Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.788
Cevap
744
Favori
1.017.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Prima premium care alıyorduk ondan geçtik super oldu

Alıntıları Göster
    Az önce migrostan 3 beden 50 adet 24 tlye aldim tane 50 kuruş önümüzdeki günlerdeki ikinciye %40 kampanyasini bekliyoruz o zaman 100 tanesi 36 tl tane 36 kuruşa gelir muazzam fırsat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bebeğimiz 10 aylık oldu. Şu ana kadar gün içerisinde prima premium care kullandık. Şu an 4 numaradayız. Geceleri ise prima'dan çok daha iyi olduğunu düşündüğüm Huggies kullanıyoruz ama Huggies'in 4 numara stoku bitti bitecek eğer çok büyük gelmezse elimde stokladığım 5 numaralara geçeceğiz.

Ama özellikle gün içerisinde kullandığımız prima'lar yerine yine aynısından alıp mı devam etsek yoksa külot beze mi geçsek diye kararsız kaldık. Külot bezin normal beze göre avantajı nedir? Bebeğimiz yavaş yavaş yürüme aşamasına geçiyor, daha mı iyi olur sizce? Bir de külot bez için yine tavsiye prima mı?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 31 Aralık 2018; 12:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yrs123

Az önce migrostan 3 beden 50 adet 24 tlye aldim tane 50 kuruş önümüzdeki günlerdeki ikinciye %40 kampanyasini bekliyoruz o zaman 100 tanesi 36 tl tane 36 kuruşa gelir muazzam fırsat

Alıntıları Göster
    Kampanya mi olacakmış en sin ikinci üründe %50 vardı ben baya almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prima fırsatı olduğunda haber veren olırsa memnun oluruz arkadaşlar

• www.sanalmarket.com.tr
    Prima Aktif 4 Beden Maxi Aylık Fırsat Paketi - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/prima-aktif-4-beden-maxi-aylik-firsat-paketi-p-1da8cdd

174 adet 107 tl
  • Prima maxi boylarda migros sanal markette ciddi indirim vardi. Ama bana stokta görünmüyordu. Arkadasim ayni sehirde görebiliyordu. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kontrol edin. Ciddi indirim vardi cunku. Prima 5 150 piyasada 180 en ucuz ama migros sanalda 107

• EmreNX E kullanıcısına yanıt
    Bölge olarak bakmak lazım. Ev için (Ankara Keçiören ) stok yok derken iş için (Çankaya) indirimli fiyat gösterdi. İki adet aldım. Gelip gelmediği noktasında son durumu aktarırım.

Ekleme: Dedim ve peşi sıra aradılar. O ürününü üretimi bitmiş. Marketlerde yok, internette var göstermesi stok hatası olabilir, 159 lu 159 TL olarak var. İsterseniz onu gönderelim dediler.

Son durum. Ürün yok, Sipariş iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordek -- 2 Ocak 2019; 13:47:57 >
  • SMA 2 numara uygun 235 TL

Maximum a da puan kampanyası var

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kampanya mi olacakmış en sin ikinci üründe %50 vardı ben baya almistim

Alıntıları Göster
    Bazen migros 2/3 ayda bir kampanya yapıyor onu dedim o zaman çok iyi fırsat buldukça oluyor haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Adiler gramaj düşürmüşler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Molfix 1 numara 132 adet 53,90 eminico isimli sitede araştırdığıma göre en uygun fiyat orada kargo ücretsiz.

Sitede genel olarakta fiyatlar iyi gibi

• Prima 4 beden aktif bebek veya külot bez arıyorum fiyatlar ne olmuş öyle!! En son defacto'dan almıştım

Bezegen vardı bi ara o da yalan olmuş gösterdiği linklerin hepsi ölü güncellenmiyor herhalde..

Şu sanalmarket linklerini gördüm ama bulunduğum yerde stok yok diyor olsaymış iyiymiş fiyat (mevcut durumda tabiki)
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    Öyle valla. 800 gramı 90 TL ye satıyorlar

• Sanalmarketten premium care 5 136’lıyı 109,9 liraya aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Öyle valla. 800 gramı 90 TL ye satıyorlar

ben 300 gr 45 tl veriyorum 800 gr a 90 yine iyi :)

• Selam arkadaşlar, aptamil 4 ve 5 numara mama kullanan var mı aranızda.

Elimde migrostan alınma bolca var, skt sorunu da yok, piyasanın çok altında bir fiyata verebilirim. Fiyat için özelden yazabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Üstad aptamil 5 kaç gram ve fiyatı nedir?

• Kuseyr kullanıcısına yanıt
    gram ve fiyat nedir?
  • Çok sıcak olmasa da ılık fırsat paylaşayım,

Prima premium care 5, 120li paket, tanesi 1,23tl ye geliyor

• sazan84 S kullanıcısına yanıt
    2 ay stok bitirdik, bugün baktık 1 günlük bez kalmış. Hiç mi fırsat gelmez 2 ay boyunca. Ilık mılık aldık hocam, eyv sağ ol.
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.