Şimdi Ara

Gözlerim kararıyor. Bayılacak gibi oluyorum. :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar genelde bilgisayar başından kalktığım zaman, ayağa kalkmamla bir halsizlik geliyor gözlerim kararıyor 15 saniye filan bir yere oturmassam geçmiyor ve ayakta zor duruyorum ardından etrafı net bir şekilde görmeye başlıyorum ve soğuk terlediğimin farkına varıyorum.Son zamanlarda sık sık yaşıyorum bu sorunu neden olabilir, nasıl hallederim? Şimdiden yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''
  • bendede oluyor tansiyon düşüyor sanırım

I like my beat down low and my top let back
    Can see me riding 24's with a chopper in the back
    Ya like ya Kenwood hot and ya top let back
    If ya rims sit high and ya windows pitch black
  • Tansiyonun düşüyor.
  • göğsüm daralıyor
    yüreğim kanıyor
    olmasaydı sonumuz böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

Arkadaşlar genelde bilgisayar başından kalktığım zaman, ayağa kalkmamla bir halsizlik geliyor gözlerim kararıyor 15 saniye filan bir yere oturmassam geçmiyor ve ayakta zor duruyorum ardından etrafı net bir şekilde görmeye başlıyorum ve soğuk terlediğimin farkına varıyorum.Son zamanlarda sık sık yaşıyorum bu sorunu neden olabilir, nasıl hallederim? Şimdiden yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler.

Geçmiş olsun.
    PC başında çok uzun süre ara vermeden oturmamaya çalışın. Bu tarz sorunlar kalp ve dolaşım sorunları ile ilgili olabilir. Kilonuz yaşınız gibi etkenler önemli ama garanti olması açısından bence bir dahiliyeye görünün.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen koltukta uzanıp TV izliyorum bi kalkıyorum ayağa başıma bir ağrı saplanıyor,gözüm kararıyor.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• banada aynısı oluyor başım dönüyo gözüm kararıyo ama mesela ayağa kalkarken yavaş hareket edince bişey olmuyo ayağa kalkana kadar ağırdan alıyorum.

ARM.454 Casull Auto 13mm

| Lord Of The Rings Fan Club |
  • kusma da var mı sizde

Orjinalden alıntı: Feel Me

Aynen koltukta uzanıp TV izliyorum bi kalkıyorum ayağa başıma bir ağrı saplanıyor,gözüm kararıyor.

Bazen çok fena oluyo

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Aynen koltukta uzanıp TV izliyorum bi kalkıyorum ayağa başıma bir ağrı saplanıyor,gözüm kararıyor.

Bazen çok fena oluyo

aynısı bendede oluyo

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • ayran iç

Gercek olan daima gizlenecektir cuzi ruha, gelismedikce. Kadimlerin BILDIKLERI ve masallar
    yuce isik oldu onumuzde, distan en ice. YASA, ilahi ve muhtesem oldu gozlerde,
    gerceklik doldu fikirlerde. Bilim ise bir golgeye benzedi bu guc karsisinda, geriden geriye.
    Acinasi tarafi, bu hep boyleydi tekrarlayan ritimde. Kulak vermek gerekir boyle bir guce, iclerde
    bekleyen bilgeye...

http://predator.fakdisizm.com/
  • Çok fazla pc yada tv başında oturunca oluyor.Sebebi bir anda ayağa kalkmak yavaşça kalkarsanız sorun olmaz.

Çift kişilikliyim evet farkındayım
  • İnanmıyorum! Aynısı bende de var. Aniden kalktığımda gözüm kararıyor, sıcaklık hissediyorum. Başım ağrıyor falan.

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• Yattığın yerden birden kalkma banada oluyor arada mesala tv izlerken birden kalkıp mutfaga gideyim derken felan
    Always these sounds in my head!
  • Sana alternatif tıp uygulamak gerek , Fitil bu işi çözer. Nasıl kullanıldığını anlatmama gerek varmı ?

• kalkma başından hiç
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.