Şimdi Ara

Bayram dönüşü atlattığım kaza [Videolu] (Hatalı Sollama içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADAM HAKLI SEN SUÇLUSUN şaka şaka boşwer bizim forum böyledir.Konuyu sildir.
  • tünel girişinde sollamaya kalkan adamdan hayatta her şey beklenir.
    borç alır vermez
    eşini aldatır.
    vatanı satar
    ağzından küfür düşmez
    yoklama kaçağı bile olabilir
    amma sonuç çıkardım

bir de tünelde hız sınırlamasına rağmen arkadan korna
    çalanlar var ki onlara hiç değinmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 3 Ağustos 2014; 20:30:28 >
  • Başkasının karısına hakaret etmek nedir bu araç içi kamerasın karısının sesi ince gelebilir doğaldır karısının tepkiside doğaldır lütfen mal gibi hakaret etme 10 yaşındaki bebe yürü git forumdan sizin yüzünüzden forum kalitesi düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 3 Ağustos 2014; 20:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

bölünmüş yolda sollama , hem de tünel girişi what the fuck

çift çizginin bölünmüş yol olduğunu bilmeyen o kadar çok sürücü var ki, forumda bile "abartmayın" diye yorumlar yapılmış..

bilmeyenler için tekrar edelim; çift çizgi bölünmüş yol demektir, hani iki yol arası çiçek çimen dikerler ya öyle düşünün..

bu yazdıklarımızla gerçek hayattakilere ulaşamıycaz da en azından forumdaki arkadaşlar öğrensin, bi kişi bi kişidir

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    hocam etme eyleme bende hd kamera var ben 140 la giderken oturup pcden izliyorum bazen sanki 90 la gidiyormuş gibi gözüküyor
    ama siz 80 diyorsanız 80 dir diyecek bir şeyi,m yok, karşıdaki dallama yılın dallaması ödülünü kazanacak kadar salak bir şey yapmış iyi ki siz o panikle ters tarafa kırmadınız, ailenizi ve sizi allah korumuş, geçmiş olsun
  • Kimi arkadaş demiş ki fazla abartmışsın. O anı yaşayan bilir. Çünkü kap karanlık bir tünelden çıkıyorsun, tam tünelin çıkışında karşı yönden gelen araba sollar gibi oluyor ve bir de güneş yansıyorsa karanlıktan çıktığını da varsayarsak hafife alınacak bir durum değil. Arkadaş yine iyi kurtarmış. Kurtaramayabilirdi de. Tünel girişinde de sollama yapmak hangi akla hizmet o da tartışılır.
    Diğer konu ise, video da ki ses ile dalga geçen saygısız üye. Çok yazık, aynı şeyi sana yapsalar hoşuna gider mi?
  • Yönetim konuda temizlik yapmış galiba, eşimle dalga geçenlerin mesajları silinmiş, yönetime ve böyle saygısızlara tepkisin koyan forum ahalisine teşekkürler.

Önceki mesajlarımda dediğim gibi hızım 70-80 civarıydı, yol boyunca genelde bu hızlarda manzaranın tadını çıkararak seyrettim. 11 yıllık aktif şoförüm neyseki kolay kolay paniklemem, hızım da gayet uygundu, sağa kaçmakta zorluk yaşamadım.
  • Geçmiş olsun hocam.Volvoda görmemişmi tunelden senın geldıgını.sen gunes parlamasından dolayı goremezsın doğal olarak
  • Geçmiş olsun, kazalar böyle oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkshn

Geçmiş olsun hocam.Volvoda görmemişmi tunelden senın geldıgını.sen gunes parlamasından dolayı goremezsın doğal olarak

Teşekkürler, Belki tünel kısa olduğundan farlarımı açmayı unutmuş olabilirim o da benim kabahatimdir eğer öyle ise, ama o adamın yine de orda sollamaya teşebbüs etmemesi gerek ne olursa olsun...
  • Hata %100 onun farkındaysan şeritte sollama yasağı var yani Allah korusun başınıza bişey gelseydi %100 kusurlu karşı taraf olurdu
  • Şuna bak ya tünel girişi sollamaya çıkıyor video kullanılarak keske hakkinda islem yapılsa resmen adam öldürmeye teşebbüs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü de ben atlattım. Duble yolda rampa inerken kamyon solluyordum. Ne olur ne olmaz karşıdan araç şerit ihlali yapar diye hızımı iyice azalttım viraja girerken. İyi ki de azaltmışım. Karşımdaki araç benim şeridime girip viraj alıyordu. Kılpayı kurtardım.
  • geçmiş olsun.... ben o yolda daha tünel içinde sollama yapmaya çalışan öküzlere de şahit oldum. önde kamyonlar var ki o yol zaten sıkıntılı bir yol , az yavaşla tünelden çık zaten yol genişliyor, o zaman solla. yok tabakhaneye bişey yetiştirecek ya illa tünelin içinde sollayacak.
  • İzleyince direkt eşim geldi aklıma o da aynı şeklide çığlığı basardı eminim ki, ben bu tarz durumlarda sakin kalmayı başarabiliyorum, fakat herkes başaramıyor özellikle bayanlar. şayet aracı bayan kullanıyor olsaydı sağ taraftaki motorlunun üzerine çıkabilirdi. geçmiş olsun.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Gercekten zamanlama guzel. Iyiki tunelden cikinca olmus yoksa yanak yanaga bi poz verirmissiniz... 3 4 sn daha once olmamis Allah'tan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun.

Dünyanın heryerinde, ne kadar iyi tecrübeli ve yetenkli bir sürücü olursanız olun diğer sürücülerin hatasının bedelini siz ödeyebilirsiniz.
  • Geçmiş olsun bayramlar bunun gibi beyinsizlerden dolayı kana bulanıyor.
  • Tünelin çıkışına doğru hızınızı düşürmeniz olası bir kazayı önlemiş, çok çok geçmiş olsun.
  • Sağolun arkadaşlar, Allah beterinden saklasın. Kamerama her gün yeni öküzlükler, kuralsızlıklar takılıyor. Bir miktar birikim yapayım hepsi için toplu konu açacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.