Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra bence ufoda TSE ye vectanın en kucuk 300 watt lık cihazı ile kendi 2300 wattlık olan cihazını goturur ve 25 m² ic sıcaklıgı 5 derece olan bir mekanda test yaptırır. Vecta bu odayı 1 gunde 15 derecelere bile getiremezken ufo burayı 1 gunde 22-23 derecelerde termostatlı bir sekilde sabit tutar.... Ne de olsa reklamda sınır yok dimi Simdi Vectanın yaptıgına benzer aynı davranısı ufo yapsa Vecta 1 gunde ısıtamadı dese etik bir davranıs olurmuydu sizce? İste ben isin bu aldatmacalarındayım ben kimseye Vecta almayın demiyorum fakat tanıtımda ve degerlerde aldatmaca var. 20 YTL ile 1 ay ısının derken hesap ediyorsun 126 YTL aylık tuketim cıkıyor e daha ne diyim anlayan anladı zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 19:52:38 >
  • www.borpowercell.com
    www.borenerjisi.com

daha önce verildiyse affola ama bende yeni farkettim.bor içinmi tartıştık o kadar,kafam karıştı???

cümlelerin gidişatına dikkat resimdeki.

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor diyor infrared raporuna iyi bakın inandırıcı mı?

arkadaşım hala aynı şeyi söylüyorsun mahsus mu yapıyorsun? biri 700w olanı ortalama 605 3000w olanı 2880w yakmış işte..

Arkadasım yine aynı seyi soyluyorum lafımın arkasındayım mahsus, hususi, yanlıs yineleyici bir davranısım yok bence sen TSE infrared belgesi notlar b fıkrasını dikkatsiz okuyorsun

TSE infrared belgesi notlar b fıkrasında ''1 saatlik ve 24 saatlik enerji olcumu sırasında (Termostat surekli en yuksek sıcaklık kademesinde tutulmustur.) termostat devreyi hic kesmemistir'' diyor yalanım veya mahsus yaptıgım birsey goremıyorum...

ona bakarsan adamlarda neredeyse yarısında termostata giriyor diyor o da yok bu testlerde.en üst kapasitede çalıştırılmış cihazlar limitlerde.biri ortamın o anki durumuna göre hiç girmemiş öbürü nadir de olsa girmiş.testi yalıtımlı vir ev odasında yapsalardı belki farklı olurdu belki vecta daha fazla termostata girerdi niye infrared açısından bakıyorsun sadece?
    ayrıca illa ufo kullanılacak bir şart mı var teslerde?
    bizim insanımız sever 3 ise 5 demeye.3 kat bile olsa bu bile başarıdır.üzerinde durduğum şey bu değil benim 700w 3000w hiç anlamayan adam bile 4 kat fazla yakacağını anlar.önemli olan ısıtıyormu?defalarca aynı soruyu sordujm siz kafayı takmışsınız 5 kat az yakarmıdasınız hala.ya zaten 4-5 kat az elektirik çekiyor 3000/700=4 küsür.matematik mi öğreteceğiz bu yaştan sonra?

• quote:

Orjinalden alıntı: ErEtE

www.borpowercell.com
    www.borenerjisi.com

daha önce verildiyse affola ama bende yeni farkettim.bor içinmi tartıştık o kadar,kafam karıştı???

Evet arkadasım ne boru dimi? adam radyator diyor ince bir detay bu hali hazırda Avrupada bulunan Turkiyede bulunan Nobo tarzı dusuk wattlı elektrik radyatoru oysa oyle bir reklam yapıyolarki vecta sanki uzaydan geldi zannedersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: ErEtE

www.borpowercell.com
    www.borenerjisi.com

Vecta için protoip bir infrared ısıtıcı yapmak zor olamasa gerek. Bilinen bir markayla karşılaştımaktansa bir tane kendi deneyleri için infrared ısıtıcı yapmışlardır herhalde.

