Şimdi Ara

Bedavadan vatandaşlık verseler yine de gitmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son birkaç haftadır hem forumda hem başka platformlarda üniversite sonrası yurtdışı işlerini araştırıyorum ve bu kararı verdim. Aslında şu yaşıma kadar yurt dışı gibi bir fikrim olmadı ama son birkaç aydır aile içi yaşadığım bazı olaylar ve bazı sebepler yüzünden bir alternatif olarak durmasını istiyordum.

Araştırmalarımı yapınca bu ülkeden başka hiçbir ülkede yaşayamayacağımı anladım. Hiçbir ülke beni kabul etmeyecek arkadaşlar. Kökenim, aksanım, derimin rengi yüzünden her zaman alt insan olarak yaşayacağım. Onun dışında kültür farkı çok fazla. Düzenli namaz kılmasam dahi duyamadığım ezan sesi beni rahatsız edecek. Evet, gerçekten de refah seviyesi bizden yukarıda olan çok ülke var ama yukarıda yazdığım (ve bir kısmını yazmadığım) bazı sebepler bence yurt dışı işini çok zorlaştırıyor. Adamlara da hak veriyorum açıkçası. Tabii ki ırkçılık kötü, hastalıklı bir düşünce yalnız şu var ki benim atalarımın emeklerini başka ülkeden gelen bir yabancının sahiplenmesini istemezdim ben de. Aynı durum bizim ülkemiz için de geçerli.

Sonra anladım ki aklı başında bir insan milliyetçi olmak zorundadır. Aklı başında bir insan ülkesini ve kültürünü yüceltmeye çalışmak zorundadır. Başka bir seçenek yok. Bu, hepimizin refah içinde yaşayacağı tek seçenek. Bir Alman, Almanya'yı korumaya çalışmalı; Türk de Türkiye'yi. En güzel ve akılcı yol bu. Keşke insanımız bu kadar çok kutuplu olmasa da, boş işlerle uğraşmasak da çok daha güçlü bir ülke olabilsek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam keşke tüm dünya özünde herkesin insan olduğunu anlasa da ülkeler arası bu kadar uçurum olmasa. Türkiye'de olmak güzel, burası bizim 'safe zone' dediğimiz yer, ama açılmamız da gerekiyor bir noktada, çünkü dünya çapında ortalama denecek bir ülkede yaşıyoruz ve yaşamımız genelde 'survival' modda yani oyunu zor modda oynuyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabul etseler bi dk durmam ne diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Yukarı.
    Ne düşündüğünüzü merak ediyorum.
    Son zamanlarda okuduğum en zeka yoksunu ve yobaz konu olduğunu düşünüyorum kardeşim. Senden hiçbişey olmaz, git a101de başla. Elin ekmek tutsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kaçmak göçmek gibi planlarım yok. Öyle milliyetçiyim veya dinciyim gibi nedenlerden de değil bunların tersi bile sayılırım. Zaten istesem bile gidebilir miyim belli değil ee mühendisi kaynıyor etraf.

• Hocam senin derinin rengi türk halkı için bir şeyi değiştirmiyor. Türkler mayonez gibi beyaz da olabilir çikolata gibi kara da. Bu yüzden türk milliyetçiliği bir milliyetçilikten çok kültürcülüktür. Zaten türklerde türk geninden çok balkan ve kafkas geni var.

• Farklı kültüre alışmak bu yurt dışı konularında pek konuşulmuyor ama konuşulması gerekiyor. En az 20 yıl bir ülkenin külürü ile yaşıyorsun o ülkenin kültürünü sevmesen bile biliyorsun.

• Merak etmeyin hocam Türkiye eninde sonunda yine milliyetçiliğe dönecek. Bu aşağılık sjw'lerin zorbalığı son yıllarda artık pik yaptı. Her yer bunların baskısı altında ama kökü olan bir düşünce değil. Bundan 15 sene önce sjw yoktu ama değil 15, 85 sene önce de milliyetçilik vardı. Elbet bu hainler de sistem bunlardan elini eteğini çekince azalarak ve kudurarak bitecekler, bi ise milliyetçiler olarak yine bunlardan devraldigimiz toplumsal enkazı temizlemeye uğraşacağız.

Cumhuriyet döneminde Atatürk'ün yaptığı gibi. Milliyetçilik düşmanı Atatürk düşmanı sjw'ler anlamaz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.