Şimdi Ara

Bedensel Engelim Yüzünden Hiç Sevgilim Olmadı .S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sokarca_

o dalga geçen orçolar bilmiyor ki dalga geçtikleri kişilerin durumlarını yaşamadan veya görmeden bu dünyadan gitmeyecekler.

bir de şunu diyeyim genç bir akrabamın sırtının bir tarafı biraz sorunluydu.dert ediyor muydu bilmiyorum ama geçtiğimiz aylarda kolunu makineye kaptırdı ve sağ kolu omuz dahil yok.Düşünebiliyor musun yok artık geri dönüşü.Yani her türlü şeye şükretmek gerek ama çevremizdeki dalga geçenler yüzünden bizde isyan etmiş gibi oluyoruz belkide.
  • Sevgili demek kız demek değildir arkadaşım aldırma. Seni hayata bi kızdan daha çok bağlayacak şeyler bulursun kesinlikle. Zaten kaderin belli , birşeylerin olacağı varsa olur. Tanışırsın , evlenirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Sana özürlü diyenlerin kendi özrüdür o,üzülme.
    Bedenimiz sadece sıradan bir elbisedir.Zamanı geldiğinde onu çıkarıp askıya takacağız.
    Sen ruhunu temiz ve ferah tut.Elbet birisi çıkacaktır karşına.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Önemli olan sırf vakit geçirip eğlenmek için birini bulmak değil önemli olan seni tüm kusurlarınla kabul edecek iyi , kötü , mutlu , mutsuz bir hayat arkadaşı bulmak ki zaten öyle birini bulursan engellerin hiç bir önemi yok boşver kafayı takma inan bir şey kaybetmiyorsun.

işte hayallerimdeki kadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: konohali

Ben 18 Yaşımda Bilgisayarcıyım hayatımda hiç sevgilim olmadı çevremdekilerin %30 u bana özürlü diyen var bir sevgilim olmasını istiyorum ama yok

hep şu doktorların yüzünden

Annem gece doğum yapacakken doktorlar uyuya kalmışlar nöbetçilerde uyumuş geç yapıldığım için biraz sakat çıktım zihinde sorun yok ama bu doktorlara ne denir ?

sorunum şu gücüm yok konusmam pek net değil ama zihnim süper. program yazabiliyorum falan ama hiç sevgilimde olmadı .;S

Ah be kardesim, ben saglikliyim da ne oluyor, kendimi bildim bileli surunduruyor kiz sagolsun.. Yillardir pesindeyim. Olay fizikte bedende engelde degil, kalpte.
  • 23 yaşındayım.tipim düzgün,herhangi bir bedensel engelim yok ve kız arkadaşım yok. Niye mi? zihnim engelli de ondan. dışarı çıkmıyorum.kızlarla iletişim kuramıyorum.daha doğrusu kimseyle iletişim kuramıyorum. Önündeki tek engel sensin.
  • Bence onlar özürlü..
    Allah herkesi kendi hayatıyla sınar.
    Burası bir sınav dünyası unutma.
    Hiç bir zamanda isyankar olma güçlü ol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

"No woman,no cry" Bob Marley

Hayır kadın ağlama

Ağlama kadın diyor orda herneyse zaten çoğu kişi kadın yok ağlamak yok gibi biliyor bu cümleyi konuya iyi gitmiş .

Bende arkadaşın engelini pek anlayamadım konuşmasında sıkıntı varsa çok büyütülcek bişey değil bence ayrıca kodlama bilgim çok iyi demişsin bunun üzerine git para kazan her türlü elde edersin sevgili mevgili . Ha dersenki ben gerçek sevgiyi arıyorum diye o zaten olacağı varsa olur birgün engel tanımaz zaten.

• quote:

Bu dünya için hiç bir şey yapmaya değmez.
    Kötü şeyler için
    Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle
    Engellerde seni günahlardan kurtarır emin ol o halinle çoğu işleyeceğin günahtan uzaksın ;)
  • Dostum benim de %32 fiziksel engelim var. Lise de iken ben de senin gibi bu konuları çok kafaya takıyordum. Fakat yaş ilerledikçe hayata karşı kendini , kendin engellediğini farkediyorsun. Aslında sorun bunu kafan da çok büyütmekten kaynaklı olduğunu anlıyorsun.

Allah'a şükür kız arkadaşım da oldu. Halim vaktim yerinde , aç değilim açıkta değilim. Şu an dışarıda yatan ekmek bulamayan insanlar varken bu tarz şeyleri büyütüp kafana takmamanı tavsiye ederim.

Önemli olan seni bu halinle sevecek bir kız ile yoluna devam etmendir. Gönül işleri bunlar engele veya başka birşeye bakmıyor.

Ben de programcılıyım. Kendini bilgisayar konusunda geliştir. Her konu da en iyi olmak için uğraş. Kimin ne dediğini umursama. Kötü söz sahibinindir.

Herhangi konuda yardıma ihtiyacın olursa pm atabilirsin.
  • Her zaman haline şükret..
  • Kimse kusursuz değil dostum, takma kafana.
  • Boşver baba , hayat nedensiz değildir çevremde okdr yapmacık aşklar yaşıyan ortamım varki içine bir gir şu anda gider şükür namazı kılarsın,cenabı hak karşına çıkarır bir hanım hanım kız , sana özürlü diyenler ilk önce kendine baksın sonra seni eleştirsin , hayatta modası geçmeyen tek şey dürüstlük efendilik hakkını savunup alttan almamaktır bişeyi çok istiyorsan yürektenki istiyosun güzel günler seni bekliyor baba şükür et rabbine ve bekle saygılar babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 10 Şubat 2012; 3:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

Kimse kusursuz değil dostum, takma kafana.

quote:

Aynen herkesin bir kusuru var..
    Kusura bakma..
  • Sen program yazmaya devam et muhterem zengin olunca o sana özürlü diyen aptallara dersini verirsin
  • sen kendini geliştir dostum. Ben sağlıklı oldugum halde sevgili bulamıyorum cunku bu zamanda adam akıllı bir kız yok. Sıkma canını
  • Çok çalış, çok para kazan. Ne kadar kusurun olursa olsun, ne kadar tipsiz olursan ol. İstediğin kızı elde edersin paran olduktan sonra.
  • arkadaş,sevgili konusunu bilemem,ama evlenmek istersen atv de esra erolun programına çık kesin bir eş bulabilirsin kendine.
  • Bilişim de bok gibi para var.İşinde daha uzmanlaş kızlar kapına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

arkadaş,sevgili konusunu bilemem,ama evlenmek istersen atv de esra erolun programına çık kesin bir eş bulabilirsin kendine.

Katılmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.