• quote:

Bundan sonra bence ufoda TSE ye vectanın en kucuk 300 watt lık cihazı ile kendi 2300 wattlık olan cihazını goturur ve 25 m² ic sıcaklıgı 5 derece olan bir mekanda test yaptırır. Vecta bu odayı 1 gunde 15 derecelere bile getiremezken ufo burayı 1 gunde 22-23 derecelerde termostatlı bir sekilde sabit tutar.... Ne de olsa reklamda sınır yok dimi Simdi Vectanın yaptıgına benzer aynı davranısı ufo yapsa Vecta 1 gunde ısıtamadı dese etik bir davranıs olurmuydu sizce? İste ben isin bu aldatmacalarındayım ben kimseye Vecta almayın demiyorum fakat tanıtımda ve degerlerde aldatmaca var. 20 YTL ile 1 ay ısının derken hesap ediyorsun 126 YTL aylık tuketim cıkıyor e daha ne diyim anlayan anladı zaten....

bakın vectanın herhangi bir sitesinden şu kadar ytl yakar demiyor

orda toptangibi mi öle bir sitede 400w ta 20 ytl- 800de 20 yazıyor yani o toptan gibinin aldatmacası..
    sen inandınmı peki o zaman o siteye

teste 400w götürmemişlerki

yani senin dediğin gibi olsun bir misal 70 yakın öbürü 226 oluyor al işte %de bilemem kaç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 20 Ocak 2009; 20:01:22 >

• testteki infrared de bayteke ait. erete nin eklediği resimden bu sonuç çıkıyor. testler hiç adil değil. biraz yaygınlaşmaya başlasın sonuçları görecez. ya 800W lık radyatörü 330ytl satıp yüzyılın karını elde edecekler. ya da harbiden bişeyler bulmuşlar ve biz de 800W ile bunu yaptıkları için tebrik edecez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

testteki infrared de bayteke ait. erete nin eklediği resimden bu sonuç çıkıyor. testler hiç adil değil. biraz yaygınlaşmaya başlasın sonuçları görecez. ya 800W lık radyatörü 330ytl satıp yüzyılın karını elde edecekler. ya da harbiden bişeyler bulmuşlar ve biz de 800W ile bunu yaptıkları için tebrik edecez.

çok merak ediyorum nasıl anladın bunu?
    gerçekten

telefon mu ettin yoksa siyah yerimi okudun yoksa modelin den mi?

Karalama Yapmaya gerek war mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 20 Ocak 2009; 20:10:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor diyor infrared raporuna iyi bakın inandırıcı mı?

arkadaşım hala aynı şeyi söylüyorsun mahsus mu yapıyorsun? biri 700w olanı ortalama 605 3000w olanı 2880w yakmış işte..

Arkadasım yine aynı seyi soyluyorum lafımın arkasındayım mahsus, hususi, yanlıs yineleyici bir davranısım yok bence sen TSE infrared belgesi notlar b fıkrasını dikkatsiz okuyorsun

TSE infrared belgesi notlar b fıkrasında ''1 saatlik ve 24 saatlik enerji olcumu sırasında (Termostat surekli en yuksek sıcaklık kademesinde tutulmustur.) termostat devreyi hic kesmemistir'' diyor yalanım veya mahsus yaptıgım birsey goremıyorum...

ona bakarsan adamlarda neredeyse yarısında termostata giriyor diyor o da yok bu testlerde.en üst kapasitede çalıştırılmış cihazlar limitlerde.biri ortamın o anki durumuna göre hiç girmemiş öbürü nadir de olsa girmiş.testi yalıtımlı vir ev odasında yapsalardı belki farklı olurdu belki vecta daha fazla termostata girerdi niye infrared açısından bakıyorsun sadece?
    ayrıca illa ufo kullanılacak bir şart mı var teslerde?
    bizim insanımız sever 3 ise 5 demeye.3 kat bile olsa bu bile başarıdır.üzerinde durduğum şey bu değil benim 700w 3000w hiç anlamayan adam bile 4 kat fazla yakacağını anlar.önemli olan ısıtıyormu?defalarca aynı soruyu sordujm siz kafayı takmışsınız 5 kat az yakarmıdasınız hala.ya zaten 4-5 kat az elektirik çekiyor 3000/700=4 küsür.matematik mi öğreteceğiz bu yaştan sonra?

