I

Binbaşı
02 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, dün başıma tatsız bir olay geldi. Keşan Çanakkale yolunda yaklaşık 90 km hızla giderken sol arka lastik adeta kendi kendine parçalandı. Bilenler bilir bu yol kaymak gibi adeta otobandan daha iyi bir yoldur. Aracı durdurup baktığımda lastiğin kağıt gibi çevresel ve simetrik şekilde yırtıldığıni gördüm. Lastik 40.000 km de ve 5 yıllık. Değiştirmeyi düşünüyordum zaten ama lastikçi ye gösterdim ve bana hem diş seviyesinin iyi olması hem de çatlak olmadığından yazdan sonra degistirebilecegimi söylemişti. Fotolara bakınca sizce bu bir malzeme hatası mı normal yıpranma mı yoksa araçla ilgili başka bir sorun buna yol açabilir mi ne dersiniz?
google da aratın pc gol.d diye. bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diyor.

arkadaşlar yılmaz özdil çok güzel espili bir yazı yazmış paylaşmak istedim..

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=84022&cat=140&dt=2008/07/05
internette ubuntu için tema ararken bunu buldum. şu ana kadar gördüğüm en güzel tema.
terminale
sudo apt-get install ubuntustudio-look yazıp kolayca yükleyebilirsiniz. sonra görünümden ubuntu studio yu seçin.

sc ler bu linkte var ama tema sclerde göründüğünden daha güzel.

http://ofusionindustries.com/content/view/15/1/
bu şarkının şu kısmını kim söylüyor

Kış mevsiminde soldu güllerim, ben dikendim önceden de görmedim, yaklaşık bir mevsim, gözlerimde özlemim karmaşık bir mevsim, ateşten bir gömleğimle görmemiş mi nevsin, kasım ayında intihar özeldi söyleyin, kalbinizle değil beyninizle hükmedin, azledin, kükredin, zikredin ve hissedin, dünya ellerimde buyurun hükmedin vazgeç gönül sevgisizdi sen büyüksün affet, gözlerimde saklı art niyet ve bir dilekle sabret masum ölüme kabusum güneşsiz akma yağmurum, yalnız olma insanım sorgusuz ben ağlarım

elemanın sesi güzelmiş başka şarkısı varsa onları da bulayım
http://istblacken.blogspot.com

Ayrintili program incelemeleri, resimli anlatimlar, nasil yapilir bolumu, bilgisayar ve internet dunyasinda akliniza cok takilan terimlerin anlamlari, zengin ve kaliteli teknoloji icerigi icin ziyaret edebileceginiz tek yer!

http://istblacken.blogspot.com
setfsb, işlemcinin fsb hızını ayarlamak için kullanılan bir programdır.Bu programla işlemcinin hızını artırabilir ya da azaltabilirsiniz.programı burdan indirebilirsiniz.
setfsb

programa çift tıklayıp çalıştırıyoruz.daha sonra resimde kırmızı okla gösterilen yerden anakartımızla ilgili kodu seçiyoruz.programın klasöründe birçok anakart için
kodlar verilmiş.aynı çipseti taşıyan amakartların kodları birbiri için kullanılabilir.mesela asus f3sv notebook için verilen kod f3sc içinde çalışmaktadır.

anakartımız için uygun kodu seçtikten sonra resimde de gösterildiği gibi get fsb tuşuna tıklıyoruz.bundan sonra program işlemcinizin fsb sini doğru bir şekilde göstermelidir.eğer göstermiyorsa yanlış kodu seçtiniz demektir.

burdan sonra yapmamız gereken ise resimde gösterilen okları sağa ve sola ilerleterk fsb yi artırıp azaltmaktır.bu işlemi kademe kademe yapmanız daha iyi olacaktır.resimdeki current fsb o anki fsb nizi, select fsb de uygulanacak fsb yi göstermektedir.

istediğimiz fsb yi seçtikten sonra set fsb tuşuna basarak işlemi uygulayabiliriz.fsb nin gerçekten değişip değişmediğini anlamak için de cpu-z programını kullanabilirsiniz.CPU-Z

TAMAMI EL EMEĞİ GÖZ NURUDUR.İZİNSİZ YAYINLANAMAZ.
setfsb, işlemcinin fsb hızını ayarlamak için kullanılan bir programdır.Bu programla işlemcinin hızını artırabilir ya da azaltabilirsiniz.programı burdan indirebilirsiniz.
setfsb

programa çift tıklayıp çalıştırıyoruz.daha sonra resimde kırmızı okla gösterilen yerden anakartımızla ilgili kodu seçiyoruz.programın klasöründe birçok anakart için
kodlar verilmiş.aynı çipseti taşıyan amakartların kodları birbiri için kullanılabilir.mesela asus f3sv notebook için verilen kod f3sc içinde çalışmaktadır.

anakartımız için uygun kodu seçtikten sonra resimde de gösterildiği gibi get fsb tuşuna tıklıyoruz.bundan sonra program işlemcinizin fsb sini doğru bir şekilde göstermelidir.eğer göstermiyorsa yanlış kodu seçtiniz demektir.

burdan sonra yapmamız gereken ise resimde gösterilen okları sağa ve sola ilerleterk fsb yi artırıp azaltmaktır.bu işlemi kademe kademe yapmanız daha iyi olacaktır.resimdeki current fsb o anki fsb nizi, select fsb de uygulanacak fsb yi göstermektedir.

istediğimiz fsb yi seçtikten sonra set fsb tuşuna basarak işlemi uygulayabiliriz.fsb nin gerçekten değişip değişmediğini anlamak için de cpu-z programını kullanabilirsiniz.CPU-Z

TAMAMI EL EMEĞİ GÖZ NURUDUR.İZİNSİZ YAYINLANAMAZ.
arkadaşlar kafama takıldı windows ta mavi ekran çıktığı zaman önbellekleme ve gölgeleme gibi bios ayarlarını devredışı bırakın diyor ya buradaki önbellekleme ve gölgeleme nedir ben bios ta böyle bir ayar bulamadım
Hakkında
Forum İmzası:
====KİŞİSEL BLOGUM====

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
ISS
Vodafone
Notebook
Lenovo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.641
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.687 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 380 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.