Şimdi Ara

BAZILARINI ÇOK RAHATSIZ EDİCEK ŞEYLER SÖYLİYİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, bazılarınız bu dediklerime çok rahatsız olucak. Bu postun altında bana laf sokma yarışına giren birüsürü user olucak. Ancak dost acı söyler, hepiniz benim dostumsunuz...

Öncelikle konum şu: asosyalim kız arkadaşım yok falan filan filan..

Bir erkeğin yapması gereken en önemli şeyi, çirkin olduğunu kabul etmesidir. Ettikten sonrada değişimi düşünmesidir. Düşüncelerini süzgeçten geçirmelidir. Bende hata mı var demelidir.
    Okulumuzda gayet tipsiz kıllı mıllı şişko çocuklar var ama okulun en popüler kızı yakışıklı çocukları bile sallamayan bu kız gidip bu cocuğu öpüyor sarılıyor falan filan... Neden sizce? Tek sebebi yok aslında. Ama en önemli sebebi. Çocuğun komik birisi olup kendini öyle kabul etmesi.

Kızlar bana bakmıyor, bilmemne yapmıyor falan diyenler için asıl konu:

Kimseden medet unmayın arkadaş, kıza şunu de bunu de demekle olucak iş değil o, kızla konuş bilmemnede olmaz. Kızlarla konuşmak sanattır, yani tiyatro gibi doğaçlama yapmak gibi. Kimsenin verdiği taktik tutmaz, konuşmalar aniden gelişir ,konular aniden farklılaşır. Rahat takıl kaybedicem korkusu olmasın üzerinde...

Bana göre her gün duş almayan, en kötü saçını yıkamayan kişi loserdir arkadaşlar net.(yakışıklılar var elbet yıkamaz etrafımdan biliyorum). Dişler mutlaka fırçalanmalı ya. En önemlisi diş abi kesin fırçalıyıcaksın kaçarı yok. Ben erkek halimle bile ağzı b*k kokan bir insanla muhattap olmak istemem yahu.

Giyim: en önemli 2. Şey . Tipi iyi olmayıpta "giyinişi çok iyi ya" diye kız tavlayan kaç çocuk gördüm ben zibilyon tane var etrafınızda bunlardan. Unutmayın herkes aynı şeyleri giyiyor. Farklı olun , dikkat çekin. Ha bu arada lc waikiki defacto falan giyipte tarz olucam diye uğraşmayın bence hiç boşuna. Fiyatı mı ucuz? Git kotona h&m e aynı fiyata 10 kat daha tarz şeyler bulursun. Cesur olun. Ay bunu giyersem şimdi şey derler diye düşünmeyin asla.

Parfüm: mutlaka bir erkekte bulunması gerekir, mutlaka... Ama öyle berber parfümü değil. Git abi internete yaz en pahalı parfümlere bak. Sonra git çakmacıya doldurmacıya abi bana şunun gibi kokan birşey ver de. Çıkarsın sana bu kadar basit illa bikaç yüz lira yatırman lazım değil. Ben biraz takıntılıyım bu konuda . Evde gucci calvin klein ve dolce&gabbana parfümlerim var. Kızlarla buluştuğumda onlara parfümümle imzama nokta koyuyorum resmen. "Kokunu özledim" lafının verdiği hazzı hiçbirşeyde bulamazsınız emin olun...

Saç: en önemlilerden 1. İle kapışan şey saçtır. Ben genelde kulak üstü 2 numara biraz daha üzerisi 3 numara yukarısı uzun saç tipi ile arkaya doğru tarıyorum(sarı saçlıyım ama çok belli olmuyor kat) gidin güzel bi tarz yaptırın saçlarınıza . Ama kafanıza yakışıcak stili çok iyi belirlemeniz gerek..

Benden bu kadar aşk meleği falan değilim. Ego olarakda düşünmeyin bunları hepinixi seviyorum...

