Şimdi Ara

Bedensel Engelim Yüzünden Hiç Sevgilim Olmadı .S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

"No woman,no cry" Bob Marley

Hayır kadın ağlama

noktalama işaretlerinin anlamını bilmeyenlerden beklenecek tarzda bir mesaj olmuş üstteki TRans'ınki

Adam şarkısında bile virgülün görevini basa basa söylüyor, bizimkiler de hala daha "karı yok ağlamak yok" diye çeviriyor

• Ya gerçekten öyle insanlar varmı hala varsa kökü kurur inşallah ya sen arka çıkacağın koruyacağın halde özürlü diye dalga geçenermi var yanımda olcak dövmekten beter ederim o adamı milletimiz öyle bir laf ediyor ki sanki kendisi müklemmel ,hocam sen boşver o adamları öylke arkadaşların iyiki olmamış sevgili konusuna gelirsek sakın takma kafaya yukarıda arkadaşın dediği gibi seni kusurlarıyla kabul eden biri çıksın karşına

• quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Çok çalış, çok para kazan. Ne kadar kusurun olursa olsun, ne kadar tipsiz olursan ol. İstediğin kızı elde edersin paran olduktan sonra.

Parana gelen kızla mutlu olacağını mı sanıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Önemli olan sırf vakit geçirip eğlenmek için birini bulmak değil önemli olan seni tüm kusurlarınla kabul edecek iyi , kötü , mutlu , mutsuz bir hayat arkadaşı bulmak ki zaten öyle birini bulursan engellerin hiç bir önemi yok boşver kafayı takma inan bir şey kaybetmiyorsun.

• yaş 18 daha 28 im gibi konu açmışsın çoğu kişinin zaten 19+ da tam anlamda sevgilisi olur sen bakma burdaki ergenlere 15 yaşından beri hayali harem kuruyolar
  • quote:

Pfffff anlamını bilmeden atmayın söyle mesajlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver kardeşim ya sen program yaz dağıt programlarını beğenen kişiler gerçekten sana daha çok sevinç verir tecrübeyle sabittir
  • Herkesin bir kusuru vardır. Sende ise fiziken var. Bazı kişiler tarafından böyle görülebilirsin ki onlar senin ne gerçek arkadaşın ne gerçek dostun ne gerçek bir sevgilin olur. Seni sevecek olan kişiler zaten buna bakmaz. Önemli olan da bu. Biraz olumlu tarafından bakmaya çalış. Seni bu kusurunla sevecek olan kişi senin duygularını sevecek. Kişiliğini sevecek.
  • quote:

quote:

Hayır kadın ağlama

Farkindayim caktirma
  • sazan.avi gibi geldi bana da öyleyse dalga geçilecek konu değil sövülecek adamsın, öyle değilse araştır senin durumunda olanlar olabilir seni tanıyanlardan olabilir oturmayla olmuyor araştırcaksın olur mu olmaz mı sürekli arayış içinde olmak lazım, yaşın 18 se daha gençsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Don't Care

Önemli olan sırf vakit geçirip eğlenmek için birini bulmak değil önemli olan seni tüm kusurlarınla kabul edecek iyi , kötü , mutlu , mutsuz bir hayat arkadaşı bulmak ki zaten öyle birini bulursan engellerin hiç bir önemi yok boşver kafayı takma inan bir şey kaybetmiyorsun.

yokkkkkkkkk böyle biriii asla yoookkk onun için kardeşim hiç bulaşma sevgili işlerine hayatın mahvolur
  • kardeşim engelinle alakalı değil, kısmetle alakalı bu tür işler. kendi haline bırakmak lazım. takma kafana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konohali

Ben 18 Yaşımda Bilgisayarcıyım hayatımda hiç sevgilim olmadı çevremdekilerin %30 u bana özürlü diyen var bir sevgilim olmasını istiyorum ama yok

hep şu doktorların yüzünden

Annem gece doğum yapacakken doktorlar uyuya kalmışlar nöbetçilerde uyumuş geç yapıldığım için biraz sakat çıktım zihinde sorun yok ama bu doktorlara ne denir ?

sorunum şu gücüm yok konusmam pek net değil ama zihnim süper. program yazabiliyorum falan ama hiç sevgilimde olmadı .;S

kesinlikle kafaya takma derim bakarsın bir zaman sonra zengin olursun ve böylece bütün kızlar senin peşinden koşar

• bende bi problem yok ama benimde olmadı engelden kaynaklanmıyor o
  • Bu forumda engellilerle bile dalga geçen o kadar insan var ki hocam. Insanlar artık çok raydan çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Çok çalış, çok para kazan. Ne kadar kusurun olursa olsun, ne kadar tipsiz olursan ol. İstediğin kızı elde edersin paran olduktan sonra.

Parana gelen kızla mutlu olacağını mı sanıyosun?

Yeterince parası olduktan sonra neden olmasın
  • Tam olarak neyin var..
  • görücü usülü evlen.
  • quote:

quote:

Hayır kadın ağlama

• O seninle dalga geçenler , öbür tarafta böyle kalacaklarını sanıyorlar sanırım .
    Boşver kardeşim üzülme sen , canını yerim senin .
    Allah büyük varsa kısmetin elbet çıkar karşına sevebilceğin birisi .

Bende 3 yıldır bi kızı seviyorum , ama olmayınca olmuyor işte . Bu işler kader , kısmet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilardo -- 10 Şubat 2012; 15:14:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.