Bildirim
Bazı Geceler İçim Yanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
one cup two AYOL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeme.
quote:
Orijinalden alıntı: Sabri9135
Yeme.
Yemeden olmuyor hacı canım çekiyor. Mesela 2-3 gün önce eve tavuk dürüm söyledim yanına acılı şalgam. Acılı Şalgam aşırı acı bişey değil DOĞANAY marka. Ama o bile midemi ekşitti gece boyu uyuyamıyom YANIYORRRR adeta içim. -
At bi rennie kafan rahat olsun. -
Bol su iç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne derdin var diye geldim acı yemişin
konu başlığında içim yanıyor deyince aşk acısı felan çekion sandım meğer ciddende için yanıyomuş
Reflü var ilerlemeden doktora git ilaç yazsın. Muhtemelen endoskopi ister. İlerlerse çok sıkıntı yaşarsın. Hayatını zehir edebilen bir hastalık .Ayrıca çok ilerlerse kansere kadar yolu var. Bende ilerledi. Sabahları sürekli asit kusuyorum bikaç kere. Arada kan da geliyor. İlaçlar çok az etki ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ice King
Reflü var ilerlemeden doktora git ilaç yazsın. Muhtemelen endoskopi ister. İlerlerse çok sıkıntı yaşarsın. Hayatını zehir edebilen bir hastalık .Ayrıca çok ilerlerse kansere kadar yolu var. Bende ilerledi. Sabahları sürekli asit kusuyorum bikaç kere. Arada kan da geliyor. İlaçlar çok az etki ediyor.
Ama benim sadece acı yiyince oluyor bu durum? Normalde olmuyor yani? Yinede reflümüdür? -
Bamya yiyin düzelir -
Gastrolojiye git ayol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 11 Mart 2015; 1:24:26 >
Yanık kremi ye -
Yarım bardak süt iç kardeşim geçer. Yandığı zaman iç direk. -
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
Yarım bardak süt iç kardeşim geçer. Yandığı zaman iç direk.
gerçekten mi? bunun sebebini biliyormusunuz? bende bardak bardak su içmek yerine bundan sonra öyle yapıyım teşekkürler -
-
Giydiğin donla ilgisi olabilirmi ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
Yarım bardak süt iç kardeşim geçer. Yandığı zaman iç direk.
gerçekten mi? bunun sebebini biliyormusunuz? bende bardak bardak su içmek yerine bundan sonra öyle yapıyım teşekkürler
Bir doktor tanıdığım önermişti işe yarıyor. Her yandığında bende içerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X