Şimdi Ara

BB Kol Kaslarının Kasılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 60 kiloyum 1.72 boyum var 17 yaşındayım 3 aydır body ile ilgileniyorum optimium gold whey aldım onu kullanmaya başladım biraz zayıfım beslenmemde kötü diyemeyeceğim programım şöyle
    salı Perşembe Cumartesi
    -Sırt -Göğüs -Omuz
    -Ön kol -Arka kol -Bacak

Program bu salı günleri sırtta 4 haraket yapıyorum sırta doğru çekiyorum mideye çekiş falan var bunları kaldırabileceğim ağarlıkta yapıyorum ve bu setler bitince kollarımda ciddi derecede kasılma oluyor ağrı acı yok sadece kasılma ve bu kasılmada normalde rahatlıkla ön kolda kaldırabileceğim ağırlığı etkiliyor bu kasılmanında normal oldugunu sanmıyorum sizce sebebi nedir

• sfsdlfsdşfsdkfdsf

çünkü sen sırt girdiğinde, göğüs girdiğinde aslında kol da çalışmış oluyorsun.
  • Dostum arkadaşın dediği gibi göğüs, sırt, Omuz hareketlerinde haliyle kollarını kullandığın için kolların da istemsiz çalışıyor. Sakın ilk kol hareketlerinden başlama, yoksa ne göğüs çalışabilirsin ne de sırt.
    Ayrıca programın bence iyi değil. Haftada 3 gün full body'e geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

sfsdlfsdşfsdkfdsf

bunda gülüncek bişey yok ben dedim ki sırt haraketi bittiğinde kola geçemiyorum çok kasılıyor fazlasıyla ama diğer gün göğüs yaptığım zaman kasılma çok az oluyor arka kolda kaldırabileceğim max ağırlığa girebiliyorum ama sırttan sonra ciddi bi kasılma oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: c0nd0m5231

quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

sfsdlfsdşfsdkfdsf

bunda gülüncek bişey yok ben dedim ki sırt haraketi bittiğinde kola geçemiyorum çok kasılıyor fazlasıyla ama diğer gün göğüs yaptığım zaman kasılma çok az oluyor arka kolda kaldırabileceğim max ağırlığa girebiliyorum ama sırttan sonra ciddi bi kasılma oluyor

Lat pulldown veya çekiş yaptığın günler kol gücün azalır tabiki göğüs çalıştığın gün çalış o zaman nerdeyse hiç azalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vendetta kullanıcısına yanıt
    kol gücüm azalmıyor kardeş mesela şimdi yaptıktan sonra diyelimki mekikte zamanımı harcadım kol kasılmaları geçti bi 15 dk falan mekik yapıyorum ondan sonra normal kola giriyorum işte bi sıkıntı olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.