BİRDE INSTAGRAMA 0.5 megapiksellik fotoğraflar atmayın... Retrica falan filanda apaçi işi oldu artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani
  • Ne rahatsiz etmesi faydali bir yazi olmuş. Bende dini bir konu açtin sandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

''Bana göre her gün duş almayan, en kötü saçını yıkamayan kişi loserdir''.bundan sonrasını okumadım okumayın da zaten

Aynen dostum sen okuma zaten. İhtiyacı yoktur senin gibi tiplerin :) nede olsa her lafa vericek cevabı olan birisin sen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan rahatsiz olacak olan adam ölsün daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Bundan rahatsiz olacak olan adam ölsün daha iyi

Güzel yazmış mıyım ama

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Bence guzel olmus destekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi niye bu kadar kasıyonuz ki anlamadım. Diyecek bir şey bulamıyorum cidden bu tavsiyelere ihtiyacı olan ayrı bi kafada tavsiyeleri veren apayrı bir kafada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın demek istediği, kendinizi çirkin kabul ediyorsanız değiştiremeyeceğiniz şeylerden sızlanmak yerine, değiştirebileceğiniz şeyleri azami seviyeye çıkarıp orada tutmaya bakındır. Siz kendinizi azami seviyeye çıkardıktan sonra zaten yaşadığınız şeyleri kafanıza takmamanız gerek, sonuçta değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmek, boşu boşuna kendinizi harap etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Abi niye bu kadar kasıyonuz ki anlamadım. Diyecek bir şey bulamıyorum cidden bu tavsiyelere ihtiyacı olan ayrı bi kafada tavsiyeleri veren apayrı bir kafada

Bence insanın etrafta bi imzası olması gerekiyor ya. Kasmak değilde biraz "Im on the top" durumu gibi düşünün. Hani "yaa onunda harbi karizması var" gibisinden birilerinin iç geçirdiği birisi olmak mı iyi. Yoksa silik bir şekilde yaşayıp konuşulcak birşeyinin bile olmamasımı. Birazda şans meselesi elbet . Hiç uğraşmayıpta çok çevresi olan iyi kızlarla takılan falan insanlar var. Ayrıca bu dediklerimi yapıcam diye maymun etmenize gerek yok kendinizi. Sadece biraz özen göstericeksiniz. Zor şeyler değil korkutmasın kimseyi. Ayrıca her gün açılan kız konularına bakarak açtım birazda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptologist

Arkadaşın demek istediği, kendinizi çirkin kabul ediyorsanız değiştiremeyeceğiniz şeylerden sızlanmak yerine, değiştirebileceğiniz şeyleri azami seviyeye çıkarıp orada tutmaya bakındır. Siz kendinizi azami seviyeye çıkardıktan sonra zaten yaşadığınız şeyleri kafanıza takmamanız gerek, sonuçta değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmek, boşu boşuna kendinizi harap etmektir.

Mükemmelsin daha iyi yorumlanamazdı :)

• Belki ufkumu açacak 2-3 bilgi vardır, belki yeni bişeyler öğrenirim umuduyla girdim gene saçma sapan bi konu çıktı.
    Hayatınız karı kız olmuş kendinizi millete beğendirmek için yapmadığınız şebeklik kalmadı. Ne sevgili muhabbetiyimiş be gençliğinizi yedi bitirdi hala akıllanmadınız.
  • Bu yukarıda yazanların hiçbirini kızlar baksın diye yapmayın. Aynada kendinizi iyi görmek için yapın.

• Ben kızlara ihtihtiyaç duymadığım için şu dediklerine bu kadar özenmiyorum.Ha yıkanma,diş fırçalama tarzı temizlik amenna ona lafım yokta kızlar baksın diye hergün şekil şukul yapmak istemem açıkçası.Ne gerek var ki abi? Zamanı geldimi kaderinizde varsa o kız illaki gelir sizi bulur kasmayın bu kadar.

• Bunları sıradan şeyler zaten

• hiçbiri doğru değil
  • Instagram kullanan 2000'liler beni bloklasin lutfen.
  • gerekli bi yazı olmuş saç giyim kuşam konuşma tarzı yeterlidir.Kendine bakmayıp sabah akşam oyun oynayıp mal mal dolaşan adam tipsizim diyo onu kim yapsa tipsiz olur senin aklına sokaym ( evet o kişi benim) xd
  • her gün saçını yıkarsan zarar verirsin saçına
  • "kızlarla konuşmak sanattır" dan sonrasını okumadım. hangi gezegende yaşıyonuz olum. topu topu 2 cinsiyet var zaten biri erkek biri kadın la ne sanatından bahsediyonuz. normalde konuşmanız nasılsa öyle konuşun bu kadar büyütmeyin gözünüzde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.