Anlıyorum yani hiçbir şey alamadınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben Düşük Zekalıysam Sonum Nasıl Bu Olmadı? (2. sayfa)

-
-
Sana bu forumda samimi bir şekilde yardım eden sayısı çok ve sen onları ego kasmakla itham ediyorsun. Sonra da hakaret falan ediyorsun. Belki de bu yüzden birçok üye seninle dalga geçiyordur, kim bilir?
TCK falan yazıyorsun bir de. İntihara sevk etseydim bu mesajı atmadan önce çoktan intihar etmiştin bile yalancı herif. Kendi suçlarını başkalarının üzerine atan bir şovcusun sadece. Madem intihara meyillisin, git bi doktora görün o zaman.
Ayrıca bu forumda seninle dalga geçiliyorsa neden yıllardır hala forumdasın? Asıl sen burada ego kasıyorsun. Zenginim, tonla param var, kriptodan kazanıyorum cart curt. Kazanan adam böyle gösterir mi ki? Senin bu saçma konularını gören insanlar da dalga geçiyor, malum.
Bir de çok acı çektim sen çekmedin falan demişsin. Hay Allahım ya.
-
Şu an istesem çekerim. Giderim bir tane BMW alır keyfime bakarım.
Fakat benim şu an arabaya ihtiyacım yok ve istediğim şeyler daha gerçekleşmedi. Haritama göre az kaldı. Neden iyi kazançlar elde etmek varken bir tane araba için erkenden ağacı budayayım?
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 20:33:54 > -
Her mesajınızda ego akıyor, bu yardım değil sizin derdiniz insanları aşağılamak. Aynısını birisi gelip size yapınca ciyaklıyorsunuz. Dün yazdığın mesajlarda zaten neyin ne olduğu belliydi hiç sevk etseydim falan yazıp durma.
Önceden benle insanlar dalga geçmiyordu siz topluca linçlemeye başladınız. Bu ne zaman olmaya başladı ben kriptoya girdim, kız arkadaşım oldu bana saldırılar başladı.
Yani sizin yardım anlayışınız saldırmak mı?
Doktora gitsem ilaç yazacak bana faydası olmayacak bu ilacın çünkü bunun sadece basit bir psikolojik sorun olmadığının farkındayım ruhen bitmişlik tükenmişlikle alakalı. Bana yazacakları egzersizler vs bunları zaten yapıyorum.
Burada ben ego kasmıyorum, sizin gibiler yıllarca üstüme geldi yok sen kazanamazsın, batıp gideceksin diye topluca saldırılar yapıldı. Ben şimdi ayakta duruyorsam bu ego kasma değildir gerçektir. Adamın teki 40.000 dolar batırıyor adamın yazdığı şey şu: İnşallah sen de batarsın zero.
Yani siz bir şey bulamayınca ya DGS ya malum kişi üzerinden saldırıya geçiyorsunuz. Yani benim ilerlemem sizi niye aslında rahatsız ediyor. Bir şeyler rahatsız ediyor demek ki?
Ben aslında sizin gibilere mesaj veriyorum yapamazsın edemezsin diyenlere inat ben buradayım diyorum.
Forumda ister kalırım ister kalmam bu benim bileceğim iş.
Sizlerin bana yardımı yok. Yardım falan etmiyorsunuz siz yardım eder görünümünde ego kasıyorsunuz. Burayı TYT AYT gibi görüyorsunuz. Yarış atı olmaya çok alışmışsınız.
Yani çok rahatsız oluyorsan blok butonu orada kardeşim konuma girmek zorunda değilsin ama ısrarla siz saldırılara devam ediyorsunuz tacize giriyor artık bu. Senin saz arkadaşlarının yaptığı şeylerden bahsediyorum. Arkadam saçma sapan konular açmalar. Boş boş atar gider yapmalar.
Ben size saldırmıyorum benimle uğraşmadığınız sürece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 20:13:26 >
-
Bak ben bir şey söyleyeyim mi sadece ve sadece polemik çıkarmak için yazıyorsun sen. Aldığımda görürsün. Dolandırıcı iddian içinde hala kanıt bekliyorum kardeşim.
-
Adam elon musk olacam diyor kendini öyle hissediyor herkesin hedefi farklı sende bill gates gibi hissediyom dersin mesela ne olup olmamak senin elinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim öyle bir iddiam olmadı hiçbir zaman.
Bu da bana saldıranların uydurmasıdır.
-
Olsa ne olur ki ne var bunda. Adam girişimcilikte başarılı olmuş ayıp değil bi şey değil herkesin bi idolü vardır
Benim yatırım konusunda birkaç kişi idolüm ama elon musk değil.
Ben kendi yoluma bakarım. Düzgün bir ev 1-2 tane araba ve bana uzun süre yetecek beni zorda bırakmayacak bir cash ayarlama planım var.
Aile evinden de çıkıp giderim vakti gelince kendi hayatımı kurarım, mühendisliğe tamamlarım.