Tamam matematik ogretmenize gerek yok zaten matematigim hep pekiyidir kucukten beri sizle cok tekrara girdim ok. Bakın kandırmaca olmasa sesimi asla cıkarmam ama var burda bir seyler neyse ikili diyologu keselim bakalım adamlar ne diycek hoscakalın...

• quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

quote:

testteki infrared de bayteke ait. erete nin eklediği resimden bu sonuç çıkıyor. testler hiç adil değil. biraz yaygınlaşmaya başlasın sonuçları görecez. ya 800W lık radyatörü 330ytl satıp yüzyılın karını elde edecekler. ya da harbiden bişeyler bulmuşlar ve biz de 800W ile bunu yaptıkları için tebrik edecez.

gerçekten

karalama yapmadığımı yazımın tamamını okusan anlardın. ya öyle ya böyle diye kurulan cümleler %50 bir tarafa %50 diğer tarafa hak vermiş demektir.

ayrıca, alttaki resimden iki ısıtıcınında baytek a.ş. ye ait olduğunu anlayamıyorsan sana diyecek bir sözüm yok zaten.

• Birincisi baytek in infrared ısıtıcısı yok.
    İkincisi olup olmaması bu kadar önemli değil çünkü infrared ısıtıcıların hepsi aynı sistemle çalışıyor ve aşağı yukarı aynı şeyi yakıyor. Bu yüzden de en ucuz infraredle en pahalısı arasında pek bi fark yok, bu da inanılmaz bir rekabete yol açtı bakarsanız 40-50 liralara kadar indi fiyatları.

quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

quote:

gerçekten

• quote:

ha 2500 ha 300 ne fark edecek 4 katı oldu işte...
    700w olan 605 w,3000w olan da 2880w ortalama olarak çekmiş işte.... daha az termostata girecek diyor adamlarda zaten.

700w cihazları zaten yok test için numune gönerilmiş sanırım o...rakiplerin önüne koyulan modeller 400-500w civarı hep.800w olan 30 m2 iddiası var onun önünde rakip de göremiyorum ben bu iddialara göre...
    neyse..daha önce de dedim.burada tassarruf iddiası değil beni ilgilendiren...400-500w yakan bir ısıtıcı 1500-2000w olandan zaten 5 kat daha az yakar.önemli olan ısıtacakmı bu ısıtıcı sorun o benim için...

+1
  • ben merak ediyorum acaba şu ana bu ürünü alamayı kaç kişi istiyor..

800w modelin fiyatı sıcak fırsatlarda warr..

denildiği gibi çoğu insanın Salon veya oturma odası gibi bir yeri 20-25 derece yapıyosa pardon zaten yapıyorr foruma üye olan 2 kişi %100 olum lu sonuç verdi
  • beni elektirikli olanı ilgilendirmiyor radyatör olanı ilgilendiriyor.yüzde 40 tasarruf iddiası var.300 lira gelen fatura 180 gelir demektir.
    hoş hükümet seneye onu da dengeler birilerinin çıkıp bişi daha icat etmesi gerekir diye düşünüyorum ya neyse bakalım...
  • Arkadaşlar infrared ısıtıcıları atla deve yapmayın; 2 tane quartz boru ile iki tane rezistansı bana getirin içinden geçirip size vereyim işte size infrared. Hatta önceki sayfalarda arkadaşın biri bu şekilde vecta slx yaptığını sanmıştı...Ama ay sonunda elektrik faturasını gördükten sonra hala gözleri iş görüp de bu forumu açabilirse 3000W ın giderini söyler. Direk elektriğe bağlı 3000w lık rezistansla ısınan bir sobayı ben evde filan kullanmam. İsmi ister ufo ister mekik olsun. Bu ısıtıcılar 1 yerde işe yarar o da büyük bir fabrika veya benzer alanlarda. Ortam ısıtmasının çok pahalı ve gereksiz olduğu yerlerde, küçük makina başındaki sabit durumdaki işçileri ısıtmak için kullanırsın. Yoksa büroda masanın altında bacakların dizlerin üşürken suratının nar gibi kızarması bir fayda sağlamaz ki hem de 3000w ile. Benim ne kadar kullanan tanıdığım varsa lanet ettiler. Gerisi martaval. Ama burada gariptir ki kimse geri vemeyi düşünmemiş. Daha almadığı sobayı geri vermemenin tantanasını yapan, ısıtmıyor çok yakıyor dediği ufoyu geri vermemiş anlaşılan. Garip ki ne garip.

