Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım bu başka birşey,adam darty de şu var tenoda bu var k.taş o var diye fırsatlar sıralanırken ilanıo veren arkadaşımdan ücret talep ediliyorsa tamam derim ama şimdi aklım karıştı..
    quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

quote:

Orjinalden alıntı: m57

asıl kullanıcıların fikir beyan edip,satın almaya değer veya değmez üzerine yoğunlaşmalı, hala infraret reklamı yapmaya kalkmanın sanırım kimseye bir faydası yok.birde sıcak fırsatlar bölümüne adam ilan yazmış satış yapmak için hemen kaldırıldı ortada bir dolandırıcılık olmamasına rağmen nedenini öğrenmek istiyorum.

3 kere ilan kaldırıldı sebepte yok ama sanırım kural dışı ilan gözüküyor anlamadım

UFO satsaydım Kesin Dururdu Hehalde

• resimler düzgün koyamadım bilen bi arkadas koysun lütfen:

http://www.speedyshare.com/863202514.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEHMET TURHAN

arkadaşlar merhaba
    efsane ısıtıcı VECTA benimde çok merak ettiğim bir mevzuu. İDİ.
    fakat buradaki bir çok arkadaşın yaptığı gibi tahmin yürütmek yerine, bekleyip görmek istedim.sağ olsun bir satıcı arkadaş resimler için izin verdi,çektik.ilgisine tekrar teşekkür ederim.
    kabaca birkaç izlenimimi aktarmak istiyorum.
    cihaz 100-110 boyunda.35&25 cm gibi elips.2.5 cm mini dilimleri var.dış yüzeyi tahmini 2,5 m²+iç yüzeyide 1 m²=3,5 m²yüzey alanı yapıyor(tahmini)

ilk resim 800 watt'lık ısıtıcıya ait.750 watt enerji tüketiyor.
     Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

yüzeyin en sıca bölümü orta bölümü olarak ölçtüm.100m² lik bir dükkanın kapısız 2x2 girişi olan 18 m² lik bir bölümünde duruyordu. ortamda başka ısıtıcı göremedim ama tahminen 19- 20 derece gibi bir ısı vardı.

cihazın kapagını kaldırınca içeride 70 cm uz.4 adet çubuk rezinstans tespit ettim.rezinstansların yanında onlara paralel 3,5 cm çapında uçları kapalı tüp var (sanırım gaz bunun içinde)ama tüplerin birbiriyle bağlantısını göremedim.

not:bence herkesin atladığı husus şu.adamlar reklamlarda %80 tasarruf yapar demiyor,%80'e varan tasarruf diyor.tekrar iyi okuyup dinleyin.piyasada bin çeşit elektirikli ısıtıcı var .adam kendi ürünü ön plana çıkarmak için en dandiğiyle ölçüm yapar !!!!

saygılar

Sanırım Daha Ne detay Verebileceğiz onuda anlamadım ..

Yarında gelirsin içini sökeriz beraber

• vecta başlığı altında yazılan bu sayfaları büyük bir zevkle takip ediyorum.Ben de normal ve ortalama bir türk vatandaşı olarak, hastanede ,bankada,devlet dairesinde,okulda öğretim görevlilerinin kapısının önünde, valilikte,kaymakamlıkta vs.vs. bilumum yerlerde adam yerine konulmayıp köpek muamelesi görüp ,bazen saatlerce ,bazen de günlerce hatta haftalarca işlerimin yapılmasını,sorularımıza cevap verilmesini bekledim.Ve özürlü sakat beynimin bir ideolojinin eseri olsa gerek bm.
    Bu düşüncemde de haklı olduğumu düşündüm. Ama her zaman haksız çıktım.Hiçbir işim yolunda gitmedi ,bekledim durdum çoğu zaman boş yere.
    Şimdi yaşımda artık kemale ermiş bir birey olarak , bir Türk olarak bir türk vatandaşının yaptığı bir buluş haberinden gururlanıp ( galatasaray ın kupa maçlarındaki galibiyetlerinde hüngür hüngür ağlayan bir kişi olarak,özellikle şu nöşetel maçı(hey gidi günler hey) ) (tabi diğer takımlarımızda da aynı duyguları paylaştık ama o yıllar başkaydı ve ilkti.) bu ürünü almaya karar verdim.
    Ama nafile şirket bütün sorularımıza NATO KAFA NATO MERMER cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor.Yada yalan yanlış cevaplar veriyor.
    Yazık bu ülkeye yazık bize; ve yazıklar olsun baytek e.
    Bu nasıl bir anlayış,nasıl bir sorumsuzluk duygusu ki böyle laubali olabiliyorlar.
    Benim eleştirim ürünle ilgili değil.
    ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM.
    saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

resimler düzgün koyamadım bilen bi arkadas koysun lütfen:

http://www.speedyshare.com/863202514.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulalı -- 20 Ocak 2009; 21:10:03 >

• Acaba Aklınızda şu ana Soru Veya Sorun Kaldımı?

Eğer War İse Yandık Zaten de
  • vecta izmire ne zaman gelcek bende almayı düşünüyorum
  • ROMANTİKHAMSİ KARDEŞİM KAPI SÜREKLİ AÇIK MI DURUYOR.RESİM DE ÖYLE GÖRÜNÜYOR.
    ODA KAÇ METREKARE?
    ISI DA 20 DERECE GÖRÜNÜYOR
    KAPI BÖYLE AÇIK DURUYORSA ÇOK İYİ BİRDEĞER BU...
  • bornovada öz şanalda gördüm afişini ama geldimi bilmiyom arabayla geçerken gördüm
  • hayır kardeşim eve gelince kapıyı açtım.odam 26 m2 civarı.
  • ürünler her satıcıya ilk gün sadece 10 ar adet verildi gün içinde ve daha sonraki günlerde daha çok çıkacak not ilk etapta 40 bin adet istenilen ürünün şu ana kadar sanırım hazırlanması uzun sürüyor.. sadece tahmin rakamlarda abratı olabilir duyduğumu söylüyorum
  • Ev ortamın da da vecta yı gördük ya artık gerçek deneyler düşer foruma İnşallah..
  • Vecta ankaranın önünden gectim bu gün ürünler geldi galiba millet ürün alıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

hayır kardeşim eve gelince kapıyı açtım.odam 26 m2 civarı.

Arkdasım bir gun boyunca ne kadar tuketimin oldugu hakkında bir fikrin var mı? İlk kullanımda sayaca bakmıs mıydın?
  • yanlız abi o dijital termostatı biraz vecta nını uzağına koy gördüğüm kadarıyla hemen vecta nın solundaki masanın üstünde duruyor uzaklaştır söle 2-3 metre kadar öle bakalım...

Resimler için teşekkür ederiz
  • ÜRÜNÜ ALAN ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA BİRİNİZDE ŞU ELEKTRİK SAATİNİN DÖNÜŞ HIZIYLA İLGİLİ BİLGİ VERİN EN ÖNEMLİ DETAYLARDAN BİRİNİ ATLAMAYIN. TEŞEKKÜRLER..
  • termostat uzaktaydı zaten odanın tamamını cekmek istemediğim için mecbur yanına koydum.
  • Mehmet TURHAN arkadasımıza forumca tesekkur etmeliyiz usenmeyip gebzevecta satıcısında ilk fotoları cekerek baya bi yol katetmemizi sagladı tabi Bursaya da gelirse bende yorumlarımı belirticem. Tum ısınma madurları icin hayırlı olur insallah bekleyip gorecegiz...
  • Anladım eline sağlık
    İnşallah ölçümlerini yarında sunarsın.
    Bir de hatırlatıyım kızma da Termometreyi Vecta dan epey uzağa koysan iyi olur.Bu arada ısı odanın tabanın da ve tavanın da farklı olur yukarı sıcak aşağı nisbeten serin olur.
    kolay gelsin ..
  • VECTA Gebze Arkadaşım aşağıdakilere cevap verirmisin
    1-Cihazın Ömrü kaç yıl ? ( mesela Infrared 3000 saat veya 6000 saat, klimanın 10 yıl gibi ) GARANTİSİ DEĞİL ÖMRÜ KAÇ YIL? YEDEK PARÇA FİYATLARI ?
    2- VECTA niye sadece Infrared ile kıyaslama yapıyor
    3- Klima veya Yağlı radyatörler ile ilgili test raporu var mı?
    4- Veya yukarıdakilerden daha tasarruflu olan Inverterlı klima veya gelişmiş termostat ve kontrol sistemi olan konvektör panellerle niye kıyaslanmamış
    5-VECTA satıcısı 15 gündür 22 YTL yakar diyor. Sen veya bir başkası buna cevap veya uyarı yapmıyor. Bu kadar yakmaz diye? Şimdi rakamlar ortaya çıkınca o arkadaşa inandınız mı diyorsun. Bu söylemi kime zarar verdi ?
    6-Bana bugüne kadar benim yoğurdum ekşi diyen bir esnaf gösterebilirmisin?
    7-Sen kaç yıldır bu cihaz ile ısınıyorsun ?
    8-İçinde gaz varmı varsa ne gazı var sağlığa zararlımı, klimada kullanılan gazlarla benzerlik gösteriyormu?
    9-Eğer gaz var ise ve klimadaki ile benzerlik gösteriyorsa ne sıklıkta gaz dolumu gerekecek ( Çünkü klimalarda gaz dolumu var )
    9- TSE raporu ile belgelendi diyorsun Peki bunu da cevaplarmısın?

2 m2 oda var ve TS 825'e göre ( Binalarda ısı yalıtım yönetmeliğine göre İstanbul bölgesi için 65 watt/m2 ısı ihtiyacı ) Bu odanın ihtiyacı 130 watt ve ben bu ısıtmayı
    -2 adet 75 Watt'lık ampul ile burayı ısıtsam ne tüketirim 150 watt ( Ki sısıtır)
    -kendim ısıtmaya çalışsam ısıtırım ama istenilen seviyede olurmu bilemem çümkü insan vücudun ğrettiği ısı 125 watttır.
    -Vecta markalı 800 watt'lık ısıtıcınla ne tüketirim 800 Watt / 300 Wattlıla 300 watt
    - 3000 wattlık infrared ile 3000 Watt 1600 watt ile 1600 Watt
    - 2500 Watt'lık Yağlı radyatör ile 2500 Watt
    gibi devam eder.

Sence en tasarruflu olan yukarıdakilerin hangisidir ? İnsan vücudu o zaman İnsan vücudu 800'de bir VECTA dan daha tasarruflu mu ?

BAYTEK VECTA yalan söylemiyor ama 10 m2 odaya gidip Oda sıcaklığına hassasiyetli termostatı olmayan ve ihtiyaç fazlası Infrared ısıtıcıyla kıyaslama yap tabiki % 80'e varan tasarruf ortaya çıkar. Çalışam prensipleri farklı cihazlarla bu olur.
    VECTA'cı arkdaşlar birde klima veya yağlı radyatörlerle olanı yayınlasarya.

YANİ ELMA İLE ELMA Karşılaştırılırsa daha iyi olur.

ÇÜNKÜ VECTA'yı Infrared ile karşılaştırmak Elma ile Armudu karşılaştırmaktır.

BAYTEK firmasının emeğine saygım var. INFRARED Isıtıcya göre İyi bir şey yaptılar belki ama reklam pompalamasıyla abartmaya gerek yok.

Bir odanın izolasyonu ve bulunduğu şartlar Enerji tüketimini belirler.
    Isı kaybın ne kadar az ise o kadar az enerjiye ve kurulu cihaz gücüne ihtiyaç vardır.

Bazı avrupa ülkelerinde hatta en soğuklarında dahi kullanılan güçleri bilseniz şaşırırsınız.
    Bu 800 Watt ile 16 m2 veya 35 m2 ısıtılamaz demek tezini çürütebilir ama izolasyon en önemli faktör.

Ayrıca eğer Patentte adı geçen gazı kullanıyorlarsa. Bu gaz gelişmiş ülkelerde Ozon tabakasına zarar verdiği için yasaklanmış olan bir üründür. ingilizce wikipedi de 01.01.2010 yılında Amerikada yasklanıyor.

Felsefe:
    Herkes bir elektrikli ısıtıcı yapabilir. Ama önemli olan ısıyı ve enerjiyi ne kadar iyi kontrol edebiliyorunuz.

VECTA Şu an gündemde olan INFRARED ısıtıcıların üzerinden reklam yapıyorlar.

Çözümsüzlükteki çözüm Infrared ısıtıclar, termostatı ( gerçekten ) olan her cihazdan fazla enerji tüketir.

Bildiğim kadarı ile INFRARED ısıtıcılardaki ( Sağlıksızlığını söylemiyorum bile ) termostat sadece zamanlayıcılı bir açam veya kapama. Oda sıcaklığına duyarlı bir termostat yok.
    Yağlı radyatörlerdeki ise cihazın içindeki yağ termostatı.

Tüm arkadaşlar elektrikli ısınma konusunda dikkatli ve ihtiyacınıza göre ürün seçimi yapın lütfen.

Infrared ile olan karşılaştırma değilde yağlı radyatör ve klima ile olan tüketim değerlerini merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.