Şimdi Ara

Bedensel Engelim Yüzünden Hiç Sevgilim Olmadı .S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben oldum olası şunu anlamam zaten herkesin sevgilisi var benimde olmalı gibi bir düşünce çok saçma bunu bir zorunluluk, ihtiyaç gibi niye görüyorsunuzki ?Benimde olmadı şu ana kadar ama cinsellik harici bir eksiğinide hissetmedim o yüzden takmayın bunu kafaya zira dünya dört dörtlük değil.
  • Banada %40 şirofren teşsizi koyuldu kafanıza takmayın böyle şeyleri...
  • Boşver arkadaşım sana özürlü diyenler bu laflarıyla kendilerinin ne kadar çok sağlıklı olduklarını gösteriyor zaten.Sevgili işi de kısmet,ne zaman olacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

''insana en çok ne koyuyor biliyor musun? Sen haketmediğin bir hayat yaşarken diğerleri hayallerindeki hayatı yaşıyor..''

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

"No woman,no cry" Bob Marley

Pfffff anlamını bilmeden atmayın söyle mesajlar .

tam anlamı ne peki bende o arkadaş gibi zannediyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Hayır kadın ağlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

o dalga geçen orçolar bilmiyor ki dalga geçtikleri kişilerin durumlarını yaşamadan veya görmeden bu dünyadan gitmeyecekler.

bir de şunu diyeyim genç bir akrabamın sırtının bir tarafı biraz sorunluydu.dert ediyor muydu bilmiyorum ama geçtiğimiz aylarda kolunu makineye kaptırdı ve sağ kolu omuz dahil yok.Düşünebiliyor musun yok artık geri dönüşü.Yani her türlü şeye şükretmek gerek ama çevremizdeki dalga geçenler yüzünden bizde isyan etmiş gibi oluyoruz belkide.

şaşılacak ne var onu anlamadım.
    şu saçma sapan diziler arayabileceğin her türlü saçmalığı öğretiyor insanlara.bu yüzden televizyonu haberler ve yarışmalar dışında hiç açmıyorum.şu pis yedili saçmalığı ortaya nasıl çıktı artık okuldan bıktım.sınıfın coolları (kendini cool sananlardan bahsediyorum) geldikleri gibi kamilleer diye başlıyolar çok merak ediyorum adları kamil olsaydı böyle yapabileceklermiydi?kendini o dediğim dizideki orço sananlar var.yahu 9.sınıfa giden bazı kızlarda veya erkeklerde ana sınıfı çocuğu kadar zeka bile yok.mesela şimdi bi defter çıkarmışlar yazıyolar işte isimleri atıyorum ayşe---cimbom,berk---orço vs. vs. yahu biz bunları 5-6 yaşlarındayken yapardık kızlar çıkardı işte ben şu sanatçıyım erkekler derdi işte ben hulk,spiderman,batman vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

quote:

Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

o dalga geçen orçolar bilmiyor ki dalga geçtikleri kişilerin durumlarını yaşamadan veya görmeden bu dünyadan gitmeyecekler.

bir de şunu diyeyim genç bir akrabamın sırtının bir tarafı biraz sorunluydu.dert ediyor muydu bilmiyorum ama geçtiğimiz aylarda kolunu makineye kaptırdı ve sağ kolu omuz dahil yok.Düşünebiliyor musun yok artık geri dönüşü.Yani her türlü şeye şükretmek gerek ama çevremizdeki dalga geçenler yüzünden bizde isyan etmiş gibi oluyoruz belkide.

şaşılacak ne var onu anlamadım.
    şu saçma sapan diziler arayabileceğin her türlü saçmalığı öğretiyor insanlara.bu yüzden televizyonu haberler ve yarışmalar dışında hiç açmıyorum.şu pis yedili saçmalığı ortaya nasıl çıktı artık okuldan bıktım.sınıfın coolları (kendini cool sananlardan bahsediyorum) geldikleri gibi kamilleer diye başlıyolar çok merak ediyorum adları kamil olsaydı böyle yapabileceklermiydi?kendini o dediğim dizideki orço sananlar var.yahu 9.sınıfa giden bazı kızlarda veya erkeklerde ana sınıfı çocuğu kadar zeka bile yok.mesela şimdi bi defter çıkarmışlar yazıyolar işte isimleri atıyorum ayşe---cimbom,berk---orço vs. vs. yahu biz bunları 5-6 yaşlarındayken yapardık kızlar çıkardı işte ben şu sanatçıyım erkekler derdi işte ben hulk,spiderman,batman vs.

O saçma diziyi izliyorsun sandım.

• şimdi birader doğruya doğru engelli birinin normal bi kız arkadaşı olması zor, hem kendi istemez hem çevresi ailesi istemez, senin kendine kendine uygun bi kısmet bulman lazım.Çevren ailen araştırsın soruştursun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

Pfffff anlamını bilmeden atmayın söyle mesajlar .

tam anlamı ne peki bende o arkadaş gibi zannediyorumda

Hayır kadın ağlama anlamına geliyor.
  • tek gözün mü yok kardeş " .S " nedir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.