Şimdi Ara

Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
7.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • . huzurunu bozabilecek olan sadece kendisidir.
    2. evi sakindir, huzurludur.
    3. tüm parası yalnızca kendine aittir. dilediği gibi harcar. istediğini alır.
    4. sakin sessiz bir evde dilediği saatte uyur.
    5. çocuk gürültüsü yoktur.
    6. çocuklar için endişelenme yoktur.
    7. çocuk okulu, servisi, yemeği, masrafı, ve diğer onlarca derdi yoktur.
    8. tüm hayatını 24 saat işgal etmeye çalışan birileri yoktur.
    9. eşinin akrabaları diye bir kavram hayatında yoktur.
    10. özel eşya diye bir kavramı olmaz zaten her eşya kendisinindir.
    11. hatırlaması gereken tarihler ve alınması gereken hediyeler yoktur.
    12. telefon çaldığında açmak, eş mesajlarına anında cevap vermek vermezse hesap vermek derdi yoktur.
    13. sadece kendi kaprisine katlanır, trip nedir bilmez.
    14. akşam eve ne zaman gideceği kendisine bağlıdır.
    15. ne yemek istiyorsa onu yer.
    16. hafta sonu ne yapacağına sadece kendi karar verir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 34 yaşına girmiş ortalama bir ücretle fabrika çalışanı beyaz yaka bir kardeşin olarak maddelerin kendimce karşılıklarını yazmak istedim.

. huzurunu bozabilecek olan sadece kendisidir. "Huzursuzluk olmadıkça huzuru unutuyor insan.

2. evi sakindir, huzurludur. " Ev sessiz olursa sende sessizliğin içerisinde kayboluyorsun. Yalancı yabancı sesler kendini kandırmandan öteye geçmiyor.

3. tüm parası yalnızca kendine aittir. dilediği gibi harcar. istediğini alır." Paylaşmanın tadı ve lezzeti, paylaştığın kişiye değdikçe mutlu oluyorsun.

4. sakin sessiz bir evde dilediği saatte uyur. " Bu bir gerçek, vaktinde ulaşman gereken işyerin yok ise dağınık düzen uykuya sahipsin. Hayatında bir düzene sahip değilsen dağınıklıklar içerisinde kaybolursun.

5. çocuk gürültüsü yoktur." Binamızda çocukları olmayan bir çiftin köpeği var. Her gün havlamasını duyarız. Fakat sevgi örtüyor üstünü. Çocukta öyledir. Sevgi varsa gürültü yoktur.

6. çocuklar için endişelenme yoktur. "Kime sorsam çocuğu için Dünya da en sevdiği şey olduğunu söyler. Yeni bir motor aldım. Çalınmasından endişe duyuyorum çünkü seviyorum. Verdiği endişeler ile alternatifleri düşünüyorum beyin paslarım siliniyor, Garaj , kilit , branda , yakıt .. Çocukta öyledir. Hatta daha fazlası. Okul, meslek , kıyafet , Aşk . Bunları çocuğun için düşünmen şu anlama geliyor. Sen zamanında zaten bolca kendin için düşündün. Şimdi en çok sevdiğin şey için düşünmen endişe etmen ve kararlar vermen gerekiyor. Ve verdiğin kararlar doğrultusunda bir hayat devamı sağlıyorsun nasıl bir mucize dimi .?

7. çocuk okulu, servisi, yemeği, masrafı, ve diğer onlarca derdi yoktur. " Hepsi paraya bağlı bir durum.

9. eşinin akrabaları diye bir kavram hayatında yoktur. " Biz istemedikçe olmazlar.

10. özel eşya diye bir kavramı olmaz zaten her eşya kendisinindir. " Biz istedikçe bize özeldir.

11. hatırlaması gereken tarihler ve alınması gereken hediyeler yoktur. " Mutlu ettirir.

12. telefon çaldığında açmak, eş mesajlarına anında cevap vermek vermezse hesap vermek derdi yoktur. " Hayatının aşkı ise buna değer.

13. sadece kendi kaprisine katlanır, trip nedir bilmez. " Mutlu olmayacağını düşünürsen sevgili olmazsın.

14. akşam eve ne zaman gideceği kendisine bağlıdır. " Hayatının aşkı ise onu da bağlar.

15. ne yemek istiyorsa onu yer. " Sağlığına..

