Şimdi Ara

BBC HD.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajı yanlıs yere yazmısım arkadaslar kusura bakmayın

teledunya hd box var bende bunun yazılım guncellemesini nasıl yapıyoruz arkadaslar, ben guncelleme varmı diye bakıyorum ama guncel surum kurulu diyor, bunda farklı ayarlar mı yapmak gerek anlamadım? 

ayrıca adana bolgesinde sanırım altyazı destegi henuz gelmedi

universal channel ses var goruntu yok, anlamadım gitti, musteri hizmetleri haşmetleri de sorunu merkeze ilettik inceliyorlar diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 28 Temmuz 2010; 21:02:03 >
  • Conax modulden mi kaynaklanıyor,altyazı olayı ?

Ben de modülle izliyorum,ama menüden altyazıyı Türkçe seçince NGC Wild'da İsveççe altyazı çıkıyor.
  • modülden kaynaklanmıyordur. alt yazıyı önce veriliyor deniyor önce olan alt yazıyı zaten televizyon zaten anlayamaz bence. ya da teledünya kendi formatında alt yazı üretiyor. çünkü kendi alcısı dışında bir şey örmüyor. diğer diller kaybolunca zaten alt yazı gitti. bence hepimiz telefon açıp durumu söylemeliyiz. yoksa düzeltmek için uğraşmazlar.
  • Bildirelim o vakit...
  • katılıyorum.
  • Antalyada halen görüntü var ama altyazı yok ? yoksa varmı altyazı?
  • adana da halen altyazı yok!!
  • ankara'da halen alt yazı yok. technisat modülle lg tv'den izliyorum. sizde durum ne? alt yazı getirilebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 4 Eylül 2010; 19:37:22 >
  • Ankaradayım Altyazıda sorun yok Samsung Tv kullanıyorum
  • samsunda altyazı olan var mı? lg tv ve modül kullanıyorum altyazı yok.
  • bende ankaradayım lg alt yazı yok. Problem alt yazının önce gelmesinden kaynaklanıyor LG'ler anlamıyor zannederim. Geç verseler problem kalmayacak zannederim. LG ilwe alabilen var mı. Yazılım falan yüklemeyle. LG'nin firmanın sahipleriyle konuşup teknik servis desteklese bizi çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

bende ankaradayım lg alt yazı yok. Problem alt yazının önce gelmesinden kaynaklanıyor LG'ler anlamıyor zannederim. Geç verseler problem kalmayacak zannederim. LG ilwe alabilen var mı. Yazılım falan yüklemeyle. LG'nin firmanın sahipleriyle konuşup teknik servis desteklese bizi çok iyi olacak.

seçenek olarak bile gözükmüyormu altyazı... yoksa var da seçtigin halde mi çıkmıyor?
  • seçenekte var. 16:9 Türkçe seçili ona rağmen aktif olmuyor. Diğer kanalların alt yazılarında problem yok. 1,5 ay 3-4 dil seçenek vardı ya ilk geldiğinde o zaman gözüküyordu. 1,5 ay izledim alt yazılı 1,5 aydır da izleyemiyorum. Alt yazı tek 16:9 Türkçe seçeneği gözüktüğünden beri aktif olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 8 Eylül 2010; 7:03:08 >
  • quote:

seçenekte var. 16:9 Türkçe seçili ona rağmen aktif olmuyor. Diğer kanalların alt yazılarında problem yok. 1,5 ay 3-4 dil seçenek vardı ya ilk geldiğinde o zaman gözüküyordu. 1,5 ay izledim alt yazılı 1,5 aydır da izleyemiyorum. Alt yazı tek 16:9 Türkçe seçeneği gözüktüğünden beri aktif olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı.

bende opsiyon olarak bile altyazıdan seçilmiyor türkçe... tuşa basınca altyazı yok diyor... demekki sorunlu taraf teledünya sistem bir standart üzerine oturmuş değil.
  • Şu an itibariyle lg lcd lerde conax modülle Ankarada bbc hd yi türkçe altyazı ile izleyen varmı.? İzleyen varsa nasıl izlenebildiğini yazabilirmi ? Saygılar
  • Teledünya'da BBC HD'yi altyazılı izleyebilen yok galiba. Sanırım durum yayından kaynaklanıyor.BBC'nin resmi sitesinde şöyle denilmiş:

Does BBC HD have access services such as subtitles, audio description and signing?
    There are subtitles on most high definition programmes, and we have tested audio describing on Hustle, Heroes and How We Built Britain.

The availability of access services varies between satellite and cable providers but it is hoped that, in time, all HD digital boxes will be able to decode the subtitle and audio description services broadcast by the BBC.

As with standard definition, we will build up access services over time.

http://www.bbc.co.uk/bbchd/faqs.shtml

Zamanla bütün yayınlarda altyazı desteği olacağı umuluyormuş...

Bizdeki durum da arkadaşın dediği gibi tuşa basınca altyazı yok diyor...

• ankara'da izlenebiliyor. Problem nasıl altyazıyı veriyıorlarsa LG'lerde gözükmüyor. Çözebilen bence de söylesin. Olmadı Türkiye Sağlayıcısı MCD'yi arayalım.
  • quote:

ankara'da izlenebiliyor. Problem nasıl altyazıyı veriyıorlarsa LG'lerde gözükmüyor. Çözebilen bence de söylesin. Olmadı Türkiye Sağlayıcısı MCD'yi arayalım.

Sorunla ilgili görüşebiliceğimiz iletişim bilgileri varmı sizde?
  • 0212 368 1900 Türkiye'de dağıtımı yapan firmanın telefonu.www.mcd.com.tr 'den internetten de mesaj gönderebiliyor. Ama internetin etkili olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

0212 368 1900 Türkiye'de dağıtımı yapan firmanın telefonu.www.mcd.com.tr 'den internetten de mesaj gönderebiliyor. Ama internetin etkili olacağını düşünmüyorum.

ben gönderdım bakalım ne cevap gelecek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.