Şimdi Ara

Bekir Hoca'nın Gerçek Sınav En iyi sınavınız olacak demesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz ne düşünüyorsunuz ? Hatta kendisi gerçek sınavda şimdi yaptığınız netlerin 5 net fazlasını yapacaksınız diyor sizce doğru mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse hayal satmasın, gerçek sınav şimdiye kadar gördüklerimizin en farklısı olacak.

Forumda bir arkadaş mesajında yazılmıştı, bu sene içinde girdiğimiz tüm deneme sınavları geçen senenin sınavlarının birer yansıması. Bu yüzden, aslında yarın gireceğimiz deneme sınavının sorularını daha önce onlarca kez çözdük. Aynı soru kalıbını değiştirip değiştirip soruyorlar. Örneğin geçen sene tyt sınavında mutlak değerli bir soru var. Çözüm kümesini mutlak değer cinsinden tanımlıyor. O tip sorudan nerdeyse her deneme sınavında var. İnsanlar artık o 'soru kalıbını' gözüyle çözüyor.
    Ama gerçek sınavda birçok soruyu ilk defa göreceğiz, ilk defa çözeceğiz haliyle süre biraz daha uzayacak. Biraz daha zorlanacağız.

Ben demiyorum ki gerçek sınavda denemelerden daha düşük yapacaksınız. Ama kendinizi sınava mantıklı fikirlerle hazırlayın. Kimse burada hayal de satmasın.
    Sorular uzaydan gelmiyor ya da çözülmemesi için de yapılmıyor çok değişik bişi olsa bile kolay ve anlaşılır olacağı kesin oysa bir çok saçma deneme hazırlıyorlar sorunun ne demek istediğini anlayana kadar 372773 küsür dk geçiyor ilk 10 bin de olan ilk 20 binlik dilimde olan insanlar sınavlar farklı olsa da iyi yapıyor her türlü yapılıyor yani rahat olun ki bu yıl bence puan korunumu olmasından ötürü daha zor soramazlar tytyi bu sefer üniversiteye yerleşmiş olanların sıralaması bizim önümüze geçmiş olur ösym yeni girenlere öncelik vereceğinden geçen yıldan bir tık daha kolay olacağını düşünüyorum en azından tyt adına..
    yalnız bekir hoca ya da başkası fark etmez yıllarca öğrencilerle uğraşmış adamlara sallayıp sınavı babanız hazırlıyormuş gibi kesin yargılarla racon kesmeniz harika olay xd

ve birinin böyle düşünüp iyi psikolojiyle sınava girmesinin ne zararı var anlamıyorum sizi rakip elemek değil bu bambaşka bir şey artık
  • Moral amaçlı çok inanmayın üzülürsünüz sinavdan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme ile çalışıyorsanız 20 ka garanti
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    hayır kendimi tamamen bu söyleme bağlamadım ama böyle bir şey gerçekten olur mu diye merak ettim

• Sınavdan önce 345 tyt netlerim 93 95 falandi 87 geldi gerçek sınav

• Birşey bildiği YÖK motive felan da öyle edilmez. En düşüklerden biri gerçek sınav olacaktır istisnalar kaideyi bozmaz

• 115-79 yapıyordum ben de moral falan kalmamıştı gerçekten böyle olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetikbal -- 26 Mayıs 2019; 0:2:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence alakası yok benim denemelerde 75-80 geliyordu tytde 63 geldi. tabi burnum falan kanamıştı sınavda bununda etkisi var
  • Eskiden olsa saçma diyebilirdim ama bu sene deneme sınavlarında çok saçma sorular var o yüzden olabilitesi yüksek bi açıklama Burdaki bazı gereksiz insanlardan bilgili olduğu kesin
  • Cok dogru bir aciklama katiliyorum beko reize

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Çok az insanda oluyor 2 arkadaşım baya iyi yapmışti normal yaptıklarina göre

• BU SADECE İLK 20 KA İÇİN Mİ GEÇERLİ ACABA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

• Benim durumum hiç belli olmaz geometrisi geçen seneki gibi güzel ama orta seviyede olan bir denemeye girmedim daha küme, olasılık soruları falan çok boş oluyor. Aytyi bilmem ama tyt de olacağını düşünüyorum Msü de çok düşük yapmıştım çok dua ettim olması lazım yani

• ÖSYM HER ZAMAN DAHA ZORDUR VE ÖZGÜN SORU SORUYOR STRES HEYECAN FAKTÖRÜNÜDE İŞİN İÇİNE KATIN
    4.GİRİŞİM BİLİYORUM
  • Bunu A hocası B hocası dese bir şey değişmez tecrübeyle alakalı olan bişi değil bu yaptığının çok daha kötüsünü ya da iyisini yapan var siz hangisisiniz sınava girince görceksiniz

• Kimse hayal satmasın, gerçek sınav şimdiye kadar gördüklerimizin en farklısı olacak.

Forumda bir arkadaş mesajında yazılmıştı, bu sene içinde girdiğimiz tüm deneme sınavları geçen senenin sınavlarının birer yansıması. Bu yüzden, aslında yarın gireceğimiz deneme sınavının sorularını daha önce onlarca kez çözdük. Aynı soru kalıbını değiştirip değiştirip soruyorlar. Örneğin geçen sene tyt sınavında mutlak değerli bir soru var. Çözüm kümesini mutlak değer cinsinden tanımlıyor. O tip sorudan nerdeyse her deneme sınavında var. İnsanlar artık o 'soru kalıbını' gözüyle çözüyor.
    Ama gerçek sınavda birçok soruyu ilk defa göreceğiz, ilk defa çözeceğiz haliyle süre biraz daha uzayacak. Biraz daha zorlanacağız.

Ben demiyorum ki gerçek sınavda denemelerden daha düşük yapacaksınız. Ama kendinizi sınava mantıklı fikirlerle hazırlayın. Kimse burada hayal de satmasın.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Sorular uzaydan gelmiyor ya da çözülmemesi için de yapılmıyor çok değişik bişi olsa bile kolay ve anlaşılır olacağı kesin oysa bir çok saçma deneme hazırlıyorlar sorunun ne demek istediğini anlayana kadar 372773 küsür dk geçiyor ilk 10 bin de olan ilk 20 binlik dilimde olan insanlar sınavlar farklı olsa da iyi yapıyor her türlü yapılıyor yani rahat olun ki bu yıl bence puan korunumu olmasından ötürü daha zor soramazlar tytyi bu sefer üniversiteye yerleşmiş olanların sıralaması bizim önümüze geçmiş olur ösym yeni girenlere öncelik vereceğinden geçen yıldan bir tık daha kolay olacağını düşünüyorum en azından tyt adına..

• Tyt yi şans olarak gorüyorum olabilir aslında

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam işte dogrular 20 net arttırcam diyenlere gelsin bu sözler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.