Şimdi Ara

BBC HD.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalya'dada epg aktif yarın filan gelir diye düşünüyorum yayın ve bendekide fordt 'un yayın akışıyla aynı gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 15 Haziran 2010; 19:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORA 06

quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

BBC HD Bursa'ya hala gelmedi, heralde yarın gelir inş. fıtık ettiler adamı yaw :(

BBC de ses ve görüntü mükemmel ancak proğramlar felaket. bildiğimiz üzere çok kötü ingiliz dizileri ağırlıkta. Üstelik türkçe altyazı ve türkçe seslendirmede olmayınca hiçbir anlamı yok. Ancak çok ender yayınlanan yine bilinen BBC belgeselleri ses ve görüntünün kalite olması nedeniyle mükemmel ötesi.

Ben de Teledünyadan BBC HD seyrediyorum, cazsevere katılıyorum, görüntü mükemmel ses de 5+1 DD zaten...

Program Teledünyada alt yazı TR seçeneği ile verilmekte...

"Program Teledünyada alt yazı TR seçeneği ile verilmekte..." demişsiniz.
    nasıl yani? ben niye altyazı seçenegine bastığımda mor bir yazı ile "ALTYAZI YOK" çıkıyor anlamadım. ben de teledünyadan seyrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 20 Haziran 2010; 17:52:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BORA 06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

BBC HD Bursa'ya hala gelmedi, heralde yarın gelir inş. fıtık ettiler adamı yaw :(

BBC de ses ve görüntü mükemmel ancak proğramlar felaket. bildiğimiz üzere çok kötü ingiliz dizileri ağırlıkta. Üstelik türkçe altyazı ve türkçe seslendirmede olmayınca hiçbir anlamı yok. Ancak çok ender yayınlanan yine bilinen BBC belgeselleri ses ve görüntünün kalite olması nedeniyle mükemmel ötesi.

Ben de Teledünyadan BBC HD seyrediyorum, cazsevere katılıyorum, görüntü mükemmel ses de 5+1 DD zaten...

Program Teledünyada alt yazı TR seçeneği ile verilmekte...

"Program Teledünyada alt yazı TR seçeneği ile verilmekte..." demişsiniz.
    nasıl yani? ben niye altyazı seçenegine bastığımda mor bir yazı ile "ALTYAZI YOK" çıkıyor anlamadım. ben de teledünyadan seyrediyorum.

TV'nizde veya o anki yayında bir problem vardır. BBC'yi diğerleri gibi hardcoded altyazı ile vermiyor TD, ayrı olarak veriyor, göstermek TV'nin işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fixx

TV'nizde veya o anki yayında bir problem vardır. BBC'yi diğerleri gibi hardcoded altyazı ile vermiyor TD, ayrı olarak veriyor, göstermek TV'nin işi.

Sanırım İstanbul'da oturmuyorsunuz, Ankara'da yayınlarda altyazı veriliyor şu anda. İstanbul'da bildiğim kadarıyla yayın zaten Ankara'dan birkaç hafta geç geldi. Altyazıyı hala ayarlamadılar. Direk TV göstermiyordur diye kestirip atmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNtReaL

quote:

Sanırım İstanbul'da oturmuyorsunuz, Ankara'da yayınlarda altyazı veriliyor şu anda. İstanbul'da bildiğim kadarıyla yayın zaten Ankara'dan birkaç hafta geç geldi. Altyazıyı hala ayarlamadılar. Direk TV göstermiyordur diye kestirip atmamak lazım.

Şu ankara da altyazı verildiği efsane gibi dolaşıyor ortalarda. Ben hala inanamıyorum, şaka gibi. Nasıl olur yaaaa, hadi görüntüyü veremezler desen onuda anlayamıyorum ama alt yazı Ankara gibi büyük bir şehirde verilip diğer bir büyük şehir İstanbul'da verilmemesi aklıma hiç yatmıyor. Nedir bunun aksayan teknik donanımı biri bana anlatsın lütfen. Ya da ankara'da yayınlanan alt yazılı fotoğraflarını koysun foruma lütfen.

• ya bende anlamıyorum antalyada EPG var kendısı yok sizler altyazı yok dıye dert edıyorsunuz
  • hangi uydudan yayın yapıyor bbc hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeravian

ya bende anlamıyorum antalyada EPG var kendısı yok sizler altyazı yok dıye dert edıyorsunuz

Arkadaşım herkesin derdi kendine.
    Ona bakarsan Evine kablo tv gelemediği için Teledünya'ya abone olmak isteyipte olamayan da var.
    Ne yapacağız şimdi, herkesin dertlerinin bitmesini bekleyip öylemi yazışacağız burda.
    Sende yaz oda yazsın bende yazayım kıyaslayarak sorunlarımıza çare bulalım.
    Ne güzel yazmışım değil mi?
  • TRT HD ile aynı anda geldi ve görüntü kalitesi ve programlar güzel fakat altyazılı o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serayhefe

TRT HD ile aynı anda geldi ve görüntü kalitesi ve programlar güzel fakat altyazılı o kadar.

"fakat altyazılı o kadar! ne demek. Altyazı var mı, yok mu.
  • Türkçe seslendirme yok.
  • halen yayın yok..

From Antalya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serayhefe

Türkçe seslendirme yok.

altyazı olduğuna dua et, istanbul da hem altyazı hem seslendirme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNtReaL

quote:

TV göstermiyor diye mi kestirip atmışım?
  • o dünya kupası maçlarını veriyorsa HD yayın alan yaşadı . Ömer Ürüldül eziyetine katlanmak zorunda değilsiniz.
  • Ne pespaye adamdır o ya!Ne diyorsa tersi çıkıyor.Ofsayt diyor tersi çıkıyor,faul diyor tersi çıkıyor.Gözleri iyi görmüyor galiba.

Not:Konuyu dağıttım ama lafı edildiği için kendimi tutamadım.Kusura bakmayın.
  • bursa da BBC HD ne zaman gelecek.....sadece karanlık....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xeravian

ya bende anlamıyorum antalyada EPG var kendısı yok sizler altyazı yok dıye dert edıyorsunuz

Arkadaşım herkesin derdi kendine.
    Ona bakarsan Evine kablo tv gelemediği için Teledünya'ya abone olmak isteyipte olamayan da var.
    Ne yapacağız şimdi, herkesin dertlerinin bitmesini bekleyip öylemi yazışacağız burda.
    Sende yaz oda yazsın bende yazayım kıyaslayarak sorunlarımıza çare bulalım.
    Ne güzel yazmışım değil mi?

Burada demek istediğim farklı şehirlerdeniz ama aynı sistemi kullanıyoruz ne kadar çok farklılığımız var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 14 Ağustos 2010; 22:33:02 >
  • Bende de altyazı görünüyor, seçiyorum kumandadan , ama maalesef ekranda gözükmüyor altyazı. Acaba başka bir ayar mı gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.