Şimdi Ara

Belhanda bile press yapıyor basıyor 10 numara böyle olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sneijder gibi 90 dakika göbeği koyup yatıp 3-0 yenildğin maçta 3-1 yapan golü atıp ya da asistini yapıp istatistik kasmakla olmuyormuş bu işler.Hayırlı olsun takım bomba çöplerden kurtulmuşuz sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Ağustos 2017; 22:36:59 >

• yav kardeşim ilk maçtan bin tane konu mu açıcan cidden, dur hele bi deplasman maçlarını gör öyle konusalım. Umarım bu performans devam eder tabi
  • Harbi bu kadar hızlanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katiliyorum.

Galatasaray'in en buyuk sikintisi Selcuk ve Sneijder gibi kesilemeyen 2 tane statik oyuncusu olmasaydi.

Ortasahasi olmayan bir Galatasaray'in yani sira surekli sola kayan sahte bir 10 numarasi vardi. 3 senedir kisir bir oyun izliyorduk.

Asan kesen Galatasaray Sneijder gelince Terim'de gidince ne oynadigi belli olmayan Galaatasaray'a donmustu.

Ben burada Sneijder gidince yabanci dusmani oluyordum, bu elestiren arkadaslar bir seyleri anlamistir umarim.

Yildiz sevici degilim, futbol dehasiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

yav kardeşim ilk maçtan bin tane konu mu açıcan cidden, dur hele bi deplasman maçlarını gör öyle konusalım. Umarım bu performans devam eder tabi

İnşallah devam eder.İlk defa bu adamlar yan yana oynadı, 7-8 tane adamı aldık oynattık.Bu takımı siz 2-3 ay sonra görün.Belhanda geçen gün ne demişti daha birbirimizin adını bile bilmiyoruz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Ağustos 2017; 22:42:42 >
  • Batılı,elitist tayfadan kurtulduk afrikalı,orta doğulu yamyamlar ile aç hayvan gibi saldırıyoruz be..
  • Allah bir sakatlık falan vermezse bu Belhanda bu yıl 15 asisti çok rahat geçer.Sneijder 90 dakika yattığı halde bu kadar kilit ara pası atamıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yav kardeşim ilk maçtan bin tane konu mu açıcan cidden, dur hele bi deplasman maçlarını gör öyle konusalım. Umarım bu performans devam eder tabi

herif dursun özbek trolü(avatarını hagi diye değiştirmiş konuları ilgi görsün diye)...
    trolü beslemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

herif dursun özbek trolü(avatarını hagi diye değiştirmiş konuları ilgi görsün diye)...
    trolü beslemeyin.

Sen Sneijdersporlu değil miydin git Nice maçını izle biraz göbek görürsün.
  • sen bi dursun avatarına dön de öyle dolan forumda millet görsün gerçek yüzünü kayseriyi yendik diye sevinenspor.
  • Bu üstteki muhtemelen Gs forumuna karışmış bir trol.Bu kadro bu futbol bu güzel oyun varken yok kayseriyi yendik falan diyor bloğu attım geçtim.Dursun Özbek büyüksün bu transferleri yaptın sana helal olsun Ndiaye'ye verdiğin 7.5 milyona helal olsun.
  • Daha bu takıma Feghouili gelecek ÇILDIRIYORUMMMMM
  • bugüne kadar dediklerini okudum, blok falan atmadım ama artık baydın blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

bugüne kadar dediklerini okudum, blok falan atmadım ama artık baydın blok.

Nice maçı ne zaman kardeş nasıl sizin adam yardırıyor mu goca göbeği ile Ben taaa kaç hafta önce Sneijder sporlular bana bloğu yapıştırsın demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Ağustos 2017; 23:46:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.