Şimdi Ara

BEN BİR MALIM ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEN BİR MALIM ! !

oyunu saat 15'de vatandan aldım şimdi diyeceksiniz ki zengin misin 449 lira ne ... değilim e3 2016'dan beri bekledigim bir oyun olduğu için epey zamandır para biriktiriyordum banka ve kredi kartı vs olmadıgı için mecbur gidip almam lazım. diyeceksiniz ki gidip spotçu dan alsaydın ya gittim ama adam 430 dedi ve üstünde arapça bir şeyler yazıyor. (ulan ne ara kaçak getirdiniz!).

BEN BİR MALIM ! !

neyse gitmişken bana dualshock 4 analog koruyucu lazımdı ondan alayım dedim iki tane küçücük şeye 15 lira verdim.

BEN BİR MALIM ! !

oyun dijital olarak 299 düştü ben MAL gibi 449 bayıldım neden çünkü ben bir malım, toplam 464 lira gitti.

durumdan memnun muyum?
    BEN BİR MALIM ! !

edit: beyler doğru bir oyuna bu kadar para verilmez ama dünya liderimiz ile ülkenin durumu ortada döviz gittikçe yükseliyor aslında 1-2 yıl sonrasına göre ucuz aldım

artıları eksileri yazayım bari

- bekleme süreleri yer yer uzun, yer yer kısa insan gow daki gibi bir kere yüklensin sonra yükleme ekranı gelmesin ama nerde
    - kaplamalar geç geliyor her sahne geçişinde tekrar başdan yüklüyor
    - insanların yapay zeka LEŞ !!
    - oyun kendini tekrar ediyor

+ grafikler tam yüklendiginde dehşet-ül vahşet
    + motor sürüşü güzel
    + sürülerin yapay zekası bizim siyasetçilerden daha akıllı o derece
    + gizlilik zevkli
    +++ OYUN SÜPER ÖTESİ GOTY !! (OKADAR PARAVERDİK ... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Nisan 2019; 21:50:48 >

対馬用

• 1. Oyunu kutulu alma, internetten al.

2. Aldıktan sonra indirime girebilir, bu herkese olabilir. Mallıkla alakası yok. Ama indirimler ne zaman oluyor, onu araştırıp bekleyebilirdin. Misal Steam ve Origin'de bu aralar bahar indirimleri oluyor. Ps store'da da oluyordur ama ps kullanmadığım için piyasasını çok iyi bilmiyorum.
  • BEN BİR MALIM ! !

対馬用
  • Neden mal olasın o kadar beklemişsin para falan biriktirmişsin. Amacına ulaştın işte sonunda keyfini çıkar. Buna yönelik tuttuğun bir para değil miydi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim için max sınır 180 idi , o da yılda sadece 2 oyun aldığım içindi.

şimdi kırdırdım 200 tane beleş ps4 oyunum var ohh ohh kudur gudurun leeeeeeeeeeee

GUDURUN LEEE
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Oyun bitince bana postala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • haklısın kardeşim ama biraz daha sabretsem ucuzlayacak sırf sabırsızlıktan gittik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Nisan 2019; 16:50:56 >

対馬用
  • Oyun oynamak zaman kaybıdır trollük yapın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monica Mattos -- 26 Nisan 2019; 16:51:40 >

teşekkür ederiz sayın TDK yönetim kurulu üyesi

対馬用
  • Normalde bu konularda zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis derdim, ama cidden fazlaymis miktar. Steam'de en fahis AAA oyunlar bile (pc) 200 civari oluyor indirimsiz haliyle. Pahali bir urun almakla bir urunu gereginden daha yuksek fiyata almak farkli seyler. Ama cok uzulme, oyle seni uzun sure zorlayacak bir miktar degildir, hem de bundan bir ders almissindir.

Konsol oynayanlara saygi duyuyorum, bazi oyunlarin sadece konsola cikmasi gibi guzel bi arguman da var ortada, ama yine de para bir ifade etmeyecek kadar zengin olmadikca konsol almam gibi geliyor, kafamda aklayamiyorum o kadar para verip sonra her oyuna da yuklu para vermeyi. PS 5'in cikis fiyati 5500+ olacakmis, cilgin biraz. En son PS1 ve 2 sahibi olmustum, crash pes need for speed gibi zamaninda cok eglendiren oyunlar olmustu, ama orada bitti sanirim benim icin.

Gercekten bir oyuna vereydin o parayi bari

Orijinalden alıntı: Monica Mattos

Oyun oynamak zaman kaybıdır trollük yapın daha iyi
    Yanlış konu ondan silinmiyo mesaj. İyi eğlenceler oyun güzel ama bazı buglar varmış galiba

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canli yayin ac bastan sona bitir hocam da izleyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    nası yapılıyor o? ps4 share tuşu ile mi? yoksa twich gibi bir şeyle mi? hiç yapmadım

対馬用
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.