Şimdi Ara

belediye otobüsünün tekerine bıçak soktum ne olur yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ankarada biliyorsunuz paso diye bir olay o olmazsa tam biley basmak zorundasınız neyse bugün otobüse bindim önden 2 tane genç bindi pasoları göstermeden geçtiler fakat adam bana sordu paso varmı diye öğrenci kartı var o olmazmı dedim in in in diye bağırmaya başladı karakola çekerim işte falan otobüstede yer yok bildiğin baya arkadan homurdanmalar geliyo kimi beni kimi şöförün tarafını tutuyor inmeyeceğim kusura bakmayın istediğiniz yere şikayet edin dedim in arkadaşım sinirlendirme beni dedi kolumdan tuttu ve indirdi aşağı plakayı alacağım geç bakayım görüşcez senle dedim küfür etmeye başladı neyse tam kapıyı kapatırken elimden çakıyı çıkardım önce ön tekere sonrada koşarak arkadaki tekere sapladım ve hızla uzaklaşmaya başladım bu indi otobüsten kovalamaya başladı tabi göbekli olduğu için bir şey yapamadı otobüslerde kamera varmı acaba birşey olurmu yakalarlarmı yardım ne gibi bir ceza alırım.

• her otobüste kamera var kimliğini teşhih edip kamu malına zarar vermekten dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 23 Mayıs 2013; 14:09:42 >
  • Adam ninja koşarak otobüs tekeri kesiyor. Henge No Jutsu yapsaydın da tanımasaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya
  • Tekerlere şiruken atıcaktın.seni tespit ederler kapıya polis gelir.

• Hişbişey olmaz raadol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan davranışın yüzünden haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Ödersin şimdi cezanı.

• bari yaptın foruma yazma şimdi biri seni ego ya şikayet etse burdaki kaydından sana ulaşırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Adam ninja koşarak otobüs tekeri kesiyor. Henge No Jutsu yapsaydın da tanımasaydı.

Rasenganla otobüsü tümden havaya uçurabilirdi

• sana belediye baksın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

/>

• pkk lı olsaydın molotof bile atabilirdin
  • melih başgana twit at durumu izah et o gereğini yapar belki. böyle böyleyken böyle oldu de.
  • Bizim arkadaş da yapmıştı şu an karakolda ziyaretindeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Adam ninja koşarak otobüs tekeri kesiyor. Henge No Jutsu yapsaydın da tanımasaydı.

Biri benimi çağırdı
  • otobüs şöförü seni kovdu sende tekerleri patlatmayı aklından geçirdin ama yapamadın dimi sonra gelip burda yapmış gibi konu açıyorsun SÜT
  • quote:

/>

belediye otobüsünün tekerine bıçak soktum ne olur yardım

• quote:

/>

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.