Şimdi Ara

Bedensel Engelim Yüzünden Hiç Sevgilim Olmadı .S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 18 Yaşımda Bilgisayarcıyım hayatımda hiç sevgilim olmadı çevremdekilerin %30 u bana özürlü diyen var bir sevgilim olmasını istiyorum ama yok

hep şu doktorların yüzünden

Annem gece doğum yapacakken doktorlar uyuya kalmışlar nöbetçilerde uyumuş geç yapıldığım için biraz sakat çıktım zihinde sorun yok ama bu doktorlara ne denir ?

sorunum şu gücüm yok konusmam pek net değil ama zihnim süper. program yazabiliyorum falan ama hiç sevgilimde olmadı .;S

• Önemli olan sırf vakit geçirip eğlenmek için birini bulmak değil önemli olan seni tüm kusurlarınla kabul edecek iyi , kötü , mutlu , mutsuz bir hayat arkadaşı bulmak ki zaten öyle birini bulursan engellerin hiç bir önemi yok boşver kafayı takma inan bir şey kaybetmiyorsun.
  • Arkadasa katiliyorum kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Önemli olan sırf vakit geçirip eğlenmek için birini bulmak değil önemli olan seni tüm kusurlarınla kabul edecek iyi , kötü , mutlu , mutsuz bir hayat arkadaşı bulmak ki zaten öyle birini bulursan engellerin hiç bir önemi yok boşver kafayı takma inan bir şey kaybetmiyorsun.

• Sana özürlü diyenlerin kendi özrüdür o,üzülme.
    Bedenimiz sadece sıradan bir elbisedir.Zamanı geldiğinde onu çıkarıp askıya takacağız.
    Sen ruhunu temiz ve ferah tut.Elbet birisi çıkacaktır karşına.
  • Biyerlerde seni bekleyen,sevebilecegin birileri elbet vardır daha yaşın küçük böyle şeylere takılma şimdilik.
  • Boşver rahvan gitsin arkadaşım hiç önemli değil ne olacak ? hem bu işerin ne zaman olacağıda belli değil ki 5 yaşında da olabilir 55 yaşında da. Bak böyle şeyleri pek söylemem ağzımdan pek duyamazsın ama doğduğun anda hayatınla ilgli belli olan 2 tarih varmış biri ölüm tarihi biri nikah tarihi, aynı doğduğunda engelli doğacağınında bilindiği gibi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Response.Write +1
  • Kardeşim benim.Bu işler ne engele bakar ne de sağlığa.Gönül işi zaten gerçek ilişkiyi arıyorsan fiziğin ötesindedir emin ol engel tanımaz.
  • Dostum yeri gelir karşına öyle birisi çıkar ki çevrende gördüğün o sana özürlü diyen insanların (!) hayatları boyunca yaşayamayacağı bi ilişki yaşarsın bu olayda sen ben ayrımı yok malesef gerçek birisini istiyorsak sabretmeliyiz öyle boş birisiyle vakit geçirmektense gerçek kişiyi beklemek doğru olandır bence ve emin ol hiçbişey kaybetmiyorsun.
  • Önemli olan kız arkadaşmı ? paramı, ev, araba, arazimi? değil... önemli olan doğru yolu bulup doğru yoldan çıkmadan ölebilmek. Sana özürlü diyenler eminim daha hayatın amacının ne olduğunu 5 saniye bile düşünmemiştir. Sana başımdan geçen bazı gerçek olayları anlatırdım kızlardan soğurdun. Ancak ban yemek istemiyorum.
    Allah şifa versin.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 10 Şubat 2012; 1:48:56 >
  • Benim bi engelim yok çok şükür ancak benim de hiç kız arkadaşım olmadı.
    Kaç yaşındasın bilmiyorum ben 19 yaşındayım pek kafaya takmıyorum.

Eğlenilecek kız değil evlenilecek kız isterim ben,o da zamanı gelince paraya bakar.
  • Allah yardımcın olsun kardeş
  • iyide ne kadar engelli olursan ol bu sevgiye engel değil yürüyebiliyorsan az çok zihninde yerinde diyorsun görüyorsn duyuyorsun ? daha ne? ben bi engel göremedim böylesi daha iyi. Gerçekden senin zihnine zekana hayran olan içindeki saflığı seven birisi çıksa karşına daha iyi daha sağlam olmazmı bağınız? taktığın şeye bak :))
  • "No woman,no cry" Bob Marley

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedensel engelin sosyal olmana ne kadar engel bilmiyorum ama eğer sürekli evdeysen sevgilin olmasını bekleme. Program falan yazıyorum demişsin bu yüzden diyorum. Eğer sosyal biri isen hayatına devam et mutlaka seni mutlu edecek biriyle tanışacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

"No woman,no cry" Bob Marley

Hayır kadın ağlama
  • o dalga geçen orçolar bilmiyor ki dalga geçtikleri kişilerin durumlarını yaşamadan veya görmeden bu dünyadan gitmeyecekler.

bir de şunu diyeyim genç bir akrabamın sırtının bir tarafı biraz sorunluydu.dert ediyor muydu bilmiyorum ama geçtiğimiz aylarda kolunu makineye kaptırdı ve sağ kolu omuz dahil yok.Düşünebiliyor musun yok artık geri dönüşü.Yani her türlü şeye şükretmek gerek ama çevremizdeki dalga geçenler yüzünden bizde isyan etmiş gibi oluyoruz belkide.
  • kardeşim hayatına bak. bnde hep sevgilim olsun ıstıyordum. oldu. 2 gun sonra sıkıldım. hiç özenme. ayrıca ne engelin var yanı bacaklardamı sorun
  • İsteyerek değil, ansızın çıkıcak karşına.
    Üzülme, takma hayatını yaşamaya devam et.
    Ve özgüvenini sakın kaybetme.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.