Şimdi Ara

Beğen Eğitimi dersi kaldırılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devlet Bakanı Faruk Özak, beden eğitimi dersinin kaldırılacağını açıkladı. Bu dersin yerine kültür ve sanat dersi getirilecek.

İSTANBUL - Devlet Bakan Faruk Özak, önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Özak, beden eğitimi dersinin kaldırılacağını söyledi. Özak, bu dersin yerine spor, kültür ve sanat dersi konulacak.

Faruk Özak, ayrıca sporda şiddet konusunda da düzenleme yapılacağını ifade etti.

Spor mahkemeleri kurulacağını belirten Özak, “Taş atan taraftar burada yargılanacak” diye konuştu.

Kaynak: NTV

• benim açımdan iyi
    futbol sevmiyorum boş boş oturuyorum
  • YOK ARTIK
  • ondan sonra futbolda basketbolda niye ekol olamıyoruz
  • Herkes rahat spor yapamaz, kızının rahat kıyafet giymesini istemez, kızının erkek kız karışımı

herhangi bir etkinliği hele spor yapmasını hiç istemez...
  • la deşarj oluyoduk top oynayarak anaaaa nese boş derslerde oynarız np
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Herkes rahat spor yapamaz, kızının rahat kıyafet giymesini istemez, kızının erkek kız karışımı

herhangi bir etkinliği hele spor yapmasını hiç istemez...

Aynı şeyi okul kıyafeti için demeyen kişi, spor kıyafeti içi demesi çok saçma olur. Çünkü zaten belli bir spor kıyafeti yok daha rahatsız bir spor kıyafeti giysin madem.
    Spor yapamayan kişinin sağlık sorunu vardır. Bu durumda yapmak sporu olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beden Eğitimi öğretmenleri nolcakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Beden Eğitimi öğretmenleri nolcakmış?

İlla bir iş yapacaklar ya burasını düşünmeleri beklenemez zaten
  • yurt dısında artıyo Türkiyede azala azala kalkıyo
  • zaten okuldayken de hiç sevmezdim beden derslerini :D
  • Süper bir karar . Bugün spor parasını vermediğim için sözlüden 40 verdi . Zaten ders olarak gormuyorum hocalar 5 dk hareket gosterir yoklama alır çeker gider böyle ders mi olur. Bu ülkede herkes kendi rahatını düşünüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Beden Eğitimi öğretmenleri nolcakmış?

beden eğitimi öğretmenleri asıl meslekleri olan spor beden terbiyesi dersine girsinler

biz antrenörlerde artık olması gereken branş derslerine girelim..!!!!
  • Link verebilir mi biri
  • Kalkması çok iyi benim açımdan
    Beden eğitimi dersinde eşofman giymeyi sevmiyorum hoca sürekli - veriyo :D 0 gelmesinden korkuyodum :D
  • bizim millet sevmez zaten spor yapmayı bide bu dersleri de kaldırsınlar da iyice çöksün herkes
  • Beden dersini görebileceğim son sene zaten. Bu sene var önümüzdeki sene olup olmaması beni ilgilendirmiyor şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

benim açımdan iyi
    futbol sevmiyorum boş boş oturuyorum

asosyal sınıftan çıkmayan süt entel tespit edildi.
  • Beden dersi kaldırılmıyor kardeşim, resim müzik beden gibi çok küçük öğrenci grubuna hitap eden dersler notlandırılmayacak. Yani ortalamaya etkisini yok ediyorlar. Dersler aynen devam.
  • sırf bu yüzden okulda spor salonu inşasını durdurcaklarmış sabah müdür söyledii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.