Şimdi Ara

Beelzebub (Anime) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anime güzel değil zaten... Her bölüm yeni güzel şeyler olacak diye 20 dk işkence çekiliyor... Ama manga... Allahım o nasıl bişeydir ya... Hele şu an ki o kadar süper ki... En iyi 5 manga arasındadır Beelzebub... (GTO, Highschool of the Dead, Cage of Eden, Ichigo %100, Beelzebub...)
  • Animesini takip edenler var mı bilmiyorum ama son bölüm muhteşemdi.Mangadan gidenler memnun kalacaklardır.
  • Animesinin ilk 24 bölümünü seyrettim

Eğlenceli buldum.Kalanınıda izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Animesinin ilk 24 bölümünü seyrettim

Eğlenceli buldum.Kalanınıda izleyeceğim

Mangası daha güzeldir.Eğer manga okumayı seviyorsan bir göz atmanı öneririm.
  • Bu seriyi anime izleyip tadını kaçırmayın derim. Böyle kaliteli bir yapımı çocuklara özel şov haline getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bu seriyi anime izleyip tadını kaçırmayın derim. Böyle kaliteli bir yapımı çocuklara özel şov haline getirmişler.

+1
  • Vaktim olunca bakıcam, animesi kötü derseniz okuyacağım ilk manga olur belkide
  • Mangasını takip etmiyorum ama muhtemelen mangasında çok sevdiğiniz olaylar son bölüm ile başlıyor sanırım.Ayrıca animesi bayağı bir komik gidiyor,şahsen çok beğendim.
  • Çeviri durduruldu.... animesekai fansub grubuda altyazı gömülü yayınlıyo..
  • Animesi nasıl gidiyor acaba? En son 20'de kaldım komedi unsurları iyi ancak shouneni biraz artırsalar manyak olur aslında.
  • mangayı okumadım fakat animeyi 53 bölüme kadar zevkle izledim çevirselerde izlesek tekrar
  • Animesi çok mu kötü ?Hem anime hem manga gidiyim o zaman
  • valla ara vermiştim 50.ci bölümü az önce izledim okula gitcem ama iyi yani izleniyo fakat aynı olaylar tekrar oluyo bazen o eğlenceli olmuyo onun dışında iyi
  • Hep aynı olaylar devam mı ediyor bu bebe büyümüyecek mi
  • Mangayla pek alakası yokmuş galiba animenin,son durum nedir seride?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Animesi nasıl gidiyor acaba? En son 20'de kaldım komedi unsurları iyi ancak shouneni biraz artırsalar manyak olur aslında.

37'ye geldim istediğim gibi oldu dövüşü biraz artırdılar. Olaylar da ev hikayesinden çıkıp okul hikayesine dönmeye başlayınca, bebeği de biraz arka plana atıp çocuk animesi olmaktan çıkarınca son haliyle bayağı iyi oldu. Özellikle voleybol maçı harikaydı :) İzlemeye devam.
  • Bu hafta 59. bölümü yayınladılar. Dün mangasını okuma fırsatı bulunca 59. bölüm niye farklı olmuş diye kendi kendime sormuştum. Meğerse animesini 60. bölümde bitirme kararı almışlar. Yazık oldu. Bazı filler bölümleri boştu ama genelinde eğlencelik bir animeyedi. Mangası ilerleyince belki bir ümit tekrar çıkartsalar keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.