• asıl kullanıcıların fikir beyan edip,satın almaya değer veya değmez üzerine yoğunlaşmalı, hala infraret reklamı yapmaya kalkmanın sanırım kimseye bir faydası yok.birde sıcak fırsatlar bölümüne adam ilan yazmış satış yapmak için hemen kaldırıldı ortada bir dolandırıcılık olmamasına rağmen nedenini öğrenmek istiyorum.
  • Arkadaşlar ben de tekrar yazma gereği hissettim..

1- Cihazların güçleri ortada, 5 katlık bir fark veya bilemediniz 3000/800=yaklaşık 4 kat daha az elektirik tükettiği kesin..
    2- Cihazların çalıştırıldığı ortam kıyaslama açısından ne olursa olsun farketmez, yeter ki aynı olsun..

Geriye tek derdimiz kalıyor, o da 3000 kWh'lık bir infrared kadar ısıtacak mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulalı -- 20 Ocak 2009; 20:54:18 >
  • heatpowercell oldu borpowercell .http://www.borpowercell.com/

baytek baya bi deney yaptırmış bu arada,yakında diğerleride çıkar belki ortaya.

tse liyse bay-tek neden sorguda çıkmıyor.http://web2.tse.org.tr/BelgeFirmaAra/FirmaAra.aspx

zaten gebze elektroteknik lab.ında ısıyla ilgili bişey yaptıklarını sanmıyorum,sadece elektrik deneyi belli.700w cihaz getirdiler - 700 w civarı yaktı, o kadar

•  Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

elimden bu kadarı geli arkadaşlar evim daha önce sölediğim gibi ankarada 5 katda üstümüzde bir kat daha var yani ara katda odam güney cepheye bakıyor tek duvarda izolasyon var.Akşama kadar evde kimse yoktu ve sadece vecta açıktı.geldiğimde komsumun getirdiği w ölçeri taktık ve beraber cektik.

• arkadaşlar merhaba
    efsane ısıtıcı VECTA benimde çok merak ettiğim bir mevzuu. İDİ.
    fakat buradaki bir çok arkadaşın yaptığı gibi tahmin yürütmek yerine, bekleyip görmek istedim.sağ olsun bir satıcı arkadaş resimler için izin verdi,çektik.ilgisine tekrar teşekkür ederim.
    kabaca birkaç izlenimimi aktarmak istiyorum.
    cihaz 100-110 boyunda.35&25 cm gibi elips.2.5 cm mini dilimleri var.dış yüzeyi tahmini 2,5 m²+iç yüzeyide 1 m²=3,5 m²yüzey alanı yapıyor(tahmini)

ilk resim 800 watt'lık ısıtıcıya ait.750 watt enerji tüketiyor.

yüzeyin en sıca bölümü orta bölümü olarak ölçtüm.100m² lik bir dükkanın kapısız 2x2 girişi olan 18 m² lik bir bölümünde duruyordu. ortamda başka ısıtıcı göremedim ama tahminen 19- 20 derece gibi bir ısı vardı.

cihazın kapagını kaldırınca içeride 70 cm uz.4 adet çubuk rezinstans tespit ettim.rezinstansların yanında onlara paralel 3,5 cm çapında uçları kapalı tüp var (sanırım gaz bunun içinde)ama tüplerin birbiriyle bağlantısını göremedim.

not:bence herkesin atladığı husus şu.adamlar reklamlarda %80 tasarruf yapar demiyor,%80'e varan tasarruf diyor.tekrar iyi okuyup dinleyin.piyasada bin çeşit elektirikli ısıtıcı var .adam kendi ürünü ön plana çıkarmak için en dandiğiyle ölçüm yapar !!!!

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMOX ENERJİ -- 20 Ocak 2009; 21:02:40 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.