Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.788
Cevap
744
Favori
1.017.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaguar19

İyiki 5 numara sağlam stok yapmışım fiyatlar inanılmaz artmış hele mamalar... Allah kolaylık versin mama alanlara. Geçen sene aynı dönemlerdeki siparislerime bakıyorum zam %50 den de fazla çıkıyor.

Neyse hughies ve Prima pahalı geldiğinden diğer markalar da çocukta pişik ve ıslaklık yaptığından sürekli Molfix alırdım ama molfix fiyatları bile alıp başını gittiğinden ebebegin Baby me markasını deneyelim dedik. İyiki de denedik gayet güzel bez ve fiyatı 2. Paket %30 indirimli olduğundan dolayı uyguna geliyor.

Biliyorsunuz ki ocaktan sonra enflasyonla mücadele seysi bitecek ayriyeten maaş zamları artan maliyetler vs... Fiyatlar daha da artacak gibi yeni yıla stoksuz girmemek lazım.
    Bende sizin gibi düşünüyordun e-bebekten baby&me yenidoğan bebek bezi aldım emicilik var pişikte yapmadı ama sızdırıyor yaptığı anda değiştirdin değiştirdin, değiştiremedin çocuğu üstü başı batıyor. En iyisi prima premium care ama fiyatlar almış başını gidiyor ne yapıcaz bilmiyorum.

• Arkadaşlar Merhaba,

10 gün önce kızım dünyaya geldi. 3300 gr doğdu. Şu an 3550 gr. 1 numara bebek bezi kullanıyoruz. Stok yapmak istiyorum. Bebeğe göre değişir biliyorum ama, minimum sayı da olsa hangi numaradan kaç tane almak lazım sizce?

Teşekkürler.
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    5 numaradan bolca al 1-2 o kadar alma çabuk kilo alıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 28 Aralık 2018; 16:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Oğlum 3750 g doğdu.

1 no 126 adet,

2 no 120 adet,

3 ve 3+ no 470 adet,

4 no 280 adet aldım. 2 no artırılıp 3 azaltılabilir. 4 no zaten yetmez

• miribute M kullanıcısına yanıt
    4 numara'dan 280 adet aldım 2 ay 20 gün sonra bitti. bir 80 adet daha alsam veya 120 adet anca 5'e geçene kadar idare edecekmiş gibi hissediyorum, tabi kilo boy çok önemli faktörler:)
  • Sleepy kullananlar icin Carrefour guzel bir indirim yapmis. İkili paketler 32.90 tl.

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

• Arkadaşlar Migros ta 150 li 5 numara Prima aktif Bebek 159.90tl 1 paket aldım

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlarkendime

• miribute M kullanıcısına yanıt
    Elinize geçti mi, baktınız mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah’im Sana cok şükür bizim sipa ek gıdaya gecti 1 kutu mama 1 hafta gidiyor sadece gece içiyor.

Bezi zAten Migros’dan alıyorum paketi 24 lira

Benim sırtım daha yere gelmez :) golden goat mamayı 60 liraya alıyorum

Allah sizlere yardım etsin bu zamanda bebek bakmak cok zorb

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Bitti mi bu ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Malesef çabuk bitmiş, ben de alacaktım çalışmadı kod bugün, yılbaşına kadar geçerli sanıyordum ama kota koymuşlar galiba

• Migros sanal market ten sipariş geçtim Prima 5 hesaptada 150ye 20 indirim vardı 143 TL ye geldi hesaplarinizi kontrol edin derim. Masterpass kampanyası ile birlesmedi birleşseydi daha avantajlı olcakti

• vsnw V kullanıcısına yanıt
    2017 Şubat

• Prima insanları ısrarla külot beze teşvik etmek istiyor.migrosun prima kampanyası bu dönem için çok iyi bence.stoğa girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Allah’im Sana cok şükür bizim sipa ek gıdaya gecti 1 kutu mama 1 hafta gidiyor sadece gece içiyor.

Bezi zAten Migros’dan alıyorum paketi 24 lira

Benim sırtım daha yere gelmez :) golden goat mamayı 60 liraya alıyorum

Allah sizlere yardım etsin bu zamanda bebek bakmak cok zorb
    Primayi miniese cevirdik mama kullanmiyoruz keyfimiz yerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bez alayım dedim şok oldum. Temmuzda 360 adet premium care 2 yi 90 liraya almıştım. Premium care 3 -208 adet olan 75 lere alıyordum . Şimdi premium care 4-156 adet olanı zar zor 140 a alacağım. Umarım GittiGidiyor yılbaşı icin ayrıca çek verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yrs123

Primayi miniese cevirdik mama kullanmiyoruz keyfimiz yerinde

Alıntıları Göster
    Prima premium care alıyorduk ondan geçtik super oldu

• Evolvia mama hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Prima premium care alıyorduk ondan geçtik super oldu

Alıntıları Göster
    çok şükür anne sütü yetti ikincide. mama az kullandık. bezleri gittigidiyordan teble huggies olarak çok iyi fiyatlara aldık. şimdi sıfır mama ve amazondan alınan molfixlerle devam. bu yaz da beze veda eder muhtemelen. mis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • streptokokk kullanıcısına yanıt
    Bizim çocuk 14 aylık evolvia 3 kullanıyoruz memnun kaldık Danimarka menşei li, doktorumuz aptamil biraz şekerli ek gıdada sorun olabilir demişti ve evolvia önermişti ama bilemiyorum her doktor farklı şeyler söylüyor sonuçta hepsi kimyasal

• 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.