Şimdi Ara

BBC HD.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: serayhefe

Türkçe seslendirme yok.

altyazı olduğuna dua et, istanbul da hem altyazı hem seslendirme yok

:)))))
  • Ben kablo tv kullanıcısıyım. Teledünyaya üye değilim ve modülüm de yok. 2 hafta önce hem TRT-HD hem de BBC-Hd açıktı. 3-4 gün sonra şifrelendi. Sonra TRT-HD açıldı. Sonra tekrar şifrelendi. Bugün de BBC HD geldi hem de senkronu bozuk da olsa altyazılı. Teledünya arada bi güzellik yapıyor galiba...
  • BBC HD altyazısı geldi, herşey çok güzel ama, bazen yazılarda böyle inkjet yazıcılardaki kartuş bitmesi gibi bir bozukluk ortaya çıkıyor. Acaba sizde de aynı durum var mı?
  • Altyazılarda senkron sorunu devam ediyor bende.Yaklaşık 1 sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

BBC HD altyazısı geldi, herşey çok güzel ama, bazen yazılarda böyle inkjet yazıcılardaki kartuş bitmesi gibi bir bozukluk ortaya çıkıyor. Acaba sizde de aynı durum var mı?

istanbul maltepe'de oturuyorum.
    BBC'nin yayın içeriğinden pek memnun olmasamda kalitesinden çok ama çooook memnunum. Özellikle belgesellerle ilgiliyim, sitcom'lar çok kötü.
    Dolby Digital ses ve yüksek çözünürlüklü görüntüsü TD'ya ilk geldiği günden beri zaten mükemmeldi. Tabi istanbul için söylüyorum.
    "işşallah diğer BBC alamayan iller de yakın zamanda kavuşur" Ancak altyazı yoktu o da yaklaşık 4-5 gündür var üstelikte senkron sorunsuz. (Tabi varsa bile bazı arkadaşların belirttiği gibi 1 saniyelik fark onu da ben anlayamıyorum herhalde)

BJK arkadaşımında belirttiği gibi, bazen özellikle de alt satırdaki yazılarda inkjet yazıcılardaki kartuş bitmesi gibi "Ki tarif cuk oturmuş" bir bozukluk bende de ortaya çıkıyor. biraz sinir bozucu ama şimdilik tahammül edilir seviyede umarım en kısa zamanda o da düzeltilir. Umutluyum.

ÖNEMLİ:
    TELEDÜNYASI yani SETUP BOX'I OLANLAR 5.1 ANFİLERİNİN AYARLAR KISMINDAN ARKA (rear) HOPARLÖRLERİNİN ŞİDDETİNİ DİĞER HOPARLÖRLERDEN BİRAZ DAHA YÜKSEK TUTSUNLAR. YADA BENİM GİBİ TÜM HOPARLÖRLERİN VOLUM SEVİYELERİ EN YÜKSEKTEYSE ÖN HOPARLÖRLER, CENTER VE SUBWOOFER'I KISSINLAR. BEN VE HD BOX KULLANAN DİĞER ARKADAŞLARIMIN TESPİTİ HD YAYINLARIN DOLBY DİGİTALLERİNDE ARKA HOPARLÖRLER BİRAZ DAHA PASİF KALIYOR. SES SİLİK OLUYOR.

nacizane tavsiyem.

• quote:

(Tabi varsa bile bazı arkadaşların belirttiği gibi 1 saniyelik fark onu da ben anlayamıyorum herhalde)

Sorunsuz diyorsan sorunsuzdur.

Senkron sorunu olduğunda anlarsın,filmin akışından kendini belli eder.
  • Bu arada yayınlanan tüm programlar için altyazı sanırım yok, dizilerde var ama mesela Dan CruickShank'in programında yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu arada yayınlanan tüm programlar için altyazı sanırım yok, dizilerde var ama mesela Dan CruickShank'in programında yok

Ben şimdi daha iyi anlıyorum ki BBC yayının altyazılarında ciddi sıkıntılar var. Yazan arkadaşların hepsinin tespitleri yerinde.
    şimdi yazacaklarımın hepsini yaşadım. Yazımın daha mürekkebi bitmeden altyazısıyla izlediğim "vahşi çin' adlı belgeselin var olan altyazısı bir anda gitti. Bu nasıl olabilir bunun hiç bir açıklaması olamaz. Çünkü belgesel altyazısız başlamadı ki. Belgesel altyazısız bittikten sonra başlayan sitcom'da da altyazı yoktu. sinirlendim televizyonu kapattım saatler sonra açtığımda ise yine bir sitcom'da altyazı gelmişti. Bu seferde "Haserdar" arkadaşımızın yazdığı gibi senkronda 1 saniyelik fark belirgindi. Altyazıların alt satırındaki silklik ise halen devam ediyor.

Yani altyazılar keyfi.
    Hatta sanırım yerine bölgesine göre görüntü alıp alamama gibi altyazılarda da değişiklikler yapıyorlar. sıkıntı var biraz uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 2 Temmuz 2010; 1:16:35 >

• Altyazida senkron sorunu var ama bu ne acele arkadaslar?
    BBC HD'nin yayinlari daha yeni yeni Turkce'ye cevriliyordur, bu is ekip isi.. Biraz zaman taniyin, her sey duzelir kasmaya gerek yok
  • halen antalyada yayın yok
  • Bursa'ya nihayet geldi ses 5.1 dolby digital görüntü mükemmel türkçe altyazı seçeneği var ama daha aktif değil bursa'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Bursa'ya nihayet geldi ses 5.1 dolby digital görüntü mükemmel türkçe altyazı seçeneği var ama daha aktif değil bursa'da.

beşevlerde halen yok ?
  • istanbul'da da 1 hafta altyazı yoktu. biraz beklerseniz gelecektir.
  • Bursa'ya altyazıda geldi hayırlı olsun......setbaşı.
  • Çok güzel bir kanal.İzmir'de yaklaşık 3-4 günden beri çalışyor.Altyazı falan hepsi tamam.Programları çok hoşuma gitti.Belgesel tarzı gezi tarzı.Çok keyifli.Görüntü kaliteside muazzam.
  • Antalyaya görüntü geldiiiiiii.... Alt yazı yok :(
  • alt yazı yok evet adına konu açılacak kanal değil gibi sanki daha yeni geldi göreceğiz bakalım. (konya)
  • sonunda antalyaya geldi yayın şu anda lehçe ve ingilizce gözüküyor dil olarak altyazı yok daha
  • Denizli'yi de geldi alt yazı yok.
  • HD olarak Planet Earth'ü izlemek çok güzeldi, sadece bu bile Teledünya'ya verdiğim parayı karşılıyor bana göre . David Attenborough'nun sesini de özlemişim ilaç gibi geldi .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.