AMA BİR DAKİKA BEN MÜHENDİSLİĞE TAMAMLAMAKTAN BAHSETTİM YKS TAYFASI DAMLAYACAK AMAN ALLAHIM SEN 40 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE GİRERSİN MÜHENDİSLİĞİ KAZANIRSIN ARTIK DİYE YORUM YAPAR DURURLAR.
Birilerinin zoruna gidiyor hayat mücadelesine devam etmem. Bu da bazı insanların içinin ne kadar pis olduğunu gösterir. Mizantropim var benim bu yüzden. Bu yüzden ben insan sevmiyorum.
Başkalarının hayallerinin peşinde koşması niye bu kadar başkalarını rahatsız ediyor? Ciddiye alınmayacak, zavallı birisiysem konuma girip saldırı yapmalarının anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 20:25:16 > -
Sen çok takıntı yapıyon hocam yasemin senden bundan dolayı ayrılmış bile olabilir. herkesi bu kadar takma onlar yazsın gül geç niye kafana takıyon onlara kendini kanıtlamaya çalışıyon. sen başarılıysan atıyorum donanım konusunda buda bi yetenektir yani senle dalga geçip ciddiye almayan adamada kalkıp şunu yaptım demenin anlamı yok tamam yapmışsındır, bu senle alay etmeye çalışanlar senin rahatsız olduğunu kendini savunacağını bildikleri için daha çok üstüne geliyor bırak konuşan konuşsun
ya fazla duygusalsın çabuk etkileniyon ya dalgasına yazıyon
Yaseminin ayrılmasının sebebi başka onu ben zaten gönderdim.
O da saçma sapan şeyler yapıp duruyordu.
Sorun ne biliyor musun? Adamların hayatta ki tek başarı kriteri YKS'den sınava girip iyi netler çıkarmak kazandığı üniversitenin veya bölümünün reklamını yapmak ve kapanış. Yani birisinin başka türlü yetenek elde etmesi, başarı elde etmesi onların bir tarafına dokunuyor. Çünkü kendileri yarış atı olmaya alışmış.
2 Yıllık bölüm okudum diye aşağılıyorlar. Kendimi geliştirmek isterim adam gider beni asosyal ilan eder oysa ki ben tercih ettim yalnızlığı bunu bile anlayamıyor.
Etrafımda ki insanların çoğunu ben gönderdim soyutladım her şeyden kendimi.
Çünkü düzgün insan yok ben bulamıyorum burada. Ne okul zamanı ne de başka yerde. Bizim ülkede gereksiz bir ego savaşı ve kast sistemi kurma çabası var.
Ben buna karşıyım buna karşı olduğum içinde saldırıyorlar. Yatırım yaparım sen ne anlarsın ki dolandırıcısın ki oluyoruz, sınava çalışırız düşük zekalısın oluyor. Sana ne? Seni ne ilgilendiriyor?
Onlara göre benim evden çalışmam, büyük bir elektronik devine hizmet etmiş olmam veya tazminatı almam bile huzursuz ediyor daha kötüsü hayallerimi hala toprağa gömmemiş olmam onları rahatsız ediyor. Çünkü çoğunun aşağılık kompleksi var çoğunun sevildiği falan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 19 Temmuz 2025; 20:43:16 >
-
Ben yasemin hanımın inanılmaz derecede pişman olduğunu düşünüyorum burada dursun 6 ay sonra erkeğimle beraber bol hatay soslu dürüm yeme keyfi diye bir konu açacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen kendini biliyorsan kim ne demiş ne önemi var burda o yazanları gerçekte görcen mi veya yan yana mı gelcen sanalda x kişisinin yazdığından ne olur yarın hesabını kapatsan hepsi hayatından çıkacak oturup birde intihar metni yazacak kadar seni nasıl etkiliyor onu anlamadım. onlara kendini ispat etmek zorunda değilsin sen öyle değil böyle diye açıklamaya çalıştığın için onlara ters tepiyor biliyorlar kendini savunacan seni rahatsız ediyorlar herkesi boş vermen lazım
Benim takip ettigim adam var 2 ev mi ne almis kripto sayesinde kendi vip grubu var ucretsiz övmüyor piyasayida ama kazanildigini savunuyor kurallara bagli kalaral 1% kasa islem ile
Zamaninda dgs sinavinda dereceye girmistim bu sinavda dört islem soruluyo ve sen on yildir kazamadin aga dusuku zekali olabilirsin (oylesin demiyorum ama) yani dusuk zekali olmak bemce kotu bir sey degil yine de çok zengin olabilir bir dusuk zekali insan ( tamamen objektif bir yorum )
-
Hocam sinava duzenli calisamadim. Bunun dusuk zekayla alakasi yok 3 kere denedim daha da girmedim. Ailem git ise gir sinava giremen deyince patates oldu.
Bence var ama zengin olmak için bir engel degil bu ya da kriptodan para kazanmak yine de kesin oylesin demiyorum.
-
Alakası yok. Sınava iyi hazırlanamazsan sürekli sabote edilirsen en basit sınavdan bile geçemezsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X