Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a- BAYTEK’ ait “HPC-1 model 700W radyatör numunesi ile ……..marka ……… model 3000W infrared tüp ısıtıcı numunesi deney ortamında karşılaştırılmıştır.

b- Deneyde Baytek’ e ait ürünün 700W, test numunesinin ise 3000W olmasının nedeni; Baytek’ e ait 700W lık ürünün sağlamış olduğu ısıya en yakın ( bu bile karşılamamaktadır.) ısıyı piyasaya halihazırda sunulmuş ürünlerin kullanmış olduğu teknoloji ile ancak 3000W lık güç çeken bir ürünün sağlayabilecek olmasıdır.

c- Her iki denekten belirli bir alanı 20–25 C derecede sıcaklık aralığında tutmaları istenmiştir

Baytek’ e ait ürün, termostat sürekli en yüksek sıcaklık kademesinde tutulmuş olmasına rağmen belirli aralıklarla devreyi kesmiştir. Başka bir deyişle istenilen sıcaklığı sağlamakta zorlanmamış, hatta bu sıcaklığı sağladıktan sonra bir süre kendini kapatmıştır. Test numunesinde de termostat sürekli en yüksek sıcaklık kademesinde tutulmuştur. Ancak test numunesinde termostat devreyi hiç kesmemiştir. Yani test numunesi deneyde istenilen sıcaklığa hiç ulaşamamıştır.

d- Baytek’ e ait ürünün 1 saatlik aktif enerji tüketimi 0,605 kWh, 24 saatlik aktif enerji tüketimi 14,554 kWh iken, test numunesinde bir saatlik aktif enerji tüketimi 2,880kWh, 24 saatlik aktif enerji tüketimi 69,945kWh olmuştur. Bu durum ise Baytek’ e ait ürünün test numunesine göre yaklaşık 79.19 oranında enerji tasarrufu sağladığını gösterir. Ancak deneyde, test numunesinin meydana getirdiği ortam ısısı Baytek’ e ait ürünün meydana getirdiği ortam ısısını yakalayamadığından gerçek tasarruf oranı yüzde seksenin de üzerinde olmakla birlikte bu deneyde ne kadar üzerinde olduğu tam olarak ölçülmemiştir.

• decko arkadasım elektrik birim fiyatını 0,29 YTL olarak degistirdim sagol guncel bilgin icin...
    ilker inanc arkadasım infrared 3000 watt diyor iyi oku lutfen anlayamadıgım konu cok fazla;

1- Vectanın 700 watt olanına karsı infraredin 3000 watt olanı
    2- Vectanın belikide en iyi olanına karsı infraredin en kotulerinden biri
    3- Vecta bu ortamda 1/7 oranında 605 watt guc cekerek termostat yapabiliyor oysa infrared 3000 watt hic termostat yapamıyor.

Vecta ayda 126,44 YTL harcıyor tse sonucuna gore
    İnfrared 608,52 YTL harcıyor tse sonucuna gore

