< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Eskiden olsa saçma diyebilirdim ama bu sene deneme sınavlarında çok saçma sorular var o yüzden olabilitesi yüksek bi açıklama
![]() ![]() |
Kimse hayal satmasın, gerçek sınav şimdiye kadar gördüklerimizin en farklısı olacak.
Forumda bir arkadaş mesajında yazılmıştı, bu sene içinde girdiğimiz tüm deneme sınavları geçen senenin sınavlarının birer yansıması. Bu yüzden, aslında yarın gireceğimiz deneme sınavının sorularını daha önce onlarca kez çözdük. Aynı soru kalıbını değiştirip değiştirip soruyorlar. Örneğin geçen sene tyt sınavında mutlak değerli bir soru var. Çözüm kümesini mutlak değer cinsinden tanımlıyor. O tip sorudan nerdeyse her deneme sınavında var. İnsanlar artık o 'soru kalıbını' gözüyle çözüyor. Ama gerçek sınavda birçok soruyu ilk defa göreceğiz, ilk defa çözeceğiz haliyle süre biraz daha uzayacak. Biraz daha zorlanacağız. Ben demiyorum ki gerçek sınavda denemelerden daha düşük yapacaksınız. Ama kendinizi sınava mantıklı fikirlerle hazırlayın. Kimse burada hayal de satmasın. |
Palme ile çalışıyorsanız 20 ka garanti
|
Moral amaçlı çok inanmayın üzülürsünüz sinavdan sonra
|
BU SADECE İLK 20 KA İÇİN Mİ GEÇERLİ ACABA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
|
Sorular uzaydan gelmiyor ya da çözülmemesi için de yapılmıyor çok değişik bişi olsa bile kolay ve anlaşılır olacağı kesin oysa bir çok saçma deneme hazırlıyorlar sorunun ne demek istediğini anlayana kadar 372773 küsür dk geçiyor ilk 10 bin de olan ilk 20 binlik dilimde olan insanlar sınavlar farklı olsa da iyi yapıyor her türlü yapılıyor yani rahat olun ki bu yıl bence puan korunumu olmasından ötürü daha zor soramazlar tytyi bu sefer üniversiteye yerleşmiş olanların sıralaması bizim önümüze geçmiş olur ösym yeni girenlere öncelik vereceğinden geçen yıldan bir tık daha kolay olacağını düşünüyorum en azından tyt adına..
|
yalnız bekir hoca ya da başkası fark etmez yıllarca öğrencilerle uğraşmış adamlara sallayıp sınavı babanız hazırlıyormuş gibi kesin yargılarla racon kesmeniz harika olay xd
ve birinin böyle düşünüp iyi psikolojiyle sınava girmesinin ne zararı var anlamıyorum sizi rakip elemek değil bu bambaşka bir şey artık |
Cok dogru bir aciklama katiliyorum beko reize
|
Bekir avsar tabiki doğru söylüyor forumun yüzde ellisi sacma sapan konusan gereksiz insan topluluğu buraya kitap önerisi disinda bir sey yazilmaz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetikbal -- 26 Mayıs 2019; 0:2:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|