Şimdi Ara

bazı siteler %40-50 arası işlemci kullanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı sitelerde mesela donanimhaber anasayfa %40-50 arası işlemci kullanıyor diger sayfalarda da %25 gibi kullanıyor flash lardan gibi görünüyor ama bu kadar kullanmaması lazım diye düşünüyorum makina laptop c2d t7500 2.2ghz 2gb ram.. donanimhaber ana sayfada shockwave player yüklemek istedi bende yükledim sanırım ondan sonra oldu tam emin değilim..
    görev yöneticisinden baktığımda zaten işlemciyi kullanan iexplore.exe görünüyo

• evet bendede çalışıyor %15 ila %70 arasıı gidip duruyorr yeni farkettiim bende fakat 6 7 sayfa açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 26 Temmuz 2008; 10:34:12 >
  • şimdi masaüstü pc de denedim e2140 core duo 1.6 ghz % 0 la % 2 arası gidip geliyor laptopta kesin birsorun var ama ne? laptop ta vista var pc de xp ama böyle bi fark olmaması lazım hem laptoptaki işlemci core2duo 2.2 ghz bence sendede sorun var arkadaşım benim pc de hiç kullanmıyor işlemci
  • walla e2160 lı desktop pcde akınsoft cafeplus tolgasoft easystation ve h264 web cam kayıt programı açık ayrıca 2 ie penceresi 8 kadar sekme açık işlemci kullanımı max %50 görünüyo, Biraz daha dh sayfası açtığımda kasılıyor pc ve 2 gb ram var 800mb civarı kullanımda oluyor.
  • Şu anda 20-25 civarı sekme açık işlemci kullanımı %10-%20 arası değişiyor devamlı
  • Şu anda 20-25 civarı sekme açık işlemci kullanımı %10-%20 arası değişiyor devamlı
  • hiç kimse şundan olur bundan olur demiyor yha hayret birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklamları engelleyen bir browser kullanırsanız sorun kalmaz...Mesela Maxthon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Reklamları engelleyen bir browser kullanırsanız sorun kalmaz...Mesela Maxthon.

Maxthon derken..?
  • masaüstündeyken kullanım olmaksızın bi bak eğer 0 ile 15 arasında geziniyorsa normaldir. sürekli artıp azalıyorsa eğer makinede oc varsa hatalı oc yapılmıştır stabil değildir
  • hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz arkadaşlar :S işlemcinizne celertonmu
  • kardeşim o iexplorer.exe dedigin şey senin virüs. işlemciyi falan meşgul ediyor. explorer.exe ile karştırma. sen pc ne kaspersky 7 veya 8 internet security yükle güncellemelerini yap sonra bi güzel tarat. hatta birde ad-aware kur onunlada tarat sorunun düzelir. egerki kaspersky bulamazsa ( dosya güvenliği ayarını yüksek seviyeye al tarat ) sorunun düzelir
  • valla iexplore.exe normalde virüs değil heralde... benim anlamadığım 1.6 ghz işlemcide işlemci kullanımı 0 a yakın 2.2 ghz işlemcide %40-50 sorun vistada mı? vista kullanan arkadaş donanimhaber anasayfa ya girip işlemci kullanımına bakalirmi?
  • o iexplorer.exe virüs.işlmciyi rami meşgul ediyor. googleden iexplore.exe yazıp bakabilirsiniz. virüs oldugu ortaya çıkar. daha önce o virüsü bende yemiştim sen bi kaspersky kur güncelle, dosya güvenliğini yüksek seviyeye al tarat sonra güvenliği normale düşür.
  • işlemcinin çok kullanılması flash tan dolayı oluyor. firefox kullanıyorsan flashblock eklentisini indir sorun çözülecektir.
  • Bende donanım haber anasayfasına girerken %30 lara kadar anlık olarak çıkıyo ama normal forum sayfalarına girdiğimde %0-%4 arasında değişiyo...
  • Arkadaşlar yeri değil aslında ama , konu açılmışken sormak istedim ben de.

İşlemlerde devamlı çalışan, 7-10 mb arası ram tüketen bir MoM.exe işlemi görünüyor.

Ati'nin bir uzantısı olarak inceledim. Kimi zaman da başlangıçta hata veriyor. Bunu başlangıçtan da kaldıramıyorum. Ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussti19

o iexplorer.exe virüs.işlmciyi rami meşgul ediyor. googleden iexplore.exe yazıp bakabilirsiniz. virüs oldugu ortaya çıkar. daha önce o virüsü bende yemiştim sen bi kaspersky kur güncelle, dosya güvenliğini yüksek seviyeye al tarat sonra güvenliği normale düşür.

mrb ben ona baktım internetten çıkınca iexplore.exe kapanıyor explorer. exe duruyo bu normal mi

• quote:

Orjinalden alıntı: jackabbo

Arkadaşlar yeri değil aslında ama , konu açılmışken sormak istedim ben de.

İşlemlerde devamlı çalışan, 7-10 mb arası ram tüketen bir MoM.exe işlemi görünüyor.

Ati'nin bir uzantısı olarak inceledim. Kimi zaman da başlangıçta hata veriyor. Bunu başlangıçtan da kaldıramıyorum. Ne yapmam lazım ?

önce ati driverini ve microsoft netframework 2 yi kaldır. sonra tekrar microsoft netframework 2 yi kur daha sonra ati driverlerini kur. yeniden başlatıyım mı diye sordugunda başlat. sorun düzelir. ( sadece driveri kaldırıp tekrar kursanda olur aslında netframework e greek yok. ha birde ati driverlerin paket halindemi yani 35 mb halde olan haldemi yoksa driverin catalys panelin ayrı ayrımı. eger ayrı ayrı ise her birini kurdugunda yeniden başlat sonra digerine geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 28 Temmuz 2008; 18:37:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hi-fi uğur

quote:

Orjinalden alıntı: mussti19

o iexplorer.exe virüs.işlmciyi rami meşgul ediyor. googleden iexplore.exe yazıp bakabilirsiniz. virüs oldugu ortaya çıkar. daha önce o virüsü bende yemiştim sen bi kaspersky kur güncelle, dosya güvenliğini yüksek seviyeye al tarat sonra güvenliği normale düşür.

mrb ben ona baktım internetten çıkınca iexplore.exe kapanıyor explorer. exe duruyo bu normal mi

başka işlem yaparken o dedigim virüs devreye giriyor ve işlemci ve rami meşgul ediyor. sorunun cevabını daha önce yazdım uygularsanız düzelcektir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.