Birde gunde 11 saat calısıp 13 saat termostat yapıyordu hani? Burda ise gunde 1/7 oranında yani 3,5 saat termosatat yapmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 19:11:32 >
  • ben anlatiyim 24 saat infrared çalışsa fatura 400 küsur gelir diye hesap edilmiş eh işte biraz da yalıtım iyleştirilirse diğerine göre %80 çıkabilir fark. ancak o 20-30liralık faturalar büyük ihtimalle 300w lık olan ve de 8-10 m2 alanlar için falan söyleniyordur mutlaka ki bu da bi arkadaşın dediği gibi pazarlama ve reklam stratejisi olmalı....
  • yaw bu sadece elektrik tüketim ölçümü sanırım.adamlar fişe taktık,içerisini zaten 20-25 C de tuttuk,düğmeden açtık 24 saatte infrared bukadar yaktı,diğeriyse kendi kendini kapata kapata bukadar yaktı diyor. yoksa ısıtmayla ilgili bir ölçümü böyle yapmak saçmalık,20-25 derece arasında dağlar kadar fark var.dereceyi koyduk böyle böyle oldu falan demeleri gerekir ,yanlışmıyım???
  • Benim anlamadığım konu şu;
    Burada bir ürünün artıları eksileri hakkında tartışmak ve fikir alışverişi için bir topic açıkmış. Ancak bahsi geçen ürün birkaç kişide var ya da yok. Ancak karşılaştırma yaptığınız infraded muadili ürün ufo kullanılan bir ürün. Ufo yanlısı arkadaşlar neden hala burada ortada olmayan kullanmadıkları ürün hakkında hala yorum yaparlar anlamış değilim. Ürün toptangibi de stoklara girmeye başlamış. 2-3 gün içinde tüm olumlu-olumsuz görüşler gelir ve bizde bir değerlendirme yaparız. Lütfen bu konuda kirlilik yaratmaktan vazgeçin. Benimde evimde ufo var ve klima+ufo ile ısınıyorum. Ancak ufo da dünkü beyanatlarında Vecta yı kandırıcı yanıltıcı olarak göstermiş ama asıl ufo bizi kandırmıştır. Ancak bu ürün hakkında kullanmadan konuşmak Donanım Haber etiklerine uygun değil. Birçok kişiye yanıltıcı, karalayıcı bilgiler veriyorsunuz. Firmayı kötülüyorsunuz. Lütfen bunlara bir son verin..!

• quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

Simdi arkadaslar aylık 20 YTL ile ısınmadan bahsediliyordu. Oysa bu cihaz 24 saatte 14,554 KW elektrik tuketiyor. 30 X 14,554 KW = 436 KW eder. 436 KW X 0,29 Ykr.elektrik birim fiyatı = 126,44 YTL ayda tuketim yapar. Simdi 20 nere 126,44 nere nerde %80 tasarruf anlayamadım

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

TSE test sonucları burada arkadasım detaylı okuyun ayrıca mukayese edilen diger ısıtıcı ise kesinlikle ufo degil resminden de net bir sekilde belli oluyor, ayrıca vectada su anda satısta gozuken degil bilginize testte panel radyator tarzı olan kullanılmıs.....

arkadaşlar deney sırasında ortam 20-25 derece arasında tutulmuştur ne anlama geliyor . bana kalırsa

bu cihaz 20-25 dereceye kadar ısıttı demiyor başka bir kaynaktan 20-25 derece ortama ısı verilmiş

ve cihazlar zaten 20-25 derece olan ortamda denenmiş sonuçları rapora yazılmış benim anladığım bu

eğer yanılmıyorsam tse cihazın nasıl ısıttığını değil iki cihazında termostatları maximumda iken 24 saatte

tükettikleri enerjileri kaydetmişler. infraredin termostadı hiç devreye girmemiş vectanın ki ise ortalama

bir saatte yarım saat çalışmış ama bence bu hiç bir şey ifade etmez neden derseniz 0-50 dereceden

tutunda 0-500 dereceye kadar termostatlar var piyasada zaten infrared lerin gövdesi fazla ısındığından

tahminim en azından 0-250 den aşağı değildir termostatları vectada ise 100 dereceye kadar termostat olsa

yarım saat çalışır yarım saat durur bu kadar basit bu test aldatmacadan başka bir şey değildir ...

• quote:

Orjinalden alıntı: muslum7

DENEY İÇERİSİN DE VECTA NIN TERMOSTAT KAPALI DEVRE DE İKEN
    NE KADAR ÇALIŞTIĞI SAAT OLARAK YAZILMAMIŞ SANKİ
    ORADA GÜÇX24 SAAT YAZILMIŞ
    AMA İFADEDE ZAMAN ZAMAN TERMOSTAT DEVRE DIŞI KALDI DİYOR.SÜRE VERMEMİŞ.
    İLGİNÇ OLANI DA İNFRARET ISITICI TERMOSTATI HİÇ DEVREYE GİRMEMİŞ.

ilginç de mi vectada da termostat hiç devreye girmemiş gibi hesaplanmış:

0,605 X 24 = 14,52 kw
  • ha 2500 ha 300 ne fark edecek 4 katı oldu işte...
    700w olan 605 w,3000w olan da 2880w ortalama olarak çekmiş işte.... daha az termostata girecek diyor adamlarda zaten.

700w cihazları zaten yok test için numune gönerilmiş sanırım o...rakiplerin önüne koyulan modeller 400-500w civarı hep.800w olan 30 m2 iddiası var onun önünde rakip de göremiyorum ben bu iddialara göre...
    neyse..daha önce de dedim.burada tassarruf iddiası değil beni ilgilendiren...400-500w yakan bir ısıtıcı 1500-2000w olandan zaten 5 kat daha az yakar.önemli olan ısıtacakmı bu ısıtıcı sorun o benim için...
  • Bu test tahminimce çepeçevre şeffaf camlı duvarları olan bir odada yapılmıştır. TSE nin test ortamını bilen uyanık bir girişimci bir strateji geliştirmiş ve kurban olarak amaca en uygun olan infrared teknolojisini seçmiştir.
    Strateji; iki ısıtıcı arasında çok büyük tüketim farklarını belgeleyip piyasaya sansasyonel bir giriş yapmayı amaçlıyordu. Bunun için en uygun ısıtıcı infrareddir çünkü camla çevrilmiş mekandan, ışımayla ısıyı cam dışındaki ortama taşımış ve böylece cam odada infrared ısıtıcının harcadığı güç bir işe yaramamıştır. Yoksa mümkün değil 3000Wlık ısıtıcıyla 700Wlık ısıtıcı böyle %80 dağlar kadar enerji nereye gidecek? Başka mantıklı açıklaması yok bunun arkadaşlar.
  • İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor diyor infrared raporuna iyi bakın inandırıcı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 19:22:12 >
  • burda 3000w -3000w --- 700w -700 w civarı yakar diyor başka bişey yok......
    quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

peki şimdi ufo gm i mal varlığını Mehmetçik Vakfına Mı Bağışlayacak

• quote:

İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor inandırıcı mı?

Aynen katılıyorum yukarıdaki cam oda örneğiyle yürüttüğüm fikir buydu.

• merhaba arkadaslar uzun suredır sıteyı takıp edıp yorumları okuyorum vecta adlı urun bugun kocaelı bayıınde satısa sunulmus soyledıklerıne gore daha once ellerıne gelen 10 numuneyı talepte bulunan musterılerıne vermısler ve hıc bır sıkayet almamıslar 4-5 gundur kullanıyorlarmıs ben telefonla gorustum satısta bır sorun olmadıgını hemen urunumu teslım alabılecegımı soyledıler yarın alıcam acıkcası sırf meraktan gercek olmasını umuyorum ama bana tamamen utopya olarak gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakava -- 20 Ocak 2009; 19:30:57 >
  • Yahu arkadaşlar "Sıradan bir infrared ısıtıcıya göre yüzde 80e varan tasarruf" demek sizin faturanızı 100 TL den 20 TL ye indirecektir demek olmuyor ki! Bir giyim mağazasının vitrininde yüzde 50'ye varan indirim yazısını gördüğünüzde içeri girdiğinizde herşey yüzde 50 indirimde mi oluyor? Genelde en dandik ve seri sonu mallar oluyor indirimde ama sizi o mağazadan içeri sokan da bu yüzde 50 indirim oluyor. Bu bir pazarlama stratejisidir ve yıllardır ülkemizde uygunlanır. Eğer böyle bir test yapılmış ve böyle bir sonuç elde edilmişse adamlarda bunu kullanacak tabi. Bu şekilde ilgi çekiyorlar reklamlarda. Sonuçta da gözle görülür bir azalma söz konusuysa ben hesabımı kitabımı yapar, faturalarımdaki azalma alternatif ürünle vecta arasındaki farkı aşıyorsa bu ürünü alırım arkadaş, bu iş bu kadar basit.
  • quote:

İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor diyor infrared raporuna iyi bakın inandırıcı mı?

arkadaşım hala aynı şeyi söylüyorsun mahsus mu yapıyorsun? biri 700w olanı ortalama 605 3000w olanı 2880w yakmış işte..
  • quote:

İbrahimalp arkadasım bak tse sonuclarını bir arkadas istedi bende ekledim simdi ufo yanlısı ithamını bana yoneltti isen ben ufo yanlısıda degilim ufo benim gozumde hicbir zaman tasarrufluda olmadı zaten, ama Vecta icin yapılan hicbir acıklama birbirini tutmuyor, hicbir hesap birbirini tutmuyor forumdaki arkadaslarımızı burada bilgilendirmek uyarmak gerekmez mi sencede? Simdi sana soruyorum bir infrared ısıtıcı 24 saat acık bırakılsa bırakıldıgı ortamı hic mi 20-25 derecelere getirip termostat yapamaz? Vecta 700 wattla 1/7 oranında termostat yapabiliyor 3000 watt infrared hic termostat yapamıyor diyor infrared raporuna iyi bakın inandırıcı mı?

hayır ufo yanlısı asla demek istemedim

Belgesini göstersin dediler onalarda gösterdi bak biri aynı sıcaklığı 3000w diğer 700 le sağlamış.. inanırsan...

Arena programında uğur dündar hakemliğinde tartışmaya girerlermi bilmem..

Sonuçta forumda alan kişiler memlun olmuş.. olmayanda olacaktır zamanla Firma %100 müşteri memluniyetini yakalayamaz sanırım.
    bizim şirketimiz 13 yıldır sektörde ama inanıyorum ki çok mükemmel olsak 100 kişiden en azından 5 i memlun değildir. Esnafsanız gerçi insanlar yüzünüze direk söylüyor.

Sadece gördüğüm daha doğrusu okuduğum kadarıyla foruma üye olan kişi romantikhamsi arkadaştı memlundu .. bu demek değilki %100 doğrudur.

Sadece Biraz Zaman

İnanın zamanla elektoronik bölümündeki arkadaşalar inceler molüker yapısını bile söyler.

Sadece ürünü Bu kadar Karalamaya Gerek Yok..

Saygılarımla

• yaw bu infraredin markası yazanı yokmu raporun orjinali? orayı açabilirmiyiz,siyahla kapatılan kısmı? sanırım o da baytekin ürünü ???
  • Bence en fazla açıklamayı yapan adam malvarlığını bağışlar
    Ama çok iddialı bir açıklamaydı Allah kolaylık versin adamlar sanırım büyük stres içindeler. Aynı Amerikalıların patladığı gibi bu adamlarında elinde milyona yakın stok varmış o yüzden durmadan reklam veriyorlarmış vecta çıkmadan stokları bitirelim diye. Bakalım nolucak bu konuyu ben de çok merak ediyorum çünkü böyle bi şirkete hiç yakıştıramadım böylesine acemice bi konuşmayı. Umarım unutulmaz bu açıklama da bi özür falan dilerler en azından ben ona da razıyım.

quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

peki şimdi ufo gm i mal varlığını Mehmetçik Vakfına Mı Bağışlayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

arkadaşım hala aynı şeyi söylüyorsun mahsus mu yapıyorsun? biri 700w olanı ortalama 605 3000w olanı 2880w yakmış işte..

Arkadasım yine aynı seyi soyluyorum lafımın arkasındayım mahsus, hususi, yanlıs yineleyici bir davranısım yok bence sen TSE infrared belgesi notlar b fıkrasını dikkatsiz okuyorsun

TSE infrared belgesi notlar b fıkrasında ''1 saatlik ve 24 saatlik enerji olcumu sırasında (Termostat surekli en yuksek sıcaklık kademesinde tutulmustur.) termostat devreyi hic kesmemistir'' diyor yalanım veya mahsus yaptıgım birsey goremıyorum...

• Baytek'in infrared ısıtıcısı yok ki. Ama ufo ya da benzemiyor. Böyle bi testte de marka adı yazmaz heralde. Ben okuyamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ErEtE

yaw bu infraredin markası yazanı yokmu raporun orjinali? orayı açabilirmiyiz,siyahla kapatılan kısmı? sanırım o da baytekin ürünü ???
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.