< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Nisan 2019; 21:50:48 > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Nisan 2019; 21:50:48 > |
|
![]() |
|
yapacak yorum bulamıyorum yav. resmen bir oyuna, oyun lan oyun 450 lira veren adamalr varmış piyasada.
benim için max sınır 180 idi , o da yılda sadece 2 oyun aldığım içindi. şimdi kırdırdım 200 tane beleş ps4 oyunum var ohh ohh kudur gudurun leeeeeeeeeeee GUDURUN LEEE |
|
Sanırım burada herkes öğrenci tepkiler harika dünyanın parasıymış gibi konuşuluyor .
|
|
1. Oyunu kutulu alma, internetten al.
2. Aldıktan sonra indirime girebilir, bu herkese olabilir. Mallıkla alakası yok. Ama indirimler ne zaman oluyor, onu araştırıp bekleyebilirdin. Misal Steam ve Origin'de bu aralar bahar indirimleri oluyor. Ps store'da da oluyordur ama ps kullanmadığım için piyasasını çok iyi bilmiyorum. |
|
68.49 TL kdv. Ümmet bu hıza yetişemiyor.
|
|
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 26 Nisan 2019; 16:50:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monica Mattos -- 26 Nisan 2019; 16:51:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() 対馬用 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36 |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|