|
EDİT: Ya dostlarım siz konuyu yanlış anlıyorsunuz. Ben enflasyon farkının varlığından haberdarım zaten. Ben bunun varlığına karşı çıkıyorum. Benim vergilerimle bana borç veren bir devletin bir de üstüne banka gibi enflasyon farkı almasını anlamıyorum. Devlet kendi cebindeki parasını hayrına vermiyor ki kar zarar etsin. 2- Aldığın gibi paşalar gibi ödersin diyen kötü insanlara hitaben yazıyorum bunu. Ben aldığım kadarını ödemiyorum ki aldığım gibi ödeyeyim. 3- 8 sene boyunca kredisini ödememiş adamın daha yeni ödemeye başlamış olmasının en beğenilen ileti olması da çok komik. 4 sene de aldığım para 22.500 lira, 2023 itibariyle 4 sene içinde ödemem gerek para miktarı 34.600 lira. Her kyk konusunda aldığın kadar ödüyorsun, ağlamayın zırlamayın diye gezen tiplere soruyorum şimdi. 12 bin liralık faiz nereden geldi? Öğrencisine verdiği üç kuruş krediden enflasyon farkı alan devlet mi olur? Bunu da ödeyemediği için üstüne gecikme vergisi kesen devlet mi olur? Hadi ben yarın bir gün memur olur öderim bunu bir şekilde de, diğer garibanların hali ne olacak? ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 17 Ağustos 2021; 15:55:20 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı