Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.096
Cevap
1.450
Favori
2.695.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben alırken banada pahalı gelmiçti. Sonrasında ikea dan beşik alırken yataklara baktım ve sert bir yatak bulunca aldım. Daha uyguna gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tRoya06 kullanıcısına yanıt
    Bende bebek yataklarının bu kadar pahalı olabileceğini araştırmaya başlayana kadar bilmiyordum. Araştırmalarıma göre orta-sert, lateks yataklar bebekler için uygun görünüyor. Welmatt oldukça pahalı, pukkahome ve muyu yatakları biraz daha uygun. Pukka veya muyu yatak alıp kullanan varsa değerlendirmelerini öğrenmek isterim.

• golgebir kullanıcısına yanıt
    Bebeğinizde reflü tanısı yoksa ve doktor tavsiyeniz yoksa reflü yatağı almayın gerek yok aslında baby nest te çok elzem birşey değil zaten 2 3 ay olmadan boyları uzuyor içine sığmıyorlar. Eğim konusuna gelince evet çok az eğim iyidir özellikle 6 aya kadar ama bu eğimi yatağının altına bir yastık koyarak yatağın başını yükseltme şeklinde çözebilirsiniz. Bebek alışverişlerinde herşey olmazsa olmaz gibi görünebilir gözünüze ama pratikte çok gereksiz şeylerle evi doldurunca insanın kendine gülesi geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Katiliyorum, viscoyu onermiyorlar bebek icin. Visco'ya benze yapida ama daha sert olan bi yatak vardi, adini ram hatirlayamadim ama bambudan yapiliyordu galiba, idaş yatsan vb yatakçılarda bebek yatagi diye sorunca gosteriyorlar.
    Bebeklere 32 dns sunger en idailidir. Visco ve yayli yataklar uygun degil. Bu konuda ben pukko home bambu cocuk yataklarini kullandim. Fiyatlari 2012 de uygundu lakin artik marka oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Katiliyorum, viscoyu onermiyorlar bebek icin. Visco'ya benze yapida ama daha sert olan bi yatak vardi, adini ram hatirlayamadim ama bambudan yapiliyordu galiba, idaş yatsan vb yatakçılarda bebek yatagi diye sorunca gosteriyorlar.
    Bebeklere 32 dns sunger en idailidir. Visco ve yayli yataklar uygun degil. Bu konuda ben pukko home bambu cocuk yataklarini kullandim. Fiyatlari 2012 de uygundu lakin artik marka oldular.

• Alışverişe çıkarken bişeyin başında bebek yazısı görürseniz 2 kere düşünün. Çoğu kez ticari tuzak oluyor. Benim çocuk doğmadan bir abajur alalım dedik. Büyük bi cocuk markasında bebek abajuru denilen bişey gördüm fiyatı 250 TL idi. Dokunmatik ve dimmerli iki ayrı seçenek varmış birde. Aynı tipte özellikte abajur koçtaşta 100 liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF698DD0

Bebek canta ihtiyaci olana.
    Hepsiburada 70 liradan satiyor 3 saatligine. Piyasada 129 lira. Ben aldim ama daha once kullanmadim yorum yapamiyorum. İhtiyaci olana fiyat uygun gibi.
    https://www.hepsiburada.com/thepack-tr2111-trendy-anne-bebek-cantasi-kircilli-pembe-p-HBV00000JFDGX?magaza=Thepack
    89 tl olmuş.

• gfbLicem91 kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarı da da yazdım çok bakıp trilogy aldım ben. Bana göre trilogy bile çok ağır ama emsallerine göre hafif. Renkleri pek canlı değil biz denim modelini aldık. Trilogy düşünün...

• Burada yazılan bebek arabası tavsiyelerini gördükçe dudağım uçukluyor. Bir bebek arabasına 2-3 asgari ücret vermek çılgınlık geliyor bana. Hani araba koltuğu gibi güvenliği sağlayan birşey olsa anlarım en iyisi olsun da bunu anlayamadım.

Benim baktığım modeller mamas papas armadillo modeli
    https://www.e-bebek.com/mamas-papas-armadillo-bebek-arabasi-p-mmp-2241h7400/

Bir de joie litetrax 4 modeli.https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm001/

Bende bir arkadaşımdan aldığım Maxi cosi pebble model ana kucağı da var 120 liraya alınacak bir adaptörle mamas papasa uyabilir. Diğer modelde de ana kucağı arabada sabit durur.

Bu modellerle ilgili tecrübesi olan yorum yapabilecek kimse var mı?

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

Bizim bebek 40 günlük oldu daha arabasını kullanmadık. Sling ile gezdiriyoruz. Bir kere arabayı çıkardık belki içinde uyur diye ama beğenmedi.

Arkadaşımın da yeni bebeği var hanım istedi diye stokke aldı. Şimdi her aklına geldiğinde sövüyor.

Tek tesellim çok para vermemiş olmak. (1800 TL ye nuna travel sistem almıştım.)

• Arkadaşlar merhaba... Malesef yatak işini çok araştırmadan 8 aylık bebeğimiz için yataştan orta kalite pocket yaylı 100*200 yatak aldık.. aşağıda ilk linkte verdiğim bebek karyolasını kullanıyoruz.. ama yatak kalınlığı fazla olduğu için bebeğimiz uyandığında yataktan inmeye çalıştığında hem çitler engel olamıyor hemde çitsiz alandan inmeye çalışsa bile kafasının üstüne düşüyor... Acaba yataştan aldığım yaylı yatak yerine 2. linkte verdiğim 4cm lik lateks yatak pedini kullanmak sağlık olur mu, yoksa çocuklar için üretilen lateks yataklardan mı alınmalı..
    3. linkte verdiğim Fillego bebek yatağının normal lateks padten farkı yok gibi... başka çözümlere de açığım
    www.mobilyadamoda.com
    Beşik|Bebek Beşikleri|Bebek odası|Çocuk odası|Montessori|Büyüyebilen beşik|Ranza|Bebek|izmir bebek odası|izmir çoçuk odası|beşik izmir|ranza|yer yatağı|montessori yatağı|çocuk odası|montessori yer yatağı|kişiye özel tasarım|izmir çocuk odası|genç odası|Montessori
    https://www.mobilyadamoda.com/Montessori-Yer-Yatagi-90x190,PR-1694.html
    evdeki bebek karyolası
    Fillego Yatak
    Fillego Lateks 4cm Yatak Pedi (ARTILAT)
    https://www.fillego.com/fillego-lateks-yatak-pedi-4cm-dogal-lateks-katman
    lateks pad
    Fillego Yatak
    Fillego Lateks Park Yatağı 4cm
    https://www.fillego.com/fillego-lateks-park-yatagi-4cm
    çcocuk park yatağı

• Mc Angel kullanıcısına yanıt
    Montessori mobilyada yatak yüksekliği veya montessorinin yatak yüksekliğine göre yapılması önem arzediyor. Aksi taktirde dediğiniz gbi güvenlik için olan çitler tehlike yaratabiliyor. Bebekler için yaylı yataklar da pek önerilmiyor.

Verdiğiniz linkteki 4 cm lateks yatağım şahsen bebek için yeterli olacağını düşünmüyorum ki fiyatı da oldukca yuksek.

Bende bu ara yatak araştırıyorum ve pukka nın lateks natura ve lateks çocuk yataklarına yoğunlaştım. Bu yataklarında yükseklikler net yazmıyor fakat sizin mobilyanız için sanırım max 10-12 cm bir yükseklikte olması gerekiyor.

• mercilless kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınız için teşekkür ederim... ozaman lateks pad yerine farklı çözümler arayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

Montessori mobilyada yatak yüksekliği veya montessorinin yatak yüksekliğine göre yapılması önem arzediyor. Aksi taktirde dediğiniz gbi güvenlik için olan çitler tehlike yaratabiliyor. Bebekler için yaylı yataklar da pek önerilmiyor.

Verdiğiniz linkteki 4 cm lateks yatağım şahsen bebek için yeterli olacağını düşünmüyorum ki fiyatı da oldukca yuksek.

Bende bu ara yatak araştırıyorum ve pukka nın lateks natura ve lateks çocuk yataklarına yoğunlaştım. Bu yataklarında yükseklikler net yazmıyor fakat sizin mobilyanız için sanırım max 10-12 cm bir yükseklikte olması gerekiyor.
    Bu yatak işi beni de çok yordu gerçekten. Bebekler ikiz olduğu için aman şu marka olsun dediğimiz yataklar 1000 lira civarı. Kimisi lateks diyor, kimisi ben sünger yaptırdım diyor, kimisi kayınvalidem yün doldurdu diyor

Üstelik bizim beşiği yapan marangoz beşiklerin boyutunu 70*135 yapmış. Niye böyle yaptın dediğimde biz hep böyle yapıyoruz hiç sıkıntı olmadı diyor. 70*130 yatak aldığımda arada kalacak olan 5 cm sıkıntı yaratır mı acaba? Böyle birşey başına gelen oldu mu?

• Çok takılmayın arkadaşlar milyonlar dökmeye gerek yok. Bir şekilde büyüyüp gidecekler. Bizler bu kadar titiz mi yetiştirildik acaba

• İyi geceler, elimizde ağır hantal iki elle bile zor açtığım bir bebek arabası var, tek elle açılıp kapanabilen hafif pratik heryere götürebileceğimiz bebek arabası tavsiyeniz var mı

• Bende kabin tip araba bakıyorum çokta alternatif yok kraft flex alacak gibiyim kullanan yada alternatif önerecek olan var mı?

• Pierre Cardin Yehoo modeli de oldukça kullanışlı gibi duruyor

• Temaslı ve temassız ateş ölçer olarak hangi modelleri tavsiye edersiniz? İkisi de gerekli mi?

• Tecrübesi olan ya da kulağını gelen kimseler vardır
    Benim velet 15 aylık doğduğundan beri sallayarak uyutmaya alıştırdık

Şimdi vazgeçmemiz lazım bizi de yoruyor her bebek gibi yattığın yerde uyusun ya da yatağına koyunca uyusun

Konuda ne yapabiliriz iyice uykusu gelsin diye onda yatan çocuğu bire kadar tuttum yatağına koydum yine uyumadı yine sallanmak istiyor bağırıyor çığlık atıyor

Bana bir destek olun Allah rızası için haftaya ikinci çocuğumuz da olacak biraz zor olacak sürekli birinciyi sallamak

• 
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.