Şimdi Ara

Beyler rekor denemesi yapıyorum, en uzun süre bilgisayar başında oturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 8de oturdum. Yarın sabah 8de 12 saat eder. Sonra öğlene kadar daha otursam, 16.

18.30a biletim var. Evden 4 gibi çıksam yetişirim. Öğleden sonra da dörde kadar oturursam eğer 20 SAAT yapıyor düz hesap.

Kahve, mahve ayarladım herşeyi planladım. Ölmezsem konuya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 25 Şubat 2012; 20:23:54 >

• 4 saat oldu. Yardırıyorum ben bi kahve içiyim durun
  • Helal sana
  • Ben 22 saat yapmıştım. Gerçekten
  •  Beyler rekor denemesi yapıyorum, en uzun süre bilgisayar başında oturma

donanımhaberin başında öl ve bu foruma bir yararın olsun
  • büyük iş yapıyorsun. arkandayız arkadaşım. bizi gelişmeler hakkında bilgilendir.
  • neye biletin var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak044

neye biletin var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Mayıs 2021; 12:7:21 >
  • bir gün bilgisayar başında ölü bulunucaklar kulübü

54 yaşındaki Childress H. Wanamaker, ABD'nin New York şehrinde bir yeni medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 48 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır.

Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 26 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz.

Kayıtlarına göre Wanamaker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Lucian'ın onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Wanamaker'ı kıpırdatmaz.

Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 15 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 375 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Wanamaker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor

----------------------------------------------------

Tayvan’da New Taipei City’deki bir internet kafede 23 saat süreyle “League of Legends” adlı oyunu oynayan 23 yaşındaki Çen Rong Yu, bilgisayar karşısında kalp krizi geçirdi ve öldü.

Bilgisayar oyunu tutkunu olan genç adamın öldüğünü dokuz saat süreyle kimse fark etmedi. Cansız bedeni, etrafındaki 30 kişinin ruhu bile duymadan dokuz saat süreyle bilgisayarın başında kalan Çen Rong Yu’nun öldüğünü internet kafenin garsonu anladı. Genç adamın ailesi geçen yıl eylül ayından beri kalp rahatsızlığı olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

• bizim dayıoğlu da rekor denemesi yapıyodu 1 hafta önce gömdük
  • rekor kaç saatti
  • ben yazın 24 saat kalmıştım.
  • Evet 6.30 saat oldu. Bi kahve, üç elma devirdim. Bi tane daha kahve alıcam ama üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

ben yazın 24 saat kalmıştım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Marlon-

quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

ben yazın 24 saat kalmıştım.

+1

24 saat :O iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

bir gün bilgisayar başında ölü bulunucaklar kulübü

54 yaşındaki Childress H. Wanamaker, ABD'nin New York şehrinde bir yeni medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 48 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır.

Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 26 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz.

Kayıtlarına göre Wanamaker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Lucian'ın onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Wanamaker'ı kıpırdatmaz.

Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 15 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 375 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Wanamaker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor

----------------------------------------------------

Tayvan’da New Taipei City’deki bir internet kafede 23 saat süreyle “League of Legends” adlı oyunu oynayan 23 yaşındaki Çen Rong Yu, bilgisayar karşısında kalp krizi geçirdi ve öldü.

Bilgisayar oyunu tutkunu olan genç adamın öldüğünü dokuz saat süreyle kimse fark etmedi. Cansız bedeni, etrafındaki 30 kişinin ruhu bile duymadan dokuz saat süreyle bilgisayarın başında kalan Çen Rong Yu’nun öldüğünü internet kafenin garsonu anladı. Genç adamın ailesi geçen yıl eylül ayından beri kalp rahatsızlığı olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

adam ne post kasmıştır ha

• 35+ saat oynadığımı bilirim, sonrada 20 saat falan yataktan çıkmamıştım
  • ben 27 saat boyunca mount and blade oynamıştım, sonra felç felan geçirdim. bıraktım oyunu.
  • ben 40 saat aralıksız skyrim oynadım şimdi ahiretten yazıyorum
  • Evet neredeyse 10 saati tamamladık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.