Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ankara bayiinin yeri tlf nosunu bilen var mı
  • toptangibi.com da stoklara girmeye başlamış
  • ARKADAŞLAR ŞU TSE TESTİNİN 2.SAYFASINI GÖREN BULAN VARSA ŞURAYA KOYSALAR DA İNCELESEK
    .EEE ÜRÜN ÇIKINCA TEKNİK BİLGİ VERİLECEK DİYOR DU BAYTEK
    HADİ SİZİ BEKLİYOZ TEKNİK BİLGİ İÇİN..
  • Son faturamda 300 tl lik merkezi ısıtmalı doğalgaz kullanıcısı olarak daha önce de söylediğim gibi umarım gerçek olur. Sonuçta milletimiz kazanır. Son zamanlarda başta Vestel,Demirdöküm olmak üzere bir çok firma enerji konusunda ARGE faaliyetinde bulunuyor. Sanırım 2009 yılında bunlarla ilgili de bazı haberler alırız. Şu soğuk günlerde Türkiyemizin daha ucuza ısınmaya ihtiyacı var.
  •  Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

Simdi arkadaslar aylık 20 YTL ile ısınmadan bahsediliyordu. Oysa bu cihaz 24 saatte 14,554 KW elektrik tuketiyor. 30 X 14,554 KW = 436 KW eder. 436 KW X 0,25 Ykr. = 109 YTL ayda tuketim yapar. Simdi 20 nere 109 nere nerde %80 tasarruf anlayamadım

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 18:24:11 >

• KOYMUŞLAR BEN YENİ FARK ETTİM
  • Orjinalden alıntı: samet007tr

Simdi arkadaslar aylık 20 YTL ile ısınmadan bahsediliyordu. Oysa bu cihaz 24 saatte 14,554 KW elektrik tuketiyor. 30 X 14,554 KW = 436 KW eder. 436 KW X 0,29 Ykr.elektrik birim fiyatı = 126,44 YTL ayda tuketim yapar. Simdi 20 nere 126,44 nere nerde %80 tasarruf anlayamadım

TSE test sonucları burada arkadasım detaylı okuyun ayrıca mukayese edilen diger ısıtıcı ise kesinlikle ufo degil resminden de net bir sekilde belli oluyor, ayrıca vectada su anda satısta gozuken degil bilginize testte panel radyator tarzı olan kullanılmıs.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 18:54:59 >

• DENEY İÇERİSİN DE VECTA NIN TERMOSTAT KAPALI DEVRE DE İKEN
    NE KADAR ÇALIŞTIĞI SAAT OLARAK YAZILMAMIŞ SANKİ
    ORADA GÜÇX24 SAAT YAZILMIŞ
    AMA İFADEDE ZAMAN ZAMAN TERMOSTAT DEVRE DIŞI KALDI DİYOR.SÜRE VERMEMİŞ.
    İLGİNÇ OLANI DA İNFRARET ISITICI TERMOSTATI HİÇ DEVREYE GİRMEMİŞ.
  • TSE de bir alem, ortam sıcaklığı 20-25 C' arasında tutulmuştur diyor, hangi ortam kardeşim kaç m2 alanda denedin, kaç C' ydi ortam kaç C' ye çıkardı yazılmazmı?
  • dediğim gibi o 20 ytl olan en küçüğünün tüketimi kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furniture78 -- 20 Ocak 2009; 18:37:27 >
  • BENCE BAYTEK DAHA ANLAŞILIR DAHA TEKNİK VERİYE DAYALI BİR TEST DAHA YAPTIRMALI YADA NOTER HUZURUNDA YAPMALI(ORTAMIN ÖNCEKİ ISISI,METRE KARESİ HATTA METRE KÜPÜ,SON ISI DURUMU HARCANAN ELEKTRİK,ÇALIŞTIRILAN SÜRE) AYNI ŞARTLAR DA MADEM BİR RAKİP ÇIKTI(UFO) ONU DA DAVET ET GÖSTER KENDİNİ.
  •  Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

İlginclikler devam ediyor bakın buda infrared dedigi cihazın TSE test sonucu 24 saatte hic durmamıs gunde 69,945 KW elektrik sarf etmis. 69,945 X 30 gun X 0,29 Ykr. elektrik birim fiyatı = 608,52 YTL elektrik tuketimi demek oluyor. Ya bu testi nasıl yaptırmıslar anlamak mumkun degil.... TSE gibi saygın bir kurulusumuz bile bu konuda fazla ayrıntıya girmemis, detay yok kısa bir acıklama var ayrıca UFO ile alakası olmayan en dandiklerinden biri ile kıyaslama yapılmıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 18:56:30 >

• ufonun o sıcaklığa getirememiş ki termostatı bile devreye girmemiş...%80 tasarrufu da anlarım ufo gibi bir ısıtıcı 190 tl ile ısıtır belki orayı ama iddia edilen 20 tl ile harcanan 100tl arasındaki farkın açıklanması lazım...
  • BENCE BAYTEK DAHA ANLAŞILIR DAHA TEKNİK VERİYE DAYALI BİR TEST DAHA YAPTIRMALI YADA NOTER HUZURUNDA YAPMALI(ORTAMIN ÖNCEKİ ISISI,METRE KARESİ HATTA METRE KÜPÜ,SON ISI DURUMU HARCANAN ELEKTRİK,ÇALIŞTIRILAN SÜRE) AYNI ŞARTLAR DA MADEM BİR RAKİP ÇIKTI(UFO) ONU DA DAVET ET GÖSTER KENDİNİ.
  • arkadaşlar 0.605*24=14.52 bu ne anlama geliyor arkadaşlar bu cihazın termostata girdiği süre hesaba katılmışmı katılmamışmı katılmamışsa termostata girdiği süre düşünce daha ekonomik olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustifanci

quote:

Orjinalden alıntı: gigascor

Şimdi basit bir hesapla benim odam 24 m2 ve korunaklı. Odayı 22 dereceye bir şekilde getirdim ve 800 W'lık vectayı açtım ve bir ay boyunca hiç kapatmadım. Bu oda sıcaklığını sürekli 22 derecede muhafaza edecek ama 24 saatin kaç saatinde yanacak örneğin 12 saatinde yandı ortalama basit bir hesap yapalım 0,8x12x30x0,25=72TL'lik elektirk harcamış oluyor. Sadece Vectanın harcadığı elektrik bu...

Buda bence öyle reklamlarında yaptıkları gibi abartılı bir ürün değil...

Ama hakkını vermek lazım yinede diğer ısıtıcılara göre tasarruflu bir ürün...

Elektirik parası 25 kuruş değilki
    tedaşın resmi sitesinde saat 17-22 arası 26,3283002871237ykr 22-06 arası 7,53412735307318 ykr 06 -17 arası 15,3960508134361
    tek fazlı isede 16,5819270087004 elektirik 25 kuruş olsa zaten biteriz

arkadaş nasıl hesap yapıyorsunuz. bak şimdi en son ödediğim fatura elimde 125.95 ödedim tüketim:

gündüz 168

puant 135

gece 145

hepsini topla : 448 kwatt 129.95 / 448 =0.2900669

hani 25 kuruş olsa biterizdi ya 30 kuruş neredeyse sen tedaşın açıkladığı rakamı boşver ödediğin paraya

bak kw ücretine ilaveten enerji fonuna , trt payına ,belediye tüketim vergisine, birde kdv ye para ödüyorsun

hepsi elektrik ücretiyle beraber ödendiği için ben benden çıkan toplam paraya bakarım.

hem daha dün nükleer santral teklifi aldılar şirket devlete en ucuz diye bildiğimiz nükleerden üreteceği

elektriği 21. küsur centten satacak devlette bize satacak hesapla bakalım 21 cent kaç kuruş ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: furniture78

arkadaşlar 0.605*24=14.52 bu ne anlama geliyor arkadaşlar bu cihazın termostata girdiği süre hesaba katılmışmı katılmamışmı katılmamışsa termostata girdiği süre düşünce daha ekonomik olabilir

Termostatta tuketimin icerisinde arkadasım zaten termostat yaptıgıda suradan belli oluyor 700 watt tuketimi olan bu cihaz 24 saatte ortalama 605 watt tuketmis olarak belirtilmis.... 24 X 0,605 = 14,520 KW yapıyor gunde yani TSE de yapılan teste gore 700 wattlık bu cihaz birde 1/7 oranında da termostat yapmıs....
  • yahu hadi vecta yı ureten firmaya olan guvenimiz sarsıldı ama bu TSE ne yapıyor böyle. Bu nasıl bir ölçümdür bu nasıl bir teknik açıklamadır. Kimler çalışıyor arda

Daha önce de söylemiştim ne yazık ki yurtdışındaki testlerden sonra anlayacaz. Bir de %80 tasarrufu söylerken 80 in sıfırında 'e varan' yazıyordu yani %80 de beklemeyin canım! Satış stratejisi. ne köklü firmalar, bankalar var böyle katakulli çeviriyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

İlginclikler devam ediyor bakın buda infrared dedigi cihazın TSE test sonucu 24 saatte hic durmamıs gunde 69,945 KW elektrik sarf etmis. 69,945 X 30 gun X 0,25 Ykr. elektrik birim fiyatı = 524 YTL elektrik tuketimi demek oluyor. Ya bu testi nasıl yaptırmıslar anlamak mumkun degil.... TSE gibi saygın bir kurulusumuz bile bu konuda fazla ayrıntıya girmemis, detay yok kısa bir acıklama var ayrıca UFO ile alakası olmayan en dandiklerinden biri ile kıyaslama yapılmıs...

arkadaşım neresini anlamadığını ben anlamadım.bir ısıtıcı var 700w bir ısıtıcı var 2500 w.zaten kafadan 3.5 kat daha fazla devamlı devrede olsa ikiside..
    biri daha az devreye giriyor öbürü daha fazla devreye giriyor.biri az yakıyor öbürü daha fazla yakıyor...zaten firmanın iddiası da buydu...
    bunları yazan tse firmanın kendisi değilki.adamlar tse ye şu cihazları şöyle test et diyemezlerki tse kabul edermi emrivaki testi?

• quote:

Orjinalden alıntı: furniture78

arkadaşlar 0.605*24=14.52 bu ne anlama geliyor arkadaşlar bu cihazın termostata girdiği süre hesaba katılmışmı katılmamışmı katılmamışsa termostata girdiği süre düşünce daha ekonomik olabilir

Termostatlı tüketimi sanırım o yazan çünkü devamlı yansa 700W lık cihaz 0,7x24=16,8 KW yakardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhoax -- 20 Ocak 2009; 19:01:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.