< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 15 Temmuz 2021; 0:31:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bayram Sonrası ÖTV oranı değişikliği

-
-
Hala ÖTV indirimi bekleyen kalbi temiz arkadaşlar var aramızda. Araç satışları her ay artıyor ve siz ÖTV indirimi bekliyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna "heyecanlanıyorsan" ne mutlu sana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Hala ÖTV indirimi bekleyen kalbi temiz arkadaşlar var aramızda. Araç satışları her ay artıyor ve siz ÖTV indirimi bekliyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.İYİMSERLİKTEN DAHA FAZLASI..
-
Kura göre üst sınır 170.000 TL olmalı.
ötv oranı yükseltildi demeye gerek bile kalmadan yükselecek.
araçta en düşük ötv % 50 olacak.
bence maksimumu % 25 olmalıydı, aşırı lüks araçlar hariç..
-
150olsa neye yarayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Inanilmaz gercekten hala daha otv indirimi bekleyenler var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ötv indirimi gelsin bayiler zam yapar araca. Adım gibi eminim keşke indirim gelmeseydi dersiniz. Neyse yaşayıp görecez az yapıyorlar bu millete hala sorunun ne olduğunu anlamayam milyonlar var. Mesela ötv indirimi ile ile en düşük passatın pazarlıkla 400 bine satacaklarını şimdiden görüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayram sonrası gelmez eylüle belki..
-
Bu ülkede yükselen fiyattan gayrı neyin indirimi olmuş ki acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her zaman sene sonu sıfır araç için en uygun kampanyaların olduğu zaman dilimidir.
-
Bilemiyorum altan...
-
ötv indirimi bekleyen iyi kalpli saf kisiler, gidin ana babaniza sizi neden boyle yetistirdiklerini sorun.
ya araba ithal ettiriyorsun devleti doviz borcuna sokuyorsun sana indirim yapacak daha fazla borca sok diye. Yedek parcasi ayri, yukselen petrol fiyatlari ayri...
bekleyin bakalim
Konuyu açan arkadaş ötv indirimi yerine matrah düzenlemesini kastediyor sanırsam. Hemen de vurup öldürdünüz adamı…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu zaman da umut var kalmak da çok iyi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Hala ÖTV indirimi bekleyen kalbi temiz arkadaşlar var aramızda. Araç satışları her ay artıyor ve siz ÖTV indirimi bekliyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.Senin bir mesajina +1 basacagimi asla dusunmezdim ama her seyin bir ilki varmis
Olsa olsa matrah değişir, o da zor. Ötv değişecekse bizim karımıza olmaz, bunu böyle bilirim ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UmutBG
150olsa neye yarayacak.318.600 TL'ye satılan araç 265.500 TL olacak.
C sınıfı giriş ve orta donanım araçları bu aralıkta satmaya çalışacaklar.
ÖTV'yi komple kaldırsalar anca düzelir alım gücümüz.
-
Bende hiçbir şekilde olmayacağını biliyorum.
Ama okuyunca konuyu insan umutlanıyor
Hala ÖTV indirimi bekleyen kalbi temiz arkadaşlar var aramızda. Araç satışları her ay artıyor ve siz ÖTV indirimi bekliyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.
|
Senin bir mesajina +1 basacagimi asla dusunmezdim ama her seyin bir ilki varmis |
318.600 TL'ye satılan araç 265.500 TL olacak. C sınıfı giriş ve orta donanım araçları bu aralıkta satmaya çalışacaklar. ÖTV'yi komple kaldırsalar anca düzelir alım gücümüz. |
İYİMSERLİKTEN DAHA FAZLASI.. |
Buna "heyecanlanıyorsan" ne mutlu sana. |
Benzer içerikler
- çelik subap nedir
- dacia sandero stepway 1.0 yorumlar
- egzoz patlatma
- auto hold arızası
- far parlatma zımpara numaraları
- elektron quasar
- sıfır araba fiyatları
- en çok tutulan suv araçlar
- byd fiyat listesi
- 2024 araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X