öyle grup bile yoktur merak etme bundan sonra sen benim sağ kolumsun seni koruyacam muhafaza edecem kendini üzme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün akşam intihar edicem falan diyordun, mektubun da hazırdı, ne oldu o iş?
Şu an ise sanki hiç intihar etme düşüncesinde bulunmamışsın gibi davranıyorsun.
Yalancı
Numaracı
Palavracı
Şovcu
İnsanları külfet altında bırakarak iyi bir şey yaptığını sanıyorsun.
Sana yardım etmek isteyen herkesi aşağılayıp kendi bildiğini okuyorsun.
Ne diyeyim, Allahından bul.
-
Mektup hala duruyor. Siz bana cidden yardım ettiğinizi falan mı sanıyorsunuz? Saçma sapan ego kasma girişimleriniz var. Bana yardım ettiğiniz tek bir konunuz bile yok sizin forumda.
Birkaç kişi hariç gerçek anlamda forumda kimse bana yardımda bulunmadı. Senin ve diğerlerinin amacı varsa yoksa aşağılamak ezmek. Ne oldu hoşuna mı gitmedi bu uslub?
Şovcu değilim kesinlikle, bak burada yaşadığım zorlukları anlatıyorum. Öyle konuya gelip BEN DUAYEN EHONOMISTIM demekle olmuyor. Yalancı değilim hala bu mevzuyu düşünüyorum uzun zamandır düşünüyorum ve hala da söylüyorum eğer bir gün bunu yapacaksam bu senin gibiler yüzünden olacak.
TCK'ya göre birini intihara sevk etmek suçtur bilgin olsun.
Siz benimle dalga geçerken iyi! Ben yapınca YALANCI, ŞOVCU, PALAVRACI oluyor.
İnsan olmayı öğren.
VE İDDİA EDİYORUM. Sen benim yaşadıklarımı o DUAYEN EHONOMİST olmakla zor başarırdın. Öyle ezbere hareket etmekle olmuyor. Sen anca forumda böyle süslü mesajlar yazar durursun.
Ben düzelmeye çalışıyorum sen ve saz ekibin dalga geçip duruyor. Demek oluyor ki siz benim intihar etmemi istiyorsunuz. İnsanları küflet altında bırakmıyorum. Doldum ben senin gibi insan görünümlü canlılara. Mizantropim var senin gibi insanımsılara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 19:48:15 >
-
Aslında hiç kimsenin bizi etkilemeye yetecek kadar gücü yok. Olay senin buna izin verip vermemende.
-
Tüm yazılanları okudum, ama kripto sayesinde ev araba alan insanlar bile bu kadar övmüyor.
Siz ne aldınız ? Sadece merak ediyorum kripto sayesinde o parayı bankanıza çekip ne aldınız ? Telefonunuz bile yokmuş sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim canımı sıkan ne biliyor musun? Ben madem bu kadar dikkate alınmayacak, zavallı, başarısız, düşük zekalı bir insanım abi niye o zaman konularıma gelip yorum yapıyorsun engelle blokla? Görmezden gel?
Ama amaç başka. Boş boş konuşuyorlar. Bir halt bildikleri yok varsa yoksa arkamdan konu açmalar, konuya gelip tacizde bulunmalar.
Sert tavır takınıp lafı yapıştırınca öğğğ yalancığğ, palavracığğğ oluyoruz.
Bak benim intiharı düşünme durumum çok uzun zamandır var bu yeni olan bir şey değil. Ben dışarıyla mücadele ettiğim kadar içimle de mücadele ediyorum.
Yenilmemeye uğraşıyorum. 1 Haftadır bu hisler ağır bastı bugün karın ağrısı ve baş ağrısı ile uğraştım full. Mektup hala duruyor sakladım malzemelerin arasına.
-
Telefonum var zaten yenilemeye ihtiyacım yok. Şu an istediğim miktarlara gelmedi geldiğinde çekmeye başlayacağım. Şu an istesem araba alabiliyorum ama bir arabaya ben neden tüm yatırımımı heba edeyim? Daha istediğim ve beklediğim olaylar gerçekleşmedi.
Ben şov yapmıyorum burada bazı gerçekleri anlatıyorum, hani diyorlar ya sen kendini bir şey sanıyorsun, düşük zekalısın vs vs.
Düşük zekalı bir insan bu kadar badire atlatamaz. Bu kadar net.
En Beğenilen Yanıtlar

Sana bu forumda samimi bir şekilde yardım eden sayısı çok ve sen onları ego kasmakla itham ediyorsun. Sonra da hakaret falan ediyorsun. Belki de bu yüzden birçok üye seninle dalga geçiyordur, kim bilir? TCK falan yazıyorsun bir de. İntihara sevk etseydim bu mesajı atmadan önce çoktan intihar etmiştin bile yalancı herif. Kendi suçlarını başkalarının üzerine atan bir şovcusun sadece. Madem intihara meyillisin, git bi doktora görün o zaman. Ayrıca bu forumda seninle dalga geçiliyorsa neden yıllardır hala forumdasın? Asıl sen burada ego kasıyorsun. Zenginim, tonla param var, kriptodan kazanıyorum cart curt. Kazanan adam böyle gösterir mi ki? Senin bu saçma konularını gören insanlar da dalga geçiyor, malum. Bir de çok acı çektim sen çekmedin falan demişsin. Hay Allahım ya. |
Zamaninda dgs sinavinda dereceye girmistim bu sinavda dört islem soruluyo ve sen on yildir kazamadin aga dusuku zekali olabilirsin (oylesin demiyorum ama) yani dusuk zekali olmak bemce kotu bir sey degil yine de çok zengin olabilir bir dusuk zekali insan ( tamamen objektif bir yorum ) |
Dün akşam intihar edicem falan diyordun, mektubun da hazırdı, ne oldu o iş? Şu an ise sanki hiç intihar etme düşüncesinde bulunmamışsın gibi davranıyorsun. Yalancı Numaracı Palavracı Şovcu İnsanları külfet altında bırakarak iyi bir şey yaptığını sanıyorsun. Sana yardım etmek isteyen herkesi aşağılayıp kendi bildiğini okuyorsun. Ne diyeyim, Allahından bul. |
Benzer içerikler
- bulgar göçmeni kadın özellikleri
- sırt üstü düştüm ne yapmalıyım
- göğsüme darbe aldım ağrıyor
- su orucu yapanların yorumları
- bioxcin minoxidil
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X