Şimdi Ara

Bayram dönüşü atlattığım kaza [Videolu] (Hatalı Sollama içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir tespit, lakin önümdeki motorcu da aynı hatayı yapıyor, banketten ilerleyerek kendi canını tehlikeye atıyor.
  • Konu açacak kadar mühim olmadığını düşünen arkadaşlar, eyvallah, sizin takdirinizdir. Ama şuna emin olun araç kamerasının yaptığı çekimi izlerken hissedilen hız duygusu gerçektekine göre daha az. Yani burada sindire sindire izlediğiniz olayı canlı yaşadığınızda bir anda olup bitiveriyor. Bu olayı yaşayan acemi bir bayan şoför olsaydı panikleyip büyük bir kaza yapabilirdi. Ben sesli tepki bile vermedim adamı görünce gayet sakin bir şekilde kornaya abanarak selektör manyağı yaptım adamı ve sağa doğru kontrollü bir şekilde kaçtım. Eşimin de dalga geçilen "naabıyon yaa" tepkisi de zaten gayet sakin ve hafif mübalağa içeren bir ses tonunda.

Konunun burada deprem etkisi yaratması gibi bir beklentim de yok, belki bu ihlali yapan şahıs bunu görür, kendisine insanların ne gözle baktığını anlar ve bir daha böyle hareketler yapmaz beklentisi ile açtım konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Ek : Bunu ne çabuk unuttuk ? http://www.youtube.com/watch?v=vqk7ZnZlXfY

Bunun aynısı başıma gelebilirdi, çok iyi hatırlamışsınız gerçekten.
  • Yolda her gün oluyor, önemli bir şey yok diyen arkadaşlarım "Normalization of deviation" yazıp bir aratsınlar.
  • Buyuk gecmis olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodan mıdır nedir tam olarak anlayamadım ama ben sanki büyük bir tehlike imiş gibi algılayamadım. Siz aracınızı o kadar fazla kaçırmıyorsunuz sanki. Belkide videodan dolayı bana öyle gelmiş olabilir, geçmiş olsun.

Ayrıca kameranızın markası nedir hocam ?
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi olayda çok büyük bir tehlike yok ama 1 saniye önce tam çıkışta olsaydı olay, olacakları tahmin etmek bile istemiyorum.

Kameram ile ilgili inceleme yazısı yazdım profilimden açtığım konulara bakarsanız görürsünüz :)
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, buldum hocam.
  • bence de abartılacak buralarda paylaşılacak pek durum yok adam çıkmış girmiş.kamyonet kenara kaçtığı için geçmeye kalkmış.
  • Hata bende ya çok abartmışım olayı(!)

Şuraya "subarum ile bmw tokatladım" , "200 bin liraya E sınıfı tavsiyesi", "vitesi çat diye 4e attım", "hdi motor ile 2.5 litre yakıyorum" temalı bi konu açsaydım çok daha faydalı olurdu forum ahalisine.
  • sollanmaz çizgi olan yerde, hatta taralı bölgede, hem de tünel girişinde solluyor. Bildiğin sığır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Hata bende ya çok abartmışım olayı(!)

Şuraya "subarum ile bmw tokatladım" , "200 bin liraya E sınıfı tavsiyesi", "vitesi çat diye 4e attım", "hdi motor ile 2.5 litre yakıyorum" temalı bi konu açsaydım çok daha faydalı olurdu forum ahalisine.

Abartma falan yok forum maganda tiplerle dolu, herifin şeritler hakkında en ufak bilgisi yok (aslında var) yol tünel girişi olduğu halde hem de " adam burnunu göstermiş sadece " yazmış... tam bir gerizekalı, kelimeler kifayetsiz bu barzolara artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Ağustos 2014; 18:15:36 >
  • Geçmiş olsun da bir şey dikkatimi çekti

"napıyon yaaaaa"
  • Şikayet et hocam videoyuda gönder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen buna kaza atlatmak mı diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Hata bende ya çok abartmışım olayı(!)

Abartma falan yok forum maganda tiplerle dolu, herifin şeritler hakkında en ufak bilgisi yok (aslında var) yol tünel girişi olduğu halde hem de " adam burnunu göstermiş sadece " yazmış... tam bir gerizekalı, kelimeler kifayetsiz bu barzolara artık

Malesef bu olaydaki tehlikeli durumu görmezden gelen dalga geçen "bana bişey olmaz"cılar yüzünden her bayramda 100den fazla can kaybı oluyor trafikte.

• hocam kusura bakma tamam karşı taraf hatalı da sen az basmamışın tünel çıkışı ışık parlıyor gözleri alıyor çıkışta zemine bir şey dökülmüş olabilir vs. ama hzıın kaçtı bilmiyorum lakin bayağı süratli gözüküyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hocam kusura bakma tamam karşı taraf hatalı da sen az basmamışın tünel çıkışı ışık parlıyor gözleri alıyor çıkışta zemine bir şey dökülmüş olabilir vs. ama hzıın kaçtı bilmiyorum lakin bayağı süratli gözüküyorsun

El insaf hızım taş çatlasın 80 idi :)

• Valla bu forumu anlamak güç, biri çıkıp adam haklı sen suçlusun diyip bu video ile beni şikayet ederse şaşmam bu gidişle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.