16. hafta sonu ne yapacağına sadece kendi karar verir. " Birlikte karar vermek, beraber maceraya atılmak biricik aşkınla mutluluklar.. Umarım bir gün bulursunuz :)

Arkadaşlar bakın ben kadınların içinde yaşadım, iş hayatımda çalışan çok kadın gördüm.

Yaşım 39 ve şunu net söylüyorum ki kadınlar asla sevmez amacı evlenmek çocuk yapmak, siz eve geldiğinizde önünüze bi kap yemek konulan sadece çocuğun babası olarak toplumda lanse edilen bi bireysin.

Bakın karşıma bi kadın çıktı kadın 4 yıllık sevgilisinden ayrılmış bana ya önemli olan artık muhabbet, sohbet senle evlenebilirim diyiyo , iyide peki ya sevgi? Amaç evlenmek bi serseri sefasını sürecek ben kadın evlensin, toplumda bunu başarsın diye cefasını çekecem tek bi soru soracam NEDEN?

Zina günah diyenler sanki tüm peygamber efendimizin sünnetini yerine getiriyosunuz, sarıkla namaz kılıyosunız bi zina kaldı?

Hayatın boyunca mastr mı yapacan diyen arkadaş sanki evlenınce amerikan pastası filmindeki gibi eve girer girmez karım kucağıma atlayacak sanki muhabbet ne olacak biliyomusunuz allah belan vere herif çöpü dök muhabbet bu :)))

Erkeklerin genimi değişti anlamıyorum, kadın evlenme hayali kurar, yalnızlıktan korkar, erkek bunun hayalini kurmaz erkeksiniz siz :)
    Yaşadığı hayatın (bekar veya evli) güzel olduğunu kanıtlamaya çalışan kimsenin mutlu olduğunu görmedim. Çok ele veriyorsunuz kendinizi. Basit bir savunma mekanizması.

Burası forumdonanım olduğu için entellektüel yorumlar beklemiyorum da konudaki sığlığa yine de şaşırdım.

Bekarken kendimi hiç evlilerle kıyaslayıp tatmin olmadım, evlikeyken de bekarlığı küçümsemedim.

Her hayat tarzının getirileri ve götürüleri vardır.
  • Arkadaşlar devam edelim, bekarlığın inanılmaz güzelliğinden bahsedelim.

• Bunları hep düşündüm ama şunu cevaplayamıyorum. Tıp gelişti ne zaman öleceğimiz belli değil ama kaza bela görmezsek sanırım 90 yaşına kadar yaşayacağız. Şimdi ben 50-60 yaşından sonra ne yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: OptikForm

Bunları hep düşündüm ama şunu cevaplayamıyorum. Tıp gelişti ne zaman öleceğimiz belli değil ama kaza bela görmezsek sanırım 90 yaşına kadar yaşayacağız. Şimdi ben 50-60 yaşından sonra ne yapacağım?

Kalp krizi 25 e kadar düştü o kadar yaşamayız hocam rahat ol

• Hem gerçekten sevdiğin hem de seni gerçekten sevdiğine emin olduğun birisiyle evlenirsen bunlar olmaz ve bekarlıktan iyidir, ama evliliklerin yarısından fazlası bu şekilde değil de aman evde kalmayalım kafasıyla yapıldığı için maalesef bunlar gerçekleşiyor, bir evlilik yürütmeyi bırak normal ortamda birlikte maç bile izleyemeyecek kadar alakasız iki kişi saçma sapan toplum baskısı yüzünden evleniyor sonra boşanmalar niye arttı

• Evlilikte en büyük sıkıntı çocuk. Çocuk hayatı alt üst eden, seni bambaşka biri yapan bir kavram. Hayatını ona adaman, bütün önceliklerine ona ayırman gerek.

Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın.Ece Taşeryoutube
    Neden çocuk yapmıyoruz ? İşte cevabı
    https://www.youtube.com/shorts/bVqgLuVh2Lk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Evlilikte en büyük sıkıntı çocuk. Çocuk hayatı alt üst eden, seni bambaşka biri yapan bir kavram. Hayatını ona adaman, bütün önceliklerine ona ayırman gerek.

Ece Taşeryoutube
    Neden çocuk yapmıyoruz ? İşte cevabı
    https://www.youtube.com/shorts/bVqgLuVh2Lk
    Bu kadını çok sevmem ama bu konuda hak verdim görüyorım çocuk olduktan sonra kadınların kocası, evcil bi kedi kuş gibi evin içinde çoğunun inan ellerinden gelse kocalarına senin görevin bitti, hadi yolun açık olsun diyecekler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    10 ay önce açıldı
    evlilik ile iş yaşamı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın.

Ağlama konusu gibi olmuş.

• Bence bu yazdıkların anlayışlı bir ilişkide olabilecek şeyler. Not : bende bekarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum

• Yukardaki yazılı maddeler çok basit ve görmezden gelinebilecek şeyler: mesela çocuk ile olan maddeler, çocuk sahibi olmak istemeyen çiftleri hiç ilgilendirmez. Evlendiğinde elde edeceğin avantajlar da, geri kalan ve çocuk içermeyen diğer maddeleri de artılar eksileri götürür mantığıyla silip süpürür.

Mesela evlenmezsen ömür boyu masturbasyon yapacaksın veya dayanamayıp zina yapıp dünyanın günahını işleyeceksin.

Evliyken, bir anda rahatsızlandığında 112 yi arayacak bir insan evladı olur yanında..Bekar iken ölürsen, cesedini birkaç gün sonra ancak koktuğu zaman bulurlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Ocak 2024; 9:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Yukardaki yazılı maddeler çok basit ve görmezden gelinebilecek şeyler: mesela çocuk ile olan maddeler, çocuk sahibi olmak istemeyen çiftleri hiç ilgilendirmez. Evlendiğinde elde edeceğin avantajlar da, geri kalan ve çocuk içermeyen diğer maddeleri de artılar eksileri götürür mantığıyla silip süpürür.

Mesela evlenmezsen ömür boyu masturbasyon yapacaksın veya dayanamayıp zina yapıp dünyanın günahını işleyeceksin.

Evliyken, bir anda rahatsızlandığında 112 yi arayacak bir insan evladı olur yanında..Bekar iken ölürsen, cesedini birkaç gün sonra ancak koktuğu zaman bulurlar...

O an karın pazarda olabilir kalp krizi anlıktır yine gidersin, güçlü olacan hocam peki ya tripler, kaprisler en güzel yaşlarında değermi bunlarla uğraşmaya

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Tripler, kaprisler vs bunlar olabilir. Tripsiz ve kaprissiz birini bulmak mümkün. Bekar olup ömür boyu masturbasyon mu yapsın veya zina yapıp sürekli günah mı işlesin?

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

Onlar kafir, onların zina yapması günah değildir. Onlar küfür içinde yaşayarak , iman etmeyerek tek büyük bir günah işliyorlar ki bunun cezası da sonsuz cehennem. Müslüman kişi ise ölene kadar sürekli zina yapamaz. Cinsel ihtiyaçlarını helal yoldan gidermelidir. Bunun için de evlenmekten başka da çaresi yoktur. İlişkiye girmeden, ömür boyu masturbasyon yapabilme iradesi varsa o başka...

• maddeleri iyi güzel hoş sıralamışsın da

insan bekar kalmak için yalnızlık için yaratılmadı ki?

• 34 yaşına girmiş ortalama bir ücretle fabrika çalışanı beyaz yaka bir kardeşin olarak maddelerin kendimce karşılıklarını yazmak istedim.

. huzurunu bozabilecek olan sadece kendisidir. "Huzursuzluk olmadıkça huzuru unutuyor insan.

2. evi sakindir, huzurludur. " Ev sessiz olursa sende sessizliğin içerisinde kayboluyorsun. Yalancı yabancı sesler kendini kandırmandan öteye geçmiyor.

3. tüm parası yalnızca kendine aittir. dilediği gibi harcar. istediğini alır." Paylaşmanın tadı ve lezzeti, paylaştığın kişiye değdikçe mutlu oluyorsun.

4. sakin sessiz bir evde dilediği saatte uyur. " Bu bir gerçek, vaktinde ulaşman gereken işyerin yok ise dağınık düzen uykuya sahipsin. Hayatında bir düzene sahip değilsen dağınıklıklar içerisinde kaybolursun.

5. çocuk gürültüsü yoktur." Binamızda çocukları olmayan bir çiftin köpeği var. Her gün havlamasını duyarız. Fakat sevgi örtüyor üstünü. Çocukta öyledir. Sevgi varsa gürültü yoktur.

6. çocuklar için endişelenme yoktur. "Kime sorsam çocuğu için Dünya da en sevdiği şey olduğunu söyler. Yeni bir motor aldım. Çalınmasından endişe duyuyorum çünkü seviyorum. Verdiği endişeler ile alternatifleri düşünüyorum beyin paslarım siliniyor, Garaj , kilit , branda , yakıt .. Çocukta öyledir. Hatta daha fazlası. Okul, meslek , kıyafet , Aşk . Bunları çocuğun için düşünmen şu anlama geliyor. Sen zamanında zaten bolca kendin için düşündün. Şimdi en çok sevdiğin şey için düşünmen endişe etmen ve kararlar vermen gerekiyor. Ve verdiğin kararlar doğrultusunda bir hayat devamı sağlıyorsun nasıl bir mucize dimi .?

7. çocuk okulu, servisi, yemeği, masrafı, ve diğer onlarca derdi yoktur. " Hepsi paraya bağlı bir durum.

9. eşinin akrabaları diye bir kavram hayatında yoktur. " Biz istemedikçe olmazlar.

10. özel eşya diye bir kavramı olmaz zaten her eşya kendisinindir. " Biz istedikçe bize özeldir.

11. hatırlaması gereken tarihler ve alınması gereken hediyeler yoktur. " Mutlu ettirir.

12. telefon çaldığında açmak, eş mesajlarına anında cevap vermek vermezse hesap vermek derdi yoktur. " Hayatının aşkı ise buna değer.

13. sadece kendi kaprisine katlanır, trip nedir bilmez. " Mutlu olmayacağını düşünürsen sevgili olmazsın.

14. akşam eve ne zaman gideceği kendisine bağlıdır. " Hayatının aşkı ise onu da bağlar.

15. ne yemek istiyorsa onu yer. " Sağlığına..

16. hafta sonu ne yapacağına sadece kendi karar verir. " Birlikte karar vermek, beraber maceraya atılmak biricik aşkınla mutluluklar.. Umarım bir gün bulursunuz :)

• Sabah maillere bakmadan geldim @Catcheee yeni konu açmış mı diye bakmaya Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın. 

1. huzurunu bozabilecek olan sadece kendisidir.

Düzgün bir ilişkide partner huzur verir. Huzur bozan toksik partnerdir, toksik insanlarla ilişkiye girmemek gerekir.

2. evi sakindir, huzurludur.

Evde kavga gürültü varsa bunun sorumlusu uyumsuz çiftlerdir, ilişki değil.

3. tüm parası yalnızca kendine aittir. dilediği gibi harcar. istediğini alır.

Yıl olmuş 2024. Çalışmayan, kendi parasını kazanmayan, kendi ayakları üzerinde duramayan insanla birlikte olmayın.

4. sakin sessiz bir evde dilediği saatte uyur.

Yok daha neler, sanki ilişkiye başlayınca haftalık uyku planı geliyor mailine...

5. çocuk gürültüsü yoktur.

Çocuk yapmak zorunda değilsin.

6. çocuklar için endişelenme yoktur.

7. çocuk okulu, servisi, yemeği, masrafı, ve diğer onlarca derdi yoktur.

8. tüm hayatını 24 saat işgal etmeye çalışan birileri yoktur.

Eğer kendi hayatı olmayan, sosyal ve ekonomik olarak tamamen sana bağlı biriyle birlikte olursan, ömrün partnerini eğlendirmeye çalışmakla geçer. Üçüncü cevaba bakınız.

9. eşinin akrabaları diye bir kavram hayatında yoktur.

Düzgün insanların -genelde- akrabaları da düzgün olur. Eğer akrabaları sorunluysa, partnerin seninle toksik akrabaları arasında durur, seni korur.

10. özel eşya diye bir kavramı olmaz zaten her eşya kendisinindir.

Mağarada tek başına yaşamıyorsan vardır. En basiti, sokakta park etmiş araban vardır.

11. hatırlaması gereken tarihler ve alınması gereken hediyeler yoktur.

Ajandaya yaz.

12. telefon çaldığında açmak, eş mesajlarına anında cevap vermek vermezse hesap vermek derdi yoktur.

Hesap vermek zorunda olduğun bir ilişki toksiktir. Sorun yanlış eş seçimidir, ilişki değil.

13. sadece kendi kaprisine katlanır, trip nedir bilmez.

Kapris yapan partner toksiktir. Sorun yanlış eş seçimidir, ilişki değil.

14. akşam eve ne zaman gideceği kendisine bağlıdır.

Uyumlu bir partner seçersen bunlara katlanmak zorunda kalmazsın.

15. ne yemek istiyorsa onu yer.

16. hafta sonu ne yapacağına sadece kendi karar verir.

Hadi hayırlı işler Bekarlığın avantajları, evlenmeyin, yaşayın. 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.