Şimdi Ara

Bayramda Kıza Facebooktan Yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite ikinci sınıftayım 92'liyim. Benim bölümümde okuyan ve bu sene başlayan birinci sınıflarda bir kız var. Kız İstanbuldan gelmiş okula ama şuan okuduğu üniversitenin bulunduğu şehirli yani memleketine gelmiş okumaya. Bende geçen sene geldim İstanbuldan ve memlekete geldim yani ikimizde hemşeriyi. Kız uzun boylu ortalama bir kız.

O sınıfta benim bir erkek arkadaş var. O da üniversiteyi kazanınca facebooktan eklemiş beni ordan yardımcı oldum çocuğa.Ama yüzyüze görüşmedim denk gelmedi hiç. Herneyse ben bu kızı bayağı gördüm okulda sürekli karşıma çıkıyor. Tabi bende özgüven konusunda problemler oluşmaya başladı son aylarda özellikle. Kızla konuşamıyorum. Konuşma imkanım olsa bile tanışmışlığımı felan da yok ondan dolayı da imkan yok yani. Bende karar verdim bayramın 1.günü felan kıza facebooktan ekleyeyim yazayım ben şu şu şurdan felan filan işte.

Kızın sevgilisi var mı bunu bilmiyorum ama yoktur muhtemelen. Bunu nasıl sorabilirim kıza? Ya da kıza sormadan o sınıftaki arkadaşa mı sorayım? Ne önerirsiniz?

Konu böyle işte facebooktan tanışma teklifi edececeğim bayramdan sonrada olursa görüşelim felan diyeceğim.

EĞER OLURDA ANLAŞIRKEN KIZ KABUL EDERSE PAYPALDAN 5 kişiye 10 TL Yollayacağım ve artarabilir de bu?

• hersey tamamda nıe 5 kısıye 10 tl gonderıon paypaldan orayı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelterkokusu

hersey tamamda nıe 5 kısıye 10 tl gonderıon paypaldan orayı anlamadım

Bir nedeni yok hocam mutluluktan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı beklerim umarım olur iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

quote:

Orijinalden alıntı: guzelterkokusu

hersey tamamda nıe 5 kısıye 10 tl gonderıon paypaldan orayı anlamadım

Bir nedeni yok hocam mutluluktan olur

sen unıversıteyemı gıdıyorsun cidden
  • is umrumda degil, ben parayi bekliyorum.

• guzelterkokusu kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim garip geldi değil mi? Liseli gibiyim.

Bak benim bir defa sevdiğim oldu o da tam 3 sene sürdü. Sözlenecektik 18 yaşındaydık. Ama trafik kazasından kaybettim onu. Tam 4 yıldır kimseyi düşünmedim kimseyi onun yerine koyamadım yokluğuna alışamadım. Ondan sonra ikinci olacak bu. Bundan dolayı çekiniyorum biraz. Ben öyle bugün reddedilip yarın başkasına yazacak tipten biri değilim öyle bir karaktere de sahip değilim ne yazık ki. Olursa sevineceğim çünkü ben bu yaştan sonra evlilik düşünüyorum öyle gezeyim tozayım ilişkiye gireyim vb şeyler düşünmüyorum. Elbette gezecez eğlencez ama o kadar yani. Okuldan sonra da evlilik. Hayal gibi gelebilir ama benim düşüncem bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bi 10 luk cikarsiniz artik

• rezervve para için
  • İnş. Kız kabul ederde o mutluluğunu görürüz ( para umrumda hiç değil yollasan bile almam ) sorun falan olursa yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK-İŞKENCE

İnş. Kız kabul ederde o mutluluğunu görürüz ( para umrumda hiç değil yollasan bile almam ) sorun falan olursa yardımcı olurum.

Katılıyorum ama çekingenliği bırakma yönünde tavsiye veriyorum.Kıza da hemen evlencem falan deme ciddiye almaz.O yüzden önce arkadaş olmaya bak sonra inş herşey gönlünce olur.

• bana gönder darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulerock

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK-İŞKENCE

İnş. Kız kabul ederde o mutluluğunu görürüz ( para umrumda hiç değil yollasan bile almam ) sorun falan olursa yardımcı olurum.

Katılıyorum ama çekingenliği bırakma yönünde tavsiye veriyorum.Kıza da hemen evlencem falan deme ciddiye almaz.O yüzden önce arkadaş olmaya bak sonra inş herşey gönlünce olur.

Kıza evleneceğim felan demem hocam benim düşüncem o ileri de inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

Evet kardeşim garip geldi değil mi? Liseli gibiyim.

Bak benim bir defa sevdiğim oldu o da tam 3 sene sürdü. Sözlenecektik 18 yaşındaydık. Ama trafik kazasından kaybettim onu. Tam 4 yıldır kimseyi düşünmedim kimseyi onun yerine koyamadım yokluğuna alışamadım. Ondan sonra ikinci olacak bu. Bundan dolayı çekiniyorum biraz. Ben öyle bugün reddedilip yarın başkasına yazacak tipten biri değilim öyle bir karaktere de sahip değilim ne yazık ki. Olursa sevineceğim çünkü ben bu yaştan sonra evlilik düşünüyorum öyle gezeyim tozayım ilişkiye gireyim vb şeyler düşünmüyorum. Elbette gezecez eğlencez ama o kadar yani. Okuldan sonra da evlilik. Hayal gibi gelebilir ama benim düşüncem bu.

Hocam çok üzüldüm başın sağolsun iyi atlatmışsın valla

• Üzülürsün. Bu tür sanal ortamlardan bu tür bir ilan yapılmaz. Büyük ihtimal reddedecektir. Olabilirsen önce arkadaş ol. Muhabbet arasında öğrenirsin birisiyle beraber mi değilmi. Çekingen davrandıkça hayatta hep -1 le devam edersin, fırsatları kaçırırsın. Dediklerimi yapsan ne kaybedersin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Üzülürsün. Bu tür sanal ortamlardan bu tür bir ilan yapılmaz. Büyük ihtimal reddedecektir. Olabilirsen önce arkadaş ol. Muhabbet arasında öğrenirsin birisiyle beraber mi değilmi. Çekingen davrandıkça hayatta hep -1 le devam edersin, fırsatları kaçırırsın. Dediklerimi yapsan ne kaybedersin ki?

Hocam istanbul gibi değil buralar o dediğin gibi olmuyor. Sosyal fobi felan yok toplumsal iliskilerim iyi.

• beleşçiler duymasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.