Şimdi Ara

Bekir Hoca'nın Gerçek Sınav En iyi sınavınız olacak demesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız bekir hoca ya da başkası fark etmez yıllarca öğrencilerle uğraşmış adamlara sallayıp sınavı babanız hazırlıyormuş gibi kesin yargılarla racon kesmeniz harika olay xd

ve birinin böyle düşünüp iyi psikolojiyle sınava girmesinin ne zararı var anlamıyorum sizi rakip elemek değil bu bambaşka bir şey artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavın çok zor olacağını düşünmüyorum özellikle ayt kısmının elbette ki orijinal sorular olacaktır ama bu soruların sayısı 5 olur en fazla. Açın bakın geçen seneki logaritma diziler karmaşık sayılar limit trigo sorularına hepsi soru bankalarında olan klasik sorular pusula sorusu ve belki 2-3 soru daha vardır belirleyici garip sorular. Bu sene denemeler gerçekten zor geçen seneye göre fikrimce en düşük yaptığımız denemeden daha kötü gelmeyecek inşallah yanılmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wamba -- 25 Mayıs 2019; 23:55:22 >
  • O sınava 2 milyon kişi giriyor... Dediği herhangi bir şeyin herkes için geçerli olması imkansız.

Mutlaka bir kısım öğrenci için haklıdır,

Ki geçen sene de bu durumu yaşayan öğrenci çoktu, sebebi de piyasadaki denemeler fazla zordu.
    Tyt de ayt de, piyasa denemelerinde göre oldukça abasit geldi.
    Bu sene nasıl olur bilemem, yayın evleri kendini güncelliyor.

Geçen yıl, çözüm lemma vs hardcore denemelerdi. Bu yıl geçen yılki sınava paralel hazırlanmış, gayet güzel

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Ben de sen katılıyorsan katılıyorum beko reiZe <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Ben de sen katılıyorsan katılıyorum beko reiZe <3
    Bekir Hoca'nın Gerçek Sınav En iyi sınavınız olacak demesi

• culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    hocam sen ne moral bozucu ne rakip eleyici bi insansın ya. lütfen son 20 gün foruma bişi yazmayı bırak. 3 gündür her konuda insanların moralini bozuyosun.tamam kendin karamsarsın ama başkalarını böle etkileme bari ne gerek var
  • boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    Gerçekler bunlar maalesef sınavdan sonra görürsün yazılanları

• culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    görürüm hocam ona göre çalıştım zaten. ama sen bi dediklerimi düşün bence.burda kaç insanı olumsuz etkiliyosun veya kaç insanı bozmaya çalışıyosun.çok garip bi davranış bence
  • boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    gerçekleri yazıyorum hocam herkesin hakkında hayırlısı inşallah güzel geçer sınavın
  • Bekir avsar tabiki doğru söylüyor forumun yüzde ellisi sacma sapan konusan gereksiz insan topluluğu buraya kitap önerisi disinda bir sey yazilmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavlara girerken enerjiyi , dikkati toplamış olup olmamak da mühim sene boyu çok önemsemeyip tyt ayt de tüm dikkat girip biraz da işi rast girerse insanın olabilir.

Ama bu kesin ben bundan ötürü rahatım şimdi 68 yaptım yani sınavda 70 olur vs. böyle heyecanlara da luzüm yok
  • Çok doğru. Geçen sene girdiğim sınavı evde deneme olarak çözseydim denemenin ortasında sinirden yırtıp atardım. 80i zor geçerdim. Sınavda 90 yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel motive ediyor herkes yapar herkes kazanır değil hakkını verenin kazanacağını söylüyor forumda çok fazla iyi adam var kimse kusura bakmasın ama hepimizin kazanması gibi bir durum yok.hakkını gerçek anlamda veren ipi göğüsler.

• onu bunu bilmem de piyasa denemelerinden daha iyi olucak o kesin resmen kobay faresi gibiyiz anasını satim denemeler çok farklı eksenlerde dolanıp duruyor bazısı özgün yapıcam derken onu da katmış bunu da katmış oluyor dedigi bence dogru piyasa denemeleri cidden aşırı abartı sanmıyorum bunlar gibi geliceklrini ancak kurum kafası ile hazırlanan sınavlar böyle olur :D elimde 5 ayt denemesi var hepsi birbirinden resmen bagımsız gibi şimdi biri çıkıp diyicek e birader aynı mı olsunlar tabi ki aynı olsun demiyorum ama özgün yapıcam derken abartmanın gereksiz kasıp ayrıntı sormanın ne manası var anlamadım misal endemik karaagaç acil yayındenizi 345 hepsi birbirinden degişik zaten yayındenizi tam fantezi bunun gibi çıkıcak diyen arkadaşları merak ettim ülkenin geneli böyle bir egitim ya da şuan liseden çıkan biri yapabilir mi yapılamaz degil ama çok ince sorular var hele sınav anı zor acilin soruları da öyle bilmiyorum hiç bir kaynak yayın evi denemesi bana güven vermedi bana tyt denemeleri zaten acıma vurun misali onlar da çok degişik :D:D sınav da görücez artık ösym abi gene şaşırtıcak soru sorucaktır bundan kaçarı yok ama ortak kümeyi baz alarak neyse sınavdan sonra belli olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.