Aga tamam öyle olsun ama sen yine de bu yuksek yada dusuk iq konusuna pek takilma çok önemli degil bence. |
Silinebilir (3. sayfa)

-
-
Mat olmasa hamzaya dün kpss sorusu anlatamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yatırım saf zeka işi değil sonuçta olasılıksal bir doğası var. zeka + strateji + duygulara hakimiyet + şans. bu 4lüden sadece şansa sahip olup kripto üzerinden milyonları bulan tanıdıklarım var. ha çoğu bütün kazandıklarını sonraki kumarlarında kaybetti fakat evini arabasını dizip hayatını kurtaranlar da var. bu bilgilere göre zekisin ya da değilsin diyemem çok fazla değişken var.
-
Hocam zeki olmasam batar giderdim.
Çoğu şeyi stratejik ve akıl yürütmeyle yaptım. Listede olan şans hariç şu an hepsi var. Şansda ilerleyen zamanlarda uğrarsa bana işte o zaman beklediklerimin çoğu gerçek olur.
Sınavlar tek başına zekayı ölçemez.
O yüzden iyi yerlerde okuyanların çoğu ya dolandırılıyor veya saçma sapan hayatlar yaşıyor.
Bilişsel yükün varsa zeki olman, en iyi okulu kazanman bir anlam ifade etmiyor.
Bilişsel yükü ortadan kaldırmak önemli, bazıları bu zorluğu tatmadığı için çok rahat caka satıyorlar.
İlk hedefim engelleri kaldırmak sonrası kolay. Elimde sonsuz kaynak olsa, başımı şişiren ve engelleyem ebeveynler olmasa üstüne gelecek kaygısı olmasa ben o sınavı hoplatırım.
Çünkü yeterince vaktin varsa iyi çalışırsan güzel sonuçlar elde edersin.
Adamlar tek sefer giremediyse 3 sene 4 sene deniyorlar giriyorlar sonunda. Ancak kazandıklarında param yok diye kıvranıyorlar arkalarında destek yoksa.
Ben o yüzden diamond handse sahip olmak zorundayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 20 Temmuz 2025; 9:41:13 >
😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiniz yazılımda vs atsanız nasıl olur acaba zeronun kariyeri var donanımda usta sen sınavlarda iyisin iyi okuldasın kıran kırana mücadele
Hasta bakıcı vs Hacettepe tıp öğrencisi gibi bir şey olur
dsa msa design mesign belki onlarda sen gecersin ama circuitte fln aqlatır seni
-
arkadaşın stanford elektronikte phd'si mi var :D
dgs'yi 10 senedir kazanamayan adam benle hiçbir konuda yarışamaz.
-
hahhahhah simdi ondada tecrübe var bi tık esitler ikinizi
-
Herif bir de hamzaya soru anlattım, düşük zekalı değilim diyor
Yapay zekaya soruyu vermiş, cevabı yapıştırmış
Köklü bir cevap çıkması gereken sorunun cevabını 2,2 bulmuş
Sonra da matematik çözebiliyorum diyor
Herif tam bir komedi
-
alemin akıllısı sanıyor kendisini :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X