Şimdi Ara

BBC HD.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün yoktu bende.
    Caddebostan, LH9000, Technisat
  • burs namazgah ışıklar caddesi BBC HD geldi..alt yazı var.
  • Arkadaşlar,
    Televizyonum LG LH4000. Kumandadaki Subtitle tuşundan, BBC HD 16:9 Türkçe olarak var ama altyazı çıkmıyor. Benzer sorunu olan veya benim bilmediğim bir şeyi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...
  • nasıl alt yazı geldi ya şakamı yapıyorsunuz alt yazı yok, o lehçe hangi dil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMN

İstanbul Anadolu'da altyazı var mı?
    Dün yoktu bende.

Yok mu İstanbul Anadolu yakasından biri
  • ankarada ilk günden beri sorunsuz ,yakında hd ler çogalacak galiba
  • quote:

quote:

İstanbul Anadolu'da altyazı var mı?
    Dün yoktu bende.

Yok mu İstanbul Anadolu yakasından biri

Maltepe'de oturuyorum

altyazı hakkındaki gözlemim rastgele geliyor gidiyor. Ama genelde var bazı proğramların ortasında bile gidebiliyor. Ama ben alıştım paniklemiyorum. önünde sonunda geliyor.
  • technisat conax modülle izliyorum. Ankara'da ilk günden beri alt yazı varken iki gündür alt yazı yok. Bu problemi çekiyor musunuz?
  • bende technisat conax modul ve samsung 530 tv ile izliyorum . ama bir kaç gündür bbc hd "lehce" dublajlı geliyor, menüye girip her seferinde dili değiştirmem gerekiyor.
    bu şekilde bir sorunu olan başka biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will

bende technisat conax modul ve samsung 530 tv ile izliyorum . ama bir kaç gündür bbc hd "lehce" dublajlı geliyor, menüye girip her seferinde dili değiştirmem gerekiyor.

Merhaba,

Bende de durum aynı ve birkaç zamandır bende de altyazı yok, kayboldu.

İstanbul Maltepe. Neotion CONAX modül + SONY W serisi ile izliyorum.

Yayından ve izlenilen bölgeden kaynaklanıyor bence. Beklemekten başka çare yok.

selamlar,
  • Neotion Conax ve samsung 40c650 var. yer yenibosna istanbul
    sadece alt yazıda 1 sn kadar senkron sorunu var.
  • siteyi takip eden yetkili tanıdıkları arkadaşlar varsa ankara bahçelide bbc hd altyazısı yok 16:9 gözüküyor ama türkçe alt yazı yok. 4440126 aradım oradaki çalışanda bilmediğinden tv üretcisiyle görüşün dedi 2 aydır nasıl izliyorum o zaman altyazıyla.
  • Aynen katılıyorum. Altyazı bende de yok gayet güzel izliyordum, tv nin yazılmını yükseltmiştim sonra altyazı gtimiş. Önce yazılıma yormuştum ama alakası yok. Denk geldi sanırım. 2 gün gündür altyazı yok. Ankara
    phil. 5604 lcd tv
    saygılar.
  • Tek alt yazıya düştüğünden beri oldu.16:9 Türkçe yazıyor ama alt yazı yok. Benimde LG 32LH3800 Tv ile alakası yok. Alt yazıda proble var zannedrim. Ama çağrı merkezinde çalşanlar bu durumu bilmiyorlar zannederim. Bir an önce bu işleri düzenleyen kişinin haberi olsa da düzelse. Yoksa çağrı merkezi sizden kaynaklı deyip iletmiyorda görevililere. 2 aydır sorunsuz izliyordum. Diğer diller gidip iki gündür niye yok o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calik

quote:

Orijinalden alıntı: Will

bende technisat conax modul ve samsung 530 tv ile izliyorum . ama bir kaç gündür bbc hd "lehce" dublajlı geliyor, menüye girip her seferinde dili değiştirmem gerekiyor.

Merhaba,

Bende de durum aynı ve birkaç zamandır bende de altyazı yok, kayboldu.

İstanbul Maltepe. Neotion CONAX modül + SONY W serisi ile izliyorum.

Yayından ve izlenilen bölgeden kaynaklanıyor bence. Beklemekten başka çare yok.

selamlar,

Arkadaşlar,

Yazılımla ilgisi yok. Ben yazılım güncellemedim, yine de gitti altyazı. Bilginiz olması açısından aktarmak istiyorum. Benim ses sisteminin kanllardaki sesi algılaması:

Normal kanallarda: Linear PCM [48 kHz]
    NG HD : DOLBY DIGITAL [3/2. 1]
    TRT HD : DOLBY DIGITAL [2.0]
    BBC HD : DOLBY DIGITAL [Rt Lt] ?

Eskiden BBC HD de NG HD gibi gösteriyordu ve receiver ın mavi ışıkları her iki kanalda da yanıyordu ama şimdi BBC HD de yukarıdaki gibi gösteriyor ve receiver ın mavi ışıkları yanmıyor. Bence yayın ile ilgili.

selamlar,

• Bugüne kadar kanaldaki Türkçe altyazı 1 saniye kadar geriden geliyordu, bugün tekrar izlerken farkettim ki altyazılar bu seferde 1 saniye kadar önceden gidiyor. Ortasını bir tutturamadılar.
  • altyazı gitti şimdi de universal channel da ses var görüntü yok.
  • Ankara'da altyazı alabilen var mı ?
  • ben technisat conax modüllüyüm. hala ankara'da alt yazı alamıyorum. telefonla durumu sizde bildirin belki dikkate alırlar çok şikayet olursa BBC HD için. 2 aydır ne güzeldi. 5 gündür yok ya alt yazı. Umarım düzeltirler hd set box satmak çin yapmıyorlardır. tek türkçe 16:9 sizde de öyle mi gözüküyor. tabi ki alt yazı yok.
  • bende conax modül ile izliyordum. hatta fransız kanallar da açıktı.
    Şimdi bbc hd nin altyazısı gitti, fransız kanallar da kapandı.
    Universal channel da da ses var görüntü yoktu dün akşam şükür düzelmiş.

Ne biçim iş anlamadım bende.

Şimdi fransız paketleri için tv nin sorunu diyorlardı peki nasıl olduda iki gün önce görüntüyü alabildim onu da anlamadım.
    Tel ile görüşeceğim,
    saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.