Şimdi Ara

Bayram Boyunca Evde Arkadaşlar İle Yapılacaklar:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bayram evdeyim dedemler de Rizede olduğu için gidecek yer de yok evde arkadaşlarla bişeyler yaparak geçirmek istiyorum dışında tavsiyeleriniz var mı bilgisayarla da uğraşmak istemiyorum napim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 7 Ekim 2007; 16:52:38 >

• kız arkadşaın varsa eve getir yanlış anlama kötü şeyler yapma birlikte film fln izleyin zevkli oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

kız arkadşaın varsa eve getir yanlış anlama kötü şeyler yapma birlikte film fln izleyin zevkli oluo

Yok ya onlar da şehir dışına gidiyolar burada olsa zevkli olurdu dediğin gibi hariç tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

kız arkadşaın varsa eve getir yanlış anlama kötü şeyler yapma birlikte film fln izleyin zevkli oluo

bn mesela bunu yapmayı düşünüyorum ama kız arkadaşım deil başka bi kız
    arada böle kaçamaklar lzm

• Kapıya bir sürü uşak gelecektir. Onlara çikolata dağıtır el öptürürsün
  • Topla elemanları Yiyicek içicek Film Tabu felen yapın geçer vakit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Kapıya bir sürü uşak gelecektir. Onlara çikolata dağıtır el öptürürsün

Çikolatam hazır zaten de çikolata kabul etmiyolar ya yaş 19 zaten ne el öptürmesi para istiyo keretalar bize çikolata verince bile seviniyoduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlarını çağırabilirsin.

Yapamadığın üşendiğin bir işin varsa rahat bitirebilirsin.

Arkadaşsız olmaz sanırım pek eğlenceli; çağır arkadaşları, para toplayın, çağır eve fasıl grubunu, çalın felekten bir gece.
  • Tek sıkılırım galiba ya arkadaşlarımı çağırıyım bari 50 Cent ft. Justin Timberlake videosu hazırlarız kendimize göre youtube ye koyarsak linkini de veririm güzel bi fikir
  • Öss fln varsa ders çalış,olmadı al arkadaşlarını eve film izle , biyerleri gezin beraber.Sinemaya gidin işte ne bilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Öss fln varsa ders çalış,olmadı al arkadaşlarını eve film izle , biyerleri gezin beraber.Sinemaya gidin işte ne bilim.

ÖSS var da ders namına hiçbişey yapmak istemiyorum tatil yapıcam ben
  • bende yanlızım ama hiç bir anlamı yok benim için 4 yıldır çok yanlız kaldığım için artık gitmesinler diye bakıyorum. Yemek hazırlamak gidip ekmek alamak veya zor geliyor. Gitmesinler
  • Lunapark'a gidebilirsin
  • yoga yap :p
  • KAFANA göre takıl arkadaşlarını çağır parti yapın açın müziği alın kolanızı cipsinizi geyik yapın film izleyin filmlerle dalga geçin çok güzel olur

ondan sonra camiye gidin iki rekat namaz kılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 7 Ekim 2007; 16:50:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

KAFANA göre takıl arkadaşlarını çağır parti yapın açın müziği alın kolanızı cipsinizi geyik yapın film izleyin filmlerle dalga geçin çok güzel olur

50 Cent ft. Justin Timberlake videosu hazırlamayı planlıyorum komedi olcak ya bide Prison Break dizisinin full 2 sezonu var elimde onları da izleyebilirim başka önerisi olan arkadaşlar ile yapılacak komedi şeyler tavsiye edin

• Evde tek başınayı izle
  • İççç 30 gündür içmiosun zaten daha ne bekliosun vodka bira viski şarap tekila malibu ne istiosan onu iç şaka yapıorumda en iisi çıkın sokağa sabaha kadr eğlenn en iisi o gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.