Şimdi Ara

BBC HD.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • umarım bende de gönderdim umarım formatı değiştirirler ya da kanala eklerler. Sci Tech TV gibi eklerler böylelikle hiç tvde problem çıkmaz hale gelir. Cevap gelmezse olmadı arayalım. Teledünya'ya zaten arıza kaydı bu konuda verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 11 Ekim 2010; 12:24:50 >
  • ankaradayım.samsung 40b530 tv..set top box ile izliyorum alt yazıda yarım saniyelik falan bi kaymayla alt yazı geliyo izliyorum..
  • LG televizyonlarda modüllü kullananlarda alt yazı problemi Ankara'da devam ediyor ne yazık ki.
  • antalya'da yayın var problem yok ancak halen altyazı mevcut değil..
  • Ben mcd.com.tr adresinden mail attım bir hafta oldu ancak konuyla ilgili hiç bir dönüş olmadı. E-postalara bakan bir birim yok galiba
  • evet bu alt yazı olayı çözülecek mi acaba?
  • birde teledünya 4440126'ya sizde arıza kaydı verin. Çok şikayet gelirse Sony'deki ve Samsung'daki arızaları çözdüler. Yayın merkezinden bizimkini de çözerler. Tüm LG'ler BBC HD altyazı konusunda arıza kaydı versin. MCD zannerim bizim problemi çözmeyecek. Para verdiğimiz yer daha çok ilgilenmek zorunda.
  • adanada da halen altyazı yok
  • Bursa'da altyazı var ama 4 saniye kadar önce geliyor buda çok sinir bozucu oluyor ilk çıktığında altyazı 2 saniye erken geliyordu şimdi 4 saninyeye çıktı.
  • Ya bende bu BBC kanalında Rusça mı nedir seslendirme var, İngilizce duyulmuyor.. Alt yazıyı nereden seçeceğim kumandadan? SONY 40NX700 kullanıyorum.

Edit: Polonya dili seçiliymiş! Bunu düzelttim ses orjinal İngilizce oldu. Alt yazıyı buldum kumandadan, Türkçe altyazı çıkıyor şimdi ama 1-2 saniye kayma var. Okuduğum kadarıyla herkeste var bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 19 Ekim 2010